- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.070
- 333
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Kızlar kendinizi gelinin yerine koyarak empati yapıyorsunuz da bir de o zavalli bebeğin yerine koyarak empati yapın,gelin kimliğiniz bir kenara atın bence.bu konuyu açan görümce değil de gelinin kız kardeşi olsaydı yorumlar çok başka olurdu.
Konu sahibinin abisi nasıl eşine vurarak şiddet uyguluyorsa eşi de hamileliginden bu yana o zavalli bebeğe psikolojik şiddet uyguluyor.
Keşke bir de bebecigi dinkeyebilsek değil mi?
Bakın haklisiniz yaptığının haklı bir yanı yok ama bunu kasten yaptığını dusunmuyorum ben.Kızlar kendinizi gelinin yerine koyarak empati yapıyorsunuz da bir de o zavalli bebeğin yerine koyarak empati yapın,gelin kimliğiniz bir kenara atın bence.bu konuyu açan görümce değil de gelinin kız kardeşi olsaydı yorumlar çok başka olurdu.
Konu sahibinin abisi nasıl eşine vurarak şiddet uyguluyorsa eşi de hamileliginden bu yana o zavalli bebeğe psikolojik şiddet uyguluyor.
Kızlar kendinizi gelinin yerine koyarak empati yapıyorsunuz da bir de o zavalli bebeğin yerine koyarak empati yapın,gelin kimliğiniz bir kenara atın bence.bu konuyu açan görümce değil de gelinin kız kardeşi olsaydı yorumlar çok başka olurdu.
Allah tamamina erdirsin insallah. Oncede tuhafti ama bebek olayina biz de sok oldukErkek kardesinize ve o yavruya cok uzuldum. Bebekten oncede boyle anormal bir insan miydi yengeniz? Eger oyleyse bile bile lades demis kardesiniz.
Ben ikinci kizima hamileyim ve o kadar sukrediyorumki 10 cocugum olsa hepsi kiz olsa raziyim. Nasil bir zihniyettir bu.
Konuyu anlamayan arkadaşlara yineliyorum mesele lohusa depresyonu değil gebelkten başlayan ve sırf kız diye istenmeyen bir bebek. Lohusa depresyonu olsa bebek cinsiyeti farketmesiniz itebilir. gidipte erkek olsaydı şikayet etmezdim denmez
Inanin biktik biz gitmezsek herkes araniyor rezil kepaze ediyorlar kendini. Bunlar biz paris e tatile gitsekte bulan cins. Diyoruz mesela ornegin dayimin ogluda evli onlarin sorunlarini biz duymuyoruz varsa da iclerinde cozuyolar. Siz niye milleti ayaklandiriyorsunuz diyoruz. Siz gelmezseniz onalr gelsin deniyo. Biz de rezil olmamak icin gidiyoruz. Inanin biktikBizde konsey yok ama anneme kayınvalideme ziyarete zor yetişiyorum
Evli barklı çocukluyum senin gibi
Ama piknik olursa koşarak gidiyorum, siz olayı cümbüşe dökmüşsünüz gibi
Evet öğün yerine cips yerdimPeki yemek yerinede mi cips yiyordunuz? Hamile olmadan da yeme yiyorsan da az ye derdik yemek yerine cips olir mu?? Gebe degilkende kansizlik cekerdi yapma kendine ediyosun derdik ama nafile. Kardesim pesinde yemek gezdirdi. Neler neler yapti ama bos. Anlatamadim sanirim biz de biktik birimiz kadina cevap vermesek ulasana kadar tek tek ariyor.
Üzüldüm.. Çocuğa da yazık eşinden korkusundan yanında birşey demeyip yalnızken Allah bilir neler yapıyordur. Elinizden geleni yapmışsınız bence o çocuk onda kalmamalı tamam annesi ama bebeğin sağlıklı bir anneye ihtiyacı var.gelin akıl sağlığını kaybetmiş tedavi olması gerekiyor.Inanin biktik biz gitmezsek herkes araniyor rezil kepaze ediyorlar kendini. Bunlar biz paris e tatile gitsekte bulan cins. Diyoruz mesela ornegin dayimin ogluda evli onlarin sorunlarini biz duymuyoruz varsa da iclerinde cozuyolar. Siz niye milleti ayaklandiriyorsunuz diyoruz. Siz gelmezseniz onalr gelsin deniyo. Biz de rezil olmamak icin gidiyoruz. Inanin biktik
Evet öğün yerine cips yerdim
Annem yeme derdi bekarken , yerdim
Görümceyi mi dinleyecem ?
Gezdirsin yemeği kardeşin, sana ne. Eşine bakıyo ne güzel
Kaynan gibi konuşuyosun tıpkı
O da bi bağımlılıkGörümceye vicdansız diyorsunuz ama
Hamileyken cips yemek çok mu vicdanlı ?
O da bi bağımlılık
Bende öyleyim ordan biliyorum, çocuğumu düşündüğüm için azalttım ama bırakamadım
Görümce dış kapının dış mandalı, ben onun yediğine karışmıyosam o da bana karışamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?