Bizim Ev :)

Canım benim sevgi dolu sıcacık, eviniz çok güzel her taraf dantellerle örtülerle süslenmiş bu evin hanımının ellleri öpülür her tarafına sevgisini mutluluğunu sermiş adeta

bir ev bu kadar karmasıklastırılır yapı olarak guzel ev ama cok karmasık cok fazla renk ve orta da ıvır zıvır var bıraz sadelestırmek lazım bence nacizane benım fıkrım daha guzel olabılır

Küçükken hayallerimdeki eve çok benziyor.hatta şimdide çok beğeniyorum.muhteşem şirin zevkli bir eviniz var

canım inan eviniz çok güzel.. hani biraz klişe olacak ama şu gördüğümüz resimdekiler gibi büro yada işyeri görüntüsünden uzak gayet sıcak yaşanılırlığı olan bir eviniz var..rabbim huzur versin içindekilere.. ama bazı detaylar dikkatimi çekti.. sanırım dekorasyonla anneniz ilgileniyor.. çünkü anneler hep aynı nedense..:) heryer dantel maşallah.. özellikle mutfak çok süs biblo tarzına sahip.. bu tür şeyler kalabalık ve dağınık gösterir.. yanlış anlama gayet tertipli ve temiz bi ev ama göz yorucu şeyler var etrafta.. senin odana dikkat ettim gayet sade ferah.bi okadar şık duruyor. sadelik herzaman şıklığı belli eder öne çıkarır. o yüzden dedim anneniz süsü seviyor sanırım.. benim naçizane fikrim etrafı biraz feraha kavuşturmak adına süs biblo dantel gibi şeyleri biraz azaltsanız diyorum..tabi sizin zevkiniz..ben fikrimi söylüyorum.. özellikle mutfak baya kalabalık duruyor peçetelikler baharatlıklar danteller raftaki mumlar dolap süsleri falan vs.. bunları azaltırsanız gaayet rahat ve ferah bi alan olur..takdir sizin tabi..bizimki yorum sadece..

mis gamzeli mutfagı ve oturma odasını bir arkadasımın evine cok benzettim:)-
kat kat olması kullanıslı gibi geldi bana, upuzun bir koridor boyunca yürümektense...
güle güle oturun...

oh be içinde yaşanan sıcaklık olan ev gibi ev
artık mağazaların teşhir salonları gibi evlerden gına geldi bunu gördüğüm iyi oldu
sağlık huzur ve mutlulukla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…