Bizim Ev :)

hımm hamarat bi hanım yaşıyor burda belli danteller falan bayağı emek verilmiş güle güle oturun sevgiler

Allah Allah ben tek bir resim bile göremiyorum.Mozilladan actim,google chromeden actim,explorerden actim.Kesinlikle acilmiyor.

çok hoş bir ev.hele o mutfakta sanki kırk yıldır yemek yapıyomuşum gibi hissettim.çok tanıdık ve sıcak geldi.güle güle oturun şirin evinizde.

gerçekten çok şirin .ama bencede danteller biraz fazla gibi.terasınızda keyifli yemekler çaylar ve sohbetler dilerim.

annenız ınanılmaz dantel asıgı bır kadın olsa gerek...dıkkat ettım perdeden mutfak tasına,banyodan çamasır makınesının ustune kadar her yer cesıt cesıt dantel...

cıvıl cıvıl rengarnk bir ev..sende öylesin sanırım cnm..
ama çok dolu akseseuar bu evi temizlemek zor olur biraz :82:

Danteller çok abartılı olmuş. Banyodaki sabunluğun altına bile bir şey konulması çok enteresan geldi bana. :s Güzel görünmüyor malesef bu kadar dantel.

çok şirin ve huzurlu bir ev,evt diğer arkadaşlarında dediği gibi gayet rahat gözüküyor,mutlu huzurlu,ağız tadıyla oturun inşallah:)

maşallah allah ağız tadınızı bozmasın.

her yer dantel, ev sahibeleri çok hamarat maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…