• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

bu ne ya kusura bakmayin@nasil@bi gelininiz varmis cigerin@kizi oglymu varya kendi yavrusu kendi karninda tasimis tobeya ne gunlere kaldik bence lohusa deprosyonu geciroyor gelininiz insanin cigeriye anlam veremedim

Valla inanın anlattıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur, bebek daha 40 çıkmamıştı öldü dediklerinde, alt katımda oturuyordu, annesiyle kadın beni çağırdı gece yarısı, bu öldü dediler, baktım çarşaf örtmüşler, açtım baktım Bebeğin kalbi atıyor, ne olduysa artık morarmış nefessiz kalmış, tuttum minik ayaklarından baş aşağı parmağımı soktum hafifçe ağzına, nefes almaya başladı, koşun götürün hastaneye dedim, yarı yolda bebecik yine nefessiz kalmış eve döneceklermiş kadının anası da benden korktu, Mune kızar şimdi deyip zoraki hastaneye gitmişler.

Böyle Hayatları bildiğimden ben buradaki görümceye hak veriyorum, bu psikolojideki kadınlar istemedikleri bebekleri öldürür bile.

Konu sahibesine tavsiyem, gelini kocası ikna etsin bir şekilde ama seni boşarım desin ama başka bir yol bulsun tedavi ettirsin, o bebek annesi Tarafından benimsenmediği sürece tehdit altında, ben o kadarını diyeyim size.

Benim o komşum evlerden Irak, oğlan aşağı oğlan yukarı delirdi delirdi.
Halbuki evladın hayırlısını istemek gerekir, şimdi çocukları 15-16 yaşlarında olmuştur, iyice bir büyüsünler, o kadın kızının eline kalmazsa bende Mune değilim.
Zaten tehditle cocugu sahiplenmeye basladi gostermelik degilse. Kardesim kotu ise biz kotu isek neden gitti geri geldi degil mi? Ya da sirf kardesim birakmasin diye cocuga sahip cikti korkusundan. Biz kotuyuz ya eline de firsat gecmisti zaten cocukta umru degildi. Kendi ayaklari ile geri geldi.

her manyaklığın bir avukatı çıkıyor şurda

bir insan aklı yok diye bir suçtan muaf olabilir ama depresyonda bilmem ne diye savunamazsınız

çocuğa yapılan eziyetin nedeni mi aranır ya sonuç ortada işte

nedene inince en azılı katile bile kılıf uydurulur

ama konuyu açan gelin, şikayet edilen de görümce olsa kimse görümceyi de dinleseydik demezdi.. herkes kendi görümcesini görüyor konularda herhalde..

Sinirim bozuldu yani el kadar bebeği istememek, dışlamak nedir. Yazık o kızı nasıl büyütecek şimdi o kadın.. Ezecek, öz güveni yerle bir olmuş, kadın olduğu için eziklik duyan bir genç kız olacak. Erkek bir şey yaptığında erkektir yapar olacak düşüncesi..
Konu sahibi size çok iş düşünüyor, ezdirmeyin o çocuğu lütfen.

ama konuyu açan gelin, şikayet edilen de görümce olsa kimse görümceyi de dinleseydik demezdi.. herkes kendi görümcesini görüyor konularda herhalde..

valla bence herkesin fikrini sormamak lazım kendi hayatlarından ve ilişkilerinden bağımsız bakamıyorlar

Zaten tehditle cocugu sahiplenmeye basladi gostermelik degilse. Kardesim kotu ise biz kotu isek neden gitti geri geldi degil mi? Ya da sirf kardesim birakmasin diye cocuga sahip cikti korkusundan. Biz kotuyuz ya eline de firsat gecmisti zaten cocukta umru degildi. Kendi ayaklari ile geri geldi.
Bakın ilk yorumumda da dedim şiddet olmamış, şiddete karşıyım, bu kadın çocukluğundan beri psikolojik baskı altında kalmış, mutlaka tedaviye ihtiyacı var, o yüzden tedavi işini gerçekten ihmal etmeyin, bir yolunu bulun tedavi için, gelininizle komşum benzerlik taşıyor, komşumun annesi de erkek çocuk düşkünüydü, kızlarına siz kızsınız der, oğluna şehzade muamelesi yapardı, yalnız işin tuhafı bunlar kızlarını yerden yere vurur ama evlendiklerinde kurtuldum diye düşündüklerinden midir artık bilmiyorum, kızlarına davranışları değişiyor.

Başka bir tanıdığımda var, onlarda kız Çocuktan hoşlanmıyorlar, bir kızları vardı, kızsın diye böyle oluyor, erkek olsaydın böyle olmazdı, senin yüzünden başımız derde girecek, at kendini kurtar bizi diye diye, Kızın erkenden evlenmesine sebep oldular.

Bu arada konu sahibinin verdiği cevaplara ve sabrına baktıkça nasıl bir görümce olduğu çok net belli.mesela ben olsaydım bazı msjlara aynı nitelikte cevap verirdim.

onlar depresyonda taam mı ?

