bizim binadaki dul adam huzur bırakmadı...

benim anlamadığım konu sahibine neden kocasının tarafından yem olarak sunulduğu sanılması..bence kocası iyi yapmış karısını tekrardan bahçe sulamaya göndermekle çünkü dayaktan sonra karakolluk olunca adam demeyecekmı benı sebepsız yere dövduler..en azından bahanesı olacak suç üstü yakaladğına dair..ha şuda var tabiki ben karşıyım dövme olayına çünkü belanın nereden geleceği hiç belli olmaz ..allah korusun adam kocana bırşey yapabılır o sinirle yada kocan adama bır şey yapıp hapis yada siciline işleyebilir tabıkı bunlar hoş şeyler deıl sadece demek ıstedıgım madem olan olmuş kovun gıtsın

Daha önce arada çöp çatanlık yapacak kadar düzeyde bir samimiyet bile oluşmuş arada kısa sürede nasıl profesyonel haline geldi bu adam? Adamın varlığı duyduklarımdan sonra beni artık tedirgin ediyor, en ufak bir şeyleri bile artık adama yormaya başladım deseniz anlayacağım ama şimdi bir de üstüne harekete geçip olmadık şeylere davetiye çıkarıyor olmanız kötü. Adamın süpersin lafını size söylediğinden bile %100 emin olmadan, adamın için kocanıza sapık demeniz de kabul edilemez bir şey. Herhangi bir sorun olmadan önlemenin yolu da eli sopalı kocayı kapı arkasında bekletmek değil, muhatap almassınız, kesin deliliniz olursa da ona göre davranırsınız. Ha kesin delil nedir, silah sesini sizin de duymanız veya yüzünüze karşı bir terbiyesizliğine tanık olmanızdır.

EŞİM DOVMEK İSTİYOR AMA BEN BIR DAHA YAPSIN OYLE DOV DEDIM HEP IYI NIYETIMDEN KAYBEDIYORUM. BUNU ANLADIM İSTESEM DOVDURURDUM AMA BANA YAKIŞMAZ

İyi niyet yaklaşımınız ilginç. Salı günü açtığınız konuda bu komşunun silahı olduğundan bahsetmişsiniz. Konunuzun kalanını bu yaklaşımla gazetelerin 3. sayfasından okuruz artık.

itle aynı çuvala girmeye değer mi? uğraşmayın, kocanızı da bulaştırmayın. başınız derde girer. madem evden çıkarma şansınız var çıkarın gitsin.
alkol silah sopa bunlar tehlikeli işler.

suçüstü yapıcaz diye bahçe sulamaya devam mı ediyosunuz.illa rezillik çıksın diye mi uğraşıyosunuz.eşinizde iyi sabırlıymış arayınca bile delirmiş vaziyette gelirdim ben eve.önce konuşsun binadakilerle sonrada dövecekse dövsün direk.niye bahçe sulayıp illa kendinize laf attırıyosunuz.

Bu adamın dul olduğunu neden vurgulama ihtiyacı duydunuz? Adamın terbiyesizliğinin dulluğuyla ne ilgisi var?
Allah aşkına eşinden ayrılmış insanları etiketlemeyin.

Bu adam manyak, ahlaksız ve bu durumun bu adamın medeni haliyle ilgisi yok. Eşiniz gurur yapmış, bence yanlış. Siz eşinizle konuşun ve bence kendisini bu adamın binadan uzaklaştırılmasıyla ilgili ikna edin.

her pışştt diyene dönüp bakmayın o zaman sizde
eşinizin sizi bahçeye tekrar yönlendirmesi adamla muhabbet ettirmesi çok anlamsız ve çirkin

Ben böyle şeyleri söylemem eşime, korkarım başının belaya girmesinden çünkü erkeklerin öfkesi genelde ölçüsüz
Adama cevabı anında verecektiniz, kuşlara mı söyledi bana mı falan olmaz
Mevzuyu dallandırmadan adamı tahliye ettirmeye bakın, kimsenin başı belaya girmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…