Bizim Ev :)

Evinizde güle güle otun gerçekten baktığım evler arasında basit bi o kadar da güzel baktığımda göz yormayan bi dizaynınız var... bir şey dikkatimi çekti çok hoşuma gitti banyonuzda olan sanırım kirli sepeti kırmızı kutu var o nerden yada nasıl yapıldı beni bilgilendirisen sevinirim teşekkürler...

cnm ıvır zzıvır çok fazla bence evnde çok fazla gereksiz eyşa kalabalığı var daha sade ve rahat bir eve çevirenbilirsin ben çok sıkıldım bakarken aksesuarlar çok fazla

mutfagınıza bayıldım ben .. dolaplar cok şirin bana eskı zamanlardakı sıcak evlerı hatırlattılar

Burada epeydir yeni gelin evleri yada yeni döşenmiş son model evler görüyorduk. Normal bir ev görmek gerçekten iyi geldi, daha bizden geldi. Örtüleri çokda olsa ıvır zıvırı çokda olsa yaşayan, yaşanılan bir ev işte, çok güzel. O büfede senin minik minik oyuncakların var sanırım, çok hoşuma gitti. Ben böyle ruhu olan evleri daha çok seviyorum, ailenle birlikte sağlıkla mutlulukla oturun inş.

çok şirin ve sıcacık bi ev canım
mutfak,banyo ve odandaki dolabın içindekileri çok beğendim
o oyuncaklardan bende de vardı :)
güle güle oturun
en kısa zamanda kendi evini de paylaşmak dileğile

çok şirin ve sıcacık bi ev canım
mutfak,banyo ve odandaki dolabın içindekileri çok beğendim
o oyuncaklardan bende de vardı :)
güle güle oturun
en kısa zamanda kendi evini de paylaşmak dileğile

teşekkürler canım :)

çok şirin ve renkli bi eviniz var canım.
huzurunuz hiç bozulmasın inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiin

Gtmdciğimm eviniz nasılda sıcacık, güzell hergününüz bir öncekinden güzel olsun ailenle.
Kendi evinde böyle mis gibi çok daha şirin olsun inşallah : ))

Gtmdciğimm eviniz nasılda sıcacık, güzell hergününüz bir öncekinden güzel olsun ailenle.
Kendi evinde böyle mis gibi çok daha şirin olsun inşallah : ))

mutfak çok şirinmiş. hep mutlu olun inş.

güle güle oturun...evinizde

cok duzenlı bır ev mutlulukla yasayın

teşekkürler hepinize

mutfak dantellerine bayıldım...

annemin kendi el emekleri

çok cici, süslü şirin bi ev.. hele mutfak
en güzeli de teras olmalı
allah yuvanızda mutlu huzurlu oturmanızı nasip etsin tatlım

eviniz çok güzel ama bence örtüleri biraz azaltın çok karışık duruyor ve her toz almada onları tek tek yerleştirmek zor olur yinede siz bilirsiniz mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…