Allah da tüm görümcelerin belasını versin zaten

Bu arada konu sahibinin verdiği cevaplara ve sabrına baktıkça nasıl bir görümce olduğu çok net belli.mesela ben olsaydım bazı msjlara aynı nitelikte cevap verirdim.

ben anlatamiyorum arkadaslar. Dediginiz gibi sirf gorumceyin diye. Gelinin ablasi olsam ve bunu kardesim yapmis olsa simdiye destek veren cok olurdu. Halenndiretenler var depresyon diye ne depresyonmus gelin hamile kalmadan bile kiza karsi tuhaf. Dusununsene benim oglumu suru8kleye surukleye evine goturur. Sebebide erkek olmasi ve erkek kardesime benzemesi. Cinsiyeti ogrenene kadar oglum gibi oglu olsun diye ne dualar etti. Ama bu kadar olucani anlayamadik. Dusunun kendi cocugu uyuyrken benim cocugumu opuyor kokluyor. Opsun koklasin ona da bisi denem nemnunda olurum ama insanin kendi cocugundan otesi var mi ya?

Tokat olmamış diyenlere inat tokat çok iyi olmuş diyorum. Şiddete karşı olmakla birlikte bazen şart abi şart. Bu kadına antidepresan niyetine sabah akşam iki tokat diyorum. Bak psikolojik sıkıntı kalıyor mu?

Ayrıca erkek diye tutturan kadın ilk kez gördüm, cidden saçmalamış, Allah'ın verdiğine bunu yapan bir anne, yuh yani yuhh.

Hadi kadın geri geldi de siz yokken bebeğe zarar veriyorsa. Zavallı bebeğin suçu ne?

Eve kamera koyun bence. Ben o kadına güvenip bebek emanet etmem. O bebek sizin canınız.

Valla inanın anlattıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur, bebek daha 40 çıkmamıştı öldü dediklerinde, alt katımda oturuyordu, annesiyle kadın beni çağırdı gece yarısı, bu öldü dediler, baktım çarşaf örtmüşler, açtım baktım Bebeğin kalbi atıyor, ne olduysa artık morarmış nefessiz kalmış, tuttum minik ayaklarından baş aşağı parmağımı soktum hafifçe ağzına, nefes almaya başladı, koşun götürün hastaneye dedim, yarı yolda bebecik yine nefessiz kalmış eve döneceklermiş kadının anası da benden korktu, Mune kızar şimdi deyip zoraki hastaneye gitmişler.

:KK57::KK57::KK57:

25 sayfa olmuş tamamını okuyamadım ama daha önceki bazı konuları hatırlıyorum. Genelde gelini savunmuştum çünkü.
Baştan beri istenmeyen, sevilmeyen bir gelin olduğu bir gerçek. Haklısınızdır, haksızsınızdır bunu ancak siz bilebilirsiniz ama madem bu kadar kötü neden bir de çocuk? Kardeşinizin ve gelinini hayatı mahvolmuşken (konulardan öyle görünüyor, toparlanabilecek bir aile değil) neden bir de can dünyaya getirip onun hayatı mahvediliyor?

Allah böyle manyak gelinlerden bütün ocakları korusun !

görümcelerin adı çıkmış bir kere , oyle gelinler de varki konudaki gibi

ızın kullandıgı bir iki kelimeye tkılıp olayı da lohusa sendromuna bağlayıp basitleştirmeyin

yzık bebege,kardeşiniz dikkatlı olsun inşallah bebege zarar vermez.

Lohusa depresyonu gebelikte başlar zaten sadece herkesin belirtileri ortada olmadığından depresyon farkedilmez, gebedir alıngandır falan diye geçiştirilir.

Herkesin depresyon sebebi farklıdır kimi kaza sonucu gebe kaldı diye kimi bebeği hasta diye kimi eşi sorumsuz diye kimi de böyle cinsiyeti Yüzünden depresyona girer, kimin me sebepten depresyona gireceği kişinin kendi seçebileceği bir durum değildir. Bu bir rahatsızlık olduğu için tedavi edilmesi gerekir. Suçlamak dövmek evden kovmak çare üretmez. Konu sahibi bu duruma gerçekten çare arıyorsa gelinini alıp doktora götürsün burada sakin kalıp cevap yazmak yerine.

Burada duruma lohusa depresyonu olduğu için bebeğe bakmıyordur diyenler mutlaka doktora götürün bebeği tek başına emanet etmeyin diye defalarca söylediler. Kimsenin bebeği önemsemediği yok.

