• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizim binadaki dul adam huzur bırakmadı...

sana hayret ettim
adam pist diyor korkacagina gelirsem yanina agzina s... seref....z namussuz.
sen kendini ne saniyorsun o... cocugu.
sen o.. cocugusun esime soylersem seni .... dan asar deseydin ya.
bak bidaha yapabiliyor mu
yok dovecekmis yok ispat edecekmis

Aksiyonu seviyorsunuz sanirim.
Once esinize olayi anlattiniz, buraya kadar anlasilir bir sey.
Fakat sonra sen de gor diye adama yuz verir gibi konusmak da ne oluyor anlamadim.
Yuz veriyorsunuz demiyorum ama adam bunu yanlis anlayacak kapasiteye sahipken yaptiginiz cok cocukca.

Dovecegiz ama delilimiz olsun gibi bir mantiga anlam veremedim.

kusura bakmayin tutamadim kendimi yaaa.
kadinlari sindiriyolar bide..
gebertirim adi herif seni deseydin tas yok mudu tasla beynini patlatsaydin.
polis sana bisey diyemezdi nefsi mudafa ama esin icun tehlikeli

eşin onu dövecekken o eşini vurursa ne olacak allah korusun?

eşiniz de enteresan davranıyor..

madem kovabilir kovsun gitsin..

direk dövsün o zaman ne sebep arıyorki...
söyleyin dövdükten sonra karakolluk olacaksın... adam yaşlıymış belki ölür dayaktan...bahçeye gömer üzerindeki çiçekleri sularsınız....
eşiniiz vaz geçirin şu fikirden...
adam yaşlı bana karşı değil her bayana yapıyor bunu diyin...
apartmandan atılması için uğraşsın... adam bu defada eşinize gider yapıp (silahı var diyorsunuz) 3. sayfa haberlerine konu olmayın... '' eşine ,pişşşt diyen yaşlı adama , sopayla girişen gözü dönmüş koca............)
facia olmasın aman....

Evet bu da var.
Adami dovecegim derken adam tarafindan oldurulebilir de Allah korusun.
Olmayacak seyler degil ki.

Cok sacma geldi bana dusunce yapilari.

eşim dövecekti ben dövdurmedım bir daha yapsın oyle döv dedım sende gor belkı yanlış gormusumdur dedım. hemen olayı nereye cekıosunuz size pes burda konu açmak ayrı zorluk oldu eşimi gavat yapmadıgınız kalmıstı

Gavat mi? Gavat ne ya? Hicbir sey anlamadim. Siz demeyecektiniz diyorum yani. Birakin bi haddini verip attirsaydi. Hani atılmasa bile bu ona ders olurdu...

Gavat mi? Gavat ne ya? Hicbir sey anlamadim. Siz demeyecektiniz diyorum yani. Birakin bi haddini verip attirsaydi. Hani atılmasa bile bu ona ders olurdu...
EŞİM DOVMEK İSTİYOR AMA BEN BIR DAHA YAPSIN OYLE DOV DEDIM HEP IYI NIYETIMDEN KAYBEDIYORUM. BUNU ANLADIM İSTESEM DOVDURURDUM AMA BANA YAKIŞMAZ

belliki korku ve sinirden yanlış davranılmış bu gibi durumlarda soğuk kanlı olmak zordur. Tekrar bahçeye inip adamın laf atacak mı atmayacak mı diye beklemek saçma olmuş direk polise şikayet edip fazlada muhattap olmasaydınız adam içiyor arada silah sıkıyor diyorsunuz allah korusun size yada eşinize bişey yapabilir..

Cok güldüm yaa .....
sana hayret ettim
adam pist diyor korkacagina gelirsem yanina agzina s... seref....z namussuz.
sen kendini ne saniyorsun o... cocugu.
sen o.. cocugusun esime soylersem seni .... dan asar deseydin ya.
bak bidaha yapabiliyor mu
yok dovecekmis yok ispat edecekmis

ya hu 40 yaş ne zamandır yaşlı bir yaş oluyor? Gecen gün gerçek silah sıktı yazmışsınız ya vurursa eşini? Ne yapıcasın o zaman? Valla adamı sevmıyorsunuz dıye bahane arıyorsunuz bence, kusura bakmayın. Ama sert kayaya çarparsanız müteahhit koca da kurtaramaz sizi.

Eşiniz adamı dövdü.
Adam hırslandı, içti içti silahla kapınıza dayandı.

Sonra napacaksınız peki?

Madem komşumuzdan şikayetçisiniZ,komşulara beraber imza toplayıp attırabilirsiniz.Oturdugunuz apartmanın ve çevrenin huzurunu bozuyor ise,

eşkiyamı sizin kocanız adam dövüyor ? dövücem derken kendi gitmesin sonra kabadayılık sökmez öyle herkese

Başka bir senaryo.

Eşiniz adamı döverken kontrolünü kaybetti (veya sert vurdu veya itti vs), adam elinde kaldı, öldü. Ee? Kocanız hapse.

olayin adamin dul olmasiyla ne alaksi var
bizim binadaki adam da diyebilirdiniz
dul oladan potansiyel kasar dul olan adam potansiyel sapik mi oluyor
konunuza gelince komsunuzu bilemem ama esinizde sizde normal görünmüyorsunuz

bu kafalar yüzünden kadınlar yıllarca dayak yiyor, aldatılıyor boşanmıyor sırf dul damgası yememek için. hepsi azalarak tukense de şu toplum rahat etse

Sen niye adama kadın ayarlıyosun ki başka işin mi yok yahu, iyilikten maraz doğar.
Acilen o adamın o apartmandan defolması lazım.
Dövmek falan çözüm değil, bence eşin bulaşmasın.
Sapık adam resmen, alcan taşı eline yarıcaksın kafasını böylelerinin.

enteresansiniz yani bigun gecenin bi vakti balkondo camasir asarken karsi komsu ustelik (evli)adam sigara iciyodu balkonda ve resmen ben ona bakayim diye salak salak oksurerek dikkat cekmeye calisiyodu pis pis sigara cekiyodu icine sapik sapik ogunden sonra balkona cikmaya korkar oldum o adamla karsilasmamak icin eger tek kelime etseydi gorurdu gununu kocama firsat vermezdim bole seylerden cekiniyorum ama sozlu yavsamayada tahammul edemem sokaktaki adam olsa basar gecersin de komsu bu adam evli oldugunu biliyo pist supersin dicek bana bende ananda supermis ole diyolar derdim :)

Back