• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

Bunu önceki konumda anlattım zaten. Kızn annesi 5 kız doğurmuş ve kızada bunun olumsuzluğunu benimsetmiş. Diğer 2 ablası sevdiklerine kaçtılar diye bizim gelin '' Erkek olsaydım keşke onları yaşatmazdım namusumuzu kirletti'' diyen birisi. 2 ablasında evinde yuvasında terbiyesiyle oturuyor. Kafa o derece yani.

Evet görücü usulu ama bebek hususunu bilemezdik ki.

sonuçta gelinin psikolojik bir rahatsızlıgı var. annesi çocukluktan beri doldurmuş onu ve siz de bunu biliyorsunuz o zaman doktora gönderip tedavi etseydiniz evden kovup dövünce mi düşüncesi düzeliyor? eşinin hatrına bebeğe bakınca çözüm mü buldunuz güya?

:KK70:
bız kız cocuk cok ıstıyoduk esımın sulalesınde ılk kız torun olacak :)
bızdede kız kıymetlıdır
esımde hep kız babası olmalıyım ben dıyordu

doktor ılk erkek dedı
bende surat dustu :KK70: okadar hazırlamısımkı kendımı kıza
o anda kızdım bıdahakıne x ve y kromozomlarını ona gore ayarla erhan dıye :KK70:
doktor guldu ama ben cıddıyım nasıl bı kafadaysam :KK70:

neysekı 1 ay once kesın kız oldugunu ogrendık :KK70: eşim benım elımden kurtuldu
:KK70:
bız kız cocuk cok ıstıyoduk esımın sulalesınde ılk kız torun olacak :)
bızdede kız kıymetlıdır
esımde hep kız babası olmalıyım ben dıyordu

doktor ılk erkek dedı
bende surat dustu :KK70: okadar hazırlamısımkı kendımı kıza
o anda kızdım bıdahakıne x ve y kromozomlarını ona gore ayarla erhan dıye :KK70:
doktor guldu ama ben cıddıyım nasıl bı kafadaysam :KK70:

neysekı 1 ay once kesın kız oldugunu ogrendık :KK70: eşim benım elımden kurtuldu
Insallah saglikla kucagina alirsin. Biz de bi senedir cocuk istiyoruz. Bi boyle bizim gibi ustune titreyenler var bi de boyle hayvandan bozmalar var iste. Dogada bile hayvanlar sagliksizsa reddebiliyor ama cinsiyetine gore reddetmiyor.
Darisi benim basima insallaaaaaahh :)

peki babası çocuğunu nasıl bırakıp işe gidecek nasıl güvenecek bu anneyee.. valla ben tırsardımm bırakamazdım güvenemezdim..
Bi sira nibet bekledik. Bazi zamanlar cocuk agladi napicak diye bekledik olur ya anadir acir al8r kucagina diye. Baktik cocuk morariyo ananin umru degil geri biz avuttuk. Sonra annemler yazliga goturdu bunlari gelin sikildim yazlikta kalalim dedi. Annem banyodaymis bakmis cocuk bagiriyo yarim yamalak cikmis gelin ortada yok. Sonra gelini aramaya cikmis nereye gitti bu diye Funda teyzelerde cikmis. Annem demis kizim gidiyosun bari deseydin banyoya girmezdim diye o da demis ben degildr kizinimi dusunuyosun. Bebegi yani annem de susmus

sizinde bebeğiniz olacak o donemde neler yaşacaksınız belki görümce haklı olabilir lakin şuan konuyu anlatan görümce birde gelinden dinlemek lazım önyargısız ancak o şekilde konuşabilir kınamayın sakınn...

diğer konularını biliyorum, annesinden öyle yetişmiş gelini, cahillik ya sadece, ben daha karnımdayken sevgi duyuyorum, üstelik ben kız istiyordum erkeğe pek sıcak bakmıyordum. ama allah erkek nasip etti, ben aynı sevgiyi gene duyuyorum çok şükür diyorum,doğmasını dört gözle bekliyorum, yeterki sağlık versin rabbim,, fazla annesinin dediklerini dinliyor gelinleri

yoo zzayıf değil gayet iyidir o yüzden o yorumu yaptım zten gelin lafı bir geçiyorsa diğerleri 10 geçmiş konsey falan neyse..bunlar beni ilgilendirmeyen şeyler o yüzden bebeğe o kadar üzüldüm ki gelini Allah a havale ediyorum..
o zamn beraber yorumlayalım gelini tasvif etsem o cümleyi kurmam baştan söylemişşm konuyu bi taraftan dinliyoruz tabikide görümce hakkında daha fazla yorum yapıcam.bizde burda tanıdığımız için yorum yapmıyoruz herhalde kimse kimseyi tanımıyo

valla oyle yorumlar okudum ki gelin nerdeyse melek.. görümce kötü olan.. ya sabır..
gözünüzün önüne getirin o bebeğin aç aç ağlamasını.. siz yeğeniniz olsa oh iyi yapıyor mu diyeceksiniz.. az bile yapmış eşi..
inşallah birde oğlu olur da yaşlılığında dönüp bakmaz bu kadına..
çok sinir oldum vicdansız merhametsiz..