Saygılarımla iyi günler
Bebeği herkes önemsiyor ama bazıları bu manyak kadını daha çok önemsiyor konu o olmuş ben buna şaşırıyorum. Ayrıca burada en çok verilen tavsiye hemen bir psikoloğa götürün oluyor. Hepimiz dertlerimizi psikologla çözüyoruz ya ondan heralde damadın ailesinden de bu beklenmiş. Olabilir akıl edememişlerdir ya da denemişlerdir de kadın istememiştir bilmiyorum. Ayrıca burada sanki sadece psikoloğa neden götürmüyorsunuz diye mi yüklendiler bu kıza? Daha neler neler söylendi. Yok çok karışmışsınız her olayda resmen hoşunuza gitmiş izlemeye gitmişsiniz tarzı şeyler de söylendi.

Ben de elbette ki psikolojisi bozuk değil demiyorum. Psikolojisi kesinlikle bozuk bu konuda şüphe yok ama onunki lohusa sendromu falan değil burası net. Ah keşke hamile kalmadan önce kızın olursa nolur diye sorabilseydik kadına da belki o zaman kendimi anlatabilirdim konu sahibi de kendini daha rahat açıklardı. Kadın zaten hiçbir zaman kız bebek istemiyormuş. Bununki evet psikolojik bir sorun ama lohusa sendromu falan değil kendisi zaten hep sendromluymuş.

Bebeğin babasının ailesi yapabilecekleri her şeyi zaten yapmışlar. Geline kötü davranmamışlar hep suyuna gitmişler, bebeğe bakmışlar, bir sıkıntılarında koşmuşlar. Ha tokat olayını ben de tasvip etmiyorum ama kadın kocasını suçlamış resmen bebeğin cinsiyetinden dolayı. Bunu erkeğin sülalesi yapsaydı? Senelerce böyle şeylere hep birlikte öfke kusmadık mı?

Bakın ilk yorumumda da dedim şiddet olmamış, şiddete karşıyım, bu kadın çocukluğundan beri psikolojik baskı altında kalmış, mutlaka tedaviye ihtiyacı var, o yüzden tedavi işini gerçekten ihmal etmeyin, bir yolunu bulun tedavi için, gelininizle komşum benzerlik taşıyor, komşumun annesi de erkek çocuk düşkünüydü, kızlarına siz kızsınız der, oğluna şehzade muamelesi yapardı, yalnız işin tuhafı bunlar kızlarını yerden yere vurur ama evlendiklerinde kurtuldum diye düşündüklerinden midir artık bilmiyorum, kızlarına davranışları değişiyor.

Başka bir tanıdığımda var, onlarda kız Çocuktan hoşlanmıyorlar, bir kızları vardı, kızsın diye böyle oluyor, erkek olsaydın böyle olmazdı, senin yüzünden başımız derde girecek, at kendini kurtar bizi diye diye, Kızın erkenden evlenmesine sebep oldular.
Normal sartlarda ben de siddete karsiyim ama kardesime etmedigini birakmadi. Bebek yokken diger sorunlardan dolayi 1 fiske vurmadi vursaydi biz de karsi gelirdik. Ben burda beler yasandigini tek tek anlatamiyorum kardesiminde psikolojisi alt ust etti. Kardesim vardiyali calisiyo. O gun de biz alisverise gitnistik bunlar 3 bir kaldi kardesim sabah gelip yatmis. Sonra sese bi uyaniyor cocuk aglama degil sesi tizlesmis sekilde. Bagiriyor kardesim kosuyo bakiyo anasi balkonda cocuk yok. Once tirsiyo asagimi atti diye. Sonra odalari dolasiyor 40 ustu sicaklikta kapiyi bacayi kapatmis cocugunda ustune elyaf yorgani atmis ama basi acik. Cocuk sicaktan delirmis bagiriyo. Kardesim alip hemen ilik suya sokuyor. Sonra geline bile demeden karsilarinda ki hastaneye firliyo havale falan gecirir diye. Mudahele ediyolar sonra biz arandik geldik kardesimle ayni aj da iceri girdik. Oturmus film bakiyor. Bir hisimla kostu kardesim elinde semsiyelikle. Oldurecek gibiydi zor zaptettik durdurduk. Bi de soruyo ne oluyo bize de bagiriyo sizin oglunuz beni oldurecekti diye. Orda kardesime hakim oldum ama inanin ben bile oldurebilirdim. Insan kopegini birakmiyo o sekilde. Kardesiminde ayarlari kacti. Dedim ya eski gunleri oph pohlanmayi unutsun artik. Kardesim uslubu ile de sert artik. Yoksa basa cikamiyor. Gidip geri geldikten sonra uslanmis gibiydi ama kardesim artik yuz verniyor

Konuyu açan gelin olsa,görümcede yeni doğum yapmış bir kadın olup konu sahibinin çocuğuna öte git demiş olsa bir kişi de çıkıp ne konuyu görümceden dinleyelim der.Ne yazık kadın lohusa depresyonunda der,nede kadını psikoloğa götürün der.:KK53:
Bundan sonraki tüm kaynanadan ve görümceden şikayet eden konu sahiplerine de ''psikolojisi bozuk kaynananızın,yazık psikoloğa götürün,hem birde ondan dinlemek lazım '' demezseniz hatırlatıcam ona göre.:KK53:

Back