bizim binadaki dul adam huzur bırakmadı...

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
daha önce bu adamdn bahsetmiştim kiracı. ve dul. eşim kendi yaptıığı binada oturudugu için onu kovması için talep etmişlerdi. bende acımıştım adam evsız kalmasın dıye. bu adam en alt katta oturuyor. bugun bahceyı sulamaya indım tam bahceyı suladım eve gıerken camdan pişşttt sesı geldı ardından süpersin dedi. eve koşarak nasıl cıktım anlatamam evdede kızım var hemen koşarak gırıp kapıyı kıtledım eşimi aradım. böyle oldu korkuyorum dıye korkma nedenım adam içiyor silah felan sıkıyor. eşim 5 dkya gelıom dedi. elıne sopa alıp geldı saklandı sen gıt bahceyı sula bir daha pişt derse gostercem dedi. indim bahceyı suladım anca camdan cıktı.ben korkudan sıcradım korktunmu dedı evet dedım kocan evdemı dedı eevet dedım senınle bırsey konusmak ıstıom ama aramızda dedı bı arkadasım var bununla evlenmek ıstıodu en bastan olmadı onu tanımak ıstıom dedı.kocam arkada beklıo tabı. bende soylerım dedım kaçtım eşim bana kızdı nıye kocan evdemı deyınce evde dedın dıye bende korkudan dedım bana kızıp gıttı. kovdur su adamı sapık dııyorum dovmeden kovdurmam dıyo. bende bekle o zaman pazartesı bahce sulaycam ızle dedım . ne ugrasıon kovdur gıtsın dedım muteahıt oldugu ıcın ev sahıbı dınler 1 dklık iş ama eşim işi yokuşa suruyor. bu adam oncede pişt dıyordu ben bahce sularken ama kuşları var ona dıyor sanıyordum adam profosyonel olmus artık ne yapabılırım sizce?

( bazı bayanlar eşin size ınanmıyormu yem olarak atıyor demiş)
CEVAP: BEN dedım eşime suç üstü yakalayalım dıye. cunku adamın kuşu var onamı dıyor banamı emın olalım ıstedım

(biriside eyılıp bahce suluon demiş)
CEVAP: MINI etek gıyıp sulamıyorum kapalıyım

(bazıları kocan dovse doverdı demiş nıyetı yok demiş
CEVAP: izin vermedım elin malı için basını balaya sokma kovdur gıtsın dedım

Son düzenleme:
eşiniz de ayrı bir alem, sizi adamın önüne yem diye atıyor.
adamı suç üstü yakalayacak haaaaaa,
tövbeler olsun....

adamı değil eşinizle ne yapacağınızı düşünün..
dırek dovecekti ben delılımız olsun dedım mahklemde bıle delıl ıstıyorlar dedım

Esinizi aksiyon peşinde koşmak yerine mantikli davranmaya ikna edebilirsiniz...

ya arkadasim ucuncu sayfa mi olmak istiyorsun gaztelere, esini gazliyorsun , ya adam birsey yapsa kocana yada kocan adama , daha yeni böyle bir konudan kadinin kocasi ceza evinde, dikkatli ol , ortaligi bulandirmadan o adami atin kurtulun

Adam bundan yuz bulup esin evde yokken kapina gelse cok yanlis bir davranis direk ev sahibi ile gorusun

tovbe tovbe, biraksin esin bi sapik icin basi belaya girmesin.. sonra sikayetci filan olur gonderin gitsin

Eşin kafasını gözünü kırsın yollasın bi an önce

ya arkadasim ucuncu sayfa mi olmak istiyorsun gaztelere, esini gazliyorsun , ya adam birsey yapsa kocana yada kocan adama , daha yeni böyle bir konudan kadinin kocasi ceza evinde, dikkatli ol , ortaligi bulandirmadan o adami atin kurtulun
ben eşime ara kovdur dıyorum 1 dakıkalık iş aramıyor dovcem dıye bende kavga ıstemıyorum bırak gıtsın sapık dıyorum korkudan dısarı cıkamıyorum

direk dövsün o zaman ne sebep arıyorki...
söyleyin dövdükten sonra karakolluk olacaksın... adam yaşlıymış belki ölür dayaktan...bahçeye gömer üzerindeki çiçekleri sularsınız....
eşiniiz vaz geçirin şu fikirden...
adam yaşlı bana karşı değil her bayana yapıyor bunu diyin...
apartmandan atılması için uğraşsın... adam bu defada eşinize gider yapıp (silahı var diyorsunuz) 3. sayfa haberlerine konu olmayın... '' eşine ,pişşşt diyen yaşlı adama , sopayla girişen gözü dönmüş koca............)
facia olmasın aman....

Yuh, esiniz lafiniza guvenmeyip sizi adamin önüne atip teyit ettirmeye mi çalışmış yani? Yuh ki ne yuh.
Benimki direk öldürürdu. Ay Allah korusun, Valla bu konularda cok dikkat ediyorum o yuzden. Siz de neden sapik adamin önünde eğilip bahce suluyorsunuz ki?
Neyse adami kovun gitsin belli ki esinizin dövmeye niyeti yok, dua edin niyeti bozuk olmasin. Dövmek isteyen simdiye coktan doverdi zaten...

eşim dövecekti ben dövdurmedım bir daha yapsın oyle döv dedım sende gor belkı yanlış gormusumdur dedım. hemen olayı nereye cekıosunuz size pes burda konu açmak ayrı zorluk oldu eşimi gavat yapmadıgınız kalmıstı

Esin inanmadi mi sana niye kanit atiyo. Hey rabbim ya. Sen de safsin ama adam sana sarkintilik etsin de esin dovsun diye bahceye cikiyosun esim evde diyin adama. Supersin diyen adama kufur etsene ayrica ne kaciyosun sen. Polisi cagiricam de korkut bagir. Hikaye neresinden tutsan berbat. Bi tane akilli insan yok.

Eğilip bahçe sulamiyordur. Eğilip bahçe sulasa bile bu yanlış bir şey değil adam kendine sahip çıkacak

Dovmesi zaten yanlis. Gavat ne demek bilmiyorum. Ama adami o apartmandan kovmamak yakin anlamlara geliyor olabilir mi? Yapilacak is belli. Evden aticaksiniz herifi. Zaten sikayet geliyomus. Esinin dovmemesi gavatlik olmaz yani. Ama dovecek adami baglasan durmaz. Kimse de esini elin herifinin onune yem diye atmaz.

Eşiniz orda ne yapmaya çalışmış ben anlamadım.Sizi bahçeye çıkarıp adama izlettirmiş bi güzel.O da Kocan evde mi diye soruyoAllah eşinize akıl fikir versin.

Çok çirkin kullandiginiz kelime. Kendinizi doğru kelimelerle de anlatabilirsiniz çirkin sözlere gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…