3 yaşındaki yeğenim annesi babası işe gittiğinde yatağımın kenarına gelip 'hala mama' diyordu.. öğlen zor uyanan ben sabahın köründe yataktan fırlayıp mama hazırlıyordum.. kendi yiğenim yerine koyunca parçalayasım geldi kadını..
ki bu kadın anne yani.. bence çocuk elinden alınmalı.. zarar vermeyeceğini kim bilebilir...yarın bigün koltuktan düştü vs der bu kadın Allah muhafaza..

sonuçta gelinin psikolojik bir rahatsızlıgı var. annesi çocukluktan beri doldurmuş onu ve siz de bunu biliyorsunuz o zaman doktora gönderip tedavi etseydiniz evden kovup dövünce mi düşüncesi düzeliyor? eşinin hatrına bebeğe bakınca çözüm mü buldunuz güya?
Gelinin anasi talimat verirse gekin gider. Yoksa gitmez. Bu karin agrisi degil zorla gotyrsen bile ilaci icirip geciresin. Hastanin kendi kabullenmesi gerek.

Biliyorum önceki konuyu çok şaşırmıştım halada şaşkınım.bu kadın normal değil ne kadar iyi olsada siz yiğeninizden elinizi çekmeyin güven olmaz insan evladını kocasından bile çok sever sırf evden kavulmamak iöin çocuğu sahiplenmiş bu normal değil

Bi sira nibet bekledik. Bazi zamanlar cocuk agladi napicak diye bekledik olur ya anadir acir al8r kucagina diye. Baktik cocuk morariyo ananin umru degil geri biz avuttuk. Sonra annemler yazliga goturdu bunlari gelin sikildim yazlikta kalalim dedi. Annem banyodaymis bakmis cocuk bagiriyo yarim yamalak cikmis gelin ortada yok. Sonra gelini aramaya cikmis nereye gitti bu diye Funda teyzelerde cikmis. Annem demis kizim gidiyosun bari deseydin banyoya girmezdim diye o da demis ben degildr kizinimi dusunuyosun. Bebegi yani annem de susmus
canım normal değill baba olacak kişi ciddi bir tepkisini koyacak ve ona göre hareket edilecekk .. yada gelininizin ablaları devreye girecekk

burada hiç kimse boşansınlar aman yuva dağılsın demez sonuçta anne olmuşş bakıcaksınız kendini düzeltiyormu ,,yetiştiriyormuu ama baktınız fikirler aynı nato mermer çözüm neyse o olacak.. aman anneniz torununu bırakmasın bu kadının yanındaa..

Aaaayy lohusa sendromu da lohusa sendromu...... Yeter ya. Hiçbir sendrom bu bebeğin bunları yaşamasına sebep değil. Sinir oldum ya. Ortada SIRF KIZ DIYE annesi tarafından istenmeyen bir bebek var başlarım onun lohusalığına. Kadını düşüneceğinize azcık bebeği düşünün ya. Bununki lohusalık falan değil. Düpedüz çocuğu kız diye istemiyor işte, doğumdan önce de istememiş. Lohusa sendromu denen şey hamileyken başlamıyor öyle olsa adı hamilelik sendromu olurdu. O zaman çocuğunu çöp tenekesine bırakan kadınlara da acıyın ha ne dersiniz??? Onlar da lohusa sendromu geçiriyor olabilir değil mi? Böyle saçmalık görmedim ben.

Konu sahibi sen de kendini açıklamayı bırak bence herkes nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor zaten ama tebrik ederim vallahi sayfalarca hiç kimseye kızmadan defalarca anlatmışsın ama artık kendini yorma kim nasıl yorumlayacaksa yorumlasın. Ne kadar da açıklasan durup bir düşünmüyorlar çünkü. Hep kendi düşüncelerini savunmaya devam.

Aaaayy lohusa sendromu da lohusa sendromu...... Yeter ya. Hiçbir sendrom bu bebeğin bunları yaşamasına sebep değil. Sinir oldum ya. Ortada SIRF KIZ DIYE annesi tarafından istenmeyen bir bebek var başlarım onun lohusalığına. Kadını düşüneceğinize azcık bebeği düşünün ya. Bununki lohusalık falan değil. Düpedüz çocuğu kız diye istemiyor işte, doğumdan önce de istememiş. Lohusa sendromu denen şey hamileyken başlamıyor öyle olsa adı hamilelik sendromu olurdu. O zaman çocuğunu çöp tenekesine bırakan kadınlara da acıyın ha ne dersiniz??? Onlar da lohusa sendromu geçiriyor olabilir değil mi? Böyle saçmalık görmedim ben.

