• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

Inanin bu geline verdigim emegi obur geline yapsam basinda tac olurdum. Yapamadigim halde gerci o sekilde davranirda. 2. Geline gerek bunlarin sorunlarindan gerek kendimle alakali sorunlardan cok emek edemedim. Ama yine de elimden geleni yapmaya calistim. Ilk geline ne icin cabaladigimizi goruyor ve iddia etmiyordu. O bile cabaladi o da uzuluyor ama yapamaoyoruz dedidigim dedik. Artik top kardesimde bebegi yine birakmayiz ama gelin artik umrum disi kalmak uzre.

Açıkçası önceki konunuzu biliyorum ama bebek adına endişeliyim.sizin yengenize çocuk emanet edilmez gibi gözüküyor.doğurmakla anne olunmuyor maalesef .dikkat edin çocuğa kinlenip zarar verebilir. Kolay kolay aldanmayın ona.Ayrıca sevgi nedir bilmiyor.Sorunlu birey olmasına sebep olabilir.Allah korusun masum yavruyu.

ohhh ala pekte rahatlamissiniz...
gelin dayagi da yemis adam da olmus aferin size!!!
ben anlattiginizdan farkli oldugunu dusunuyorum.
normal ce sorunsuz dogummus mus.
bide gel o kadincagiza sor bakalim nasil zor dogurmustur tabi sizin degildi yanan can ciktida nasil cikti bide ona sormak lazim.
lohusa kadin belki depresyona girdi hayvanlarda bile reddetme olabiliyor psikolojik olarak.
anneside onbes gun yatsin demis onbes gun idare etseydiniz yok yemek yemem demis yok uyutmuyo demis kadin lohusa sendromu geciriyor kim bilir.
kardesinizde ikide bir kolundan tutup atsin sizde alindan opun aferin.
vallahi cok kinadim sizi yazik o kizcagi.
yazinizdan bile belli nasil dis bilediginiz.
ben kesinlikle depresyon gecirdigini dusunuyprum gorumce kocs kaynana iyi destek vermissiniz aferin.
bunun konusulmatan yuzude vardir sutun yok mu niye bu boyle ben iki gunde ayaga kalkmistim vs. vs. vs.
sen görmek istediğini görmüşsün.. ama bu kadin tırlatmış herkes lohusa sendromu yaşıyor ama hiç bir zaman eşlerine kız çocuğu sen istedin ben istemedim erkek istedim demiyor. lohusa döneminde çocuğun cinsiyeti değil anlıcan çocuğun kedinisi reddetme oluyor bazı annelerde sence burda çocuğu mu reddetmiş cinsiyetini mi ? tekrardan oku bence..

Inanin bu geline verdigim emegi obur geline yapsam basinda tac olurdum. Yapamadigim halde gerci o