Konu sahibi sen de kendini açıklamayı bırak bence herkes nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor zaten ama tebrik ederim vallahi sayfalarca hiç kimseye kızmadan defalarca anlatmışsın ama artık kendini yorma kim nasıl yorumlayacaksa yorumlasın. Ne kadar da açıklasan durup bir düşünmüyorlar çünkü. Hep kendi düşüncelerini savunmaya devam.

aynen bu kadar sabırla kızın adı kötü görümceye çıktı.. şu kıza kötü diyenler beni görmediler tabi daha :27:

o zaman doğurup öldürenlere de sendrom diyebiliriz, sonuçta herkes farklı yaşıyor..

Bebeği bu Caniye emanet etmeyin. Yarın birgün gelin -sözde- kazara Zarar verirse vicdan azabı çekersiniz.

o zamn beraber yorumlayalım gelini tasvif etsem o cümleyi kurmam baştan söylemişşm konuyu bi taraftan dinliyoruz tabikide görümce hakkında daha fazla yorum yapıcam.bizde burda tanıdığımız için yorum yapmıyoruz herhalde kimse kimseyi tanımıyo
güzel söylüyorsunuz da kadın sabahtan beri cevap veriyor 1 değil anlattığı 5 değil hepsini uyduracak mı çocuk ağlamaktan morarıyormuş yazık..biz burda yorum yaparken yazılanı baz alıyoruz zaten neysem boşverelim gelinin acile psikoloğa ihtiyacı var ben bunu bilir bunu söylerim ben hala bebek odaklıyım gerçi merhamet olmadıktan sonra psikoloğa gitse de bu çocuğa bakmayı görev edinecek yine sevgiden yoksun kalacak ben bunları düşünüyorum

Çok net boşansın ve çocuğu kesinlikle vermesin, düşünebiliyor musunuz bu kadını bir de erkek çocuğu olduğunu yazık ki ne yazık o kız olan yavruya yapacağı eziyeti düşünemiyorum, yok eğer boşanmayacaksa kardeşiniz lütfen başka çocuk yapmasın.

Lohusalık değil vicdansızlık bu. İlk defa birinin şiddete maruz kalmasına içim yanmadı. Bu ne böyle, bebeciğin ne günahı var, önünde p.nis yok diye insan değil mi, canı yok mu??? Böyle bi acımasızlığı yapan da yine bi kadın ya ne diyeyim. Doğurduğu masuma bakamayacak kadar iğrenç -anne- olamayacak bir doğurgan sadece başka bişey değil.
Not ; Birgün çocuğum olursa kız olmasını da çoook istemişimdir hep. Erkek kardeşlerime çok baktım, yarım annelik yaptım. Bu yüzden saçlarına renkli tokalar takabileceğim bi melek istemişimdir hep...

Hanımlar,
lütfen polemik, hakaret olmasın.

Sanırım burada herkes görümceye yüklenmiş, cinsiyeti yüzünden bebeği sahiplenmeyen anne de lohusa sendromundadır denmiş.

Tokat atılmasını hoş karşılamadım, Şiddetle olmaz bu ama ortada psikolojik sorunu olan bir gelin var, bebeğe hertürlü zararı verir zira bebeği istemiyor, kız diye bakmıyor.

Böyle kadınlar var, biri de benim komşumdu, komşum erkek çocuk istiyordu, Kocası Sakıp Sabancı ya soyu yürüsün diyordu, kızı oldu, o kız çocuğu doğdu ve zulüm başladı, bebek nefessiz kaldı öldü bu öldü deyip üstüne Çarşaf örttüler, ben feryat figan bağırıp kadını ve anasını fırçaladım da hastaneye götürdüler, yetmedi o bebek, abartmıyorum Allah Şahit, duvardan duvara çarpıldı annesi Tarafından dövülürken, elinden ben aldım her seferinde, daha yaşına girmemiş bebenin Yediği dayaklara dayanamadım, anası bakmaz bana bırakırdı, hastaneye gidiyorum diye çıkar akşama kadar ortada gözükmez, nerde kaldın çocuk seni aradı deyince amaaannn gezdim işte derdi.

Dayanamadı bir süre sonra yine hamile kaldı, gebelik boyunca o çocuk yine dayak yedi, erkek doğurdu da rahatladı ama o yavrucağın çektiği eziyet bitmedi.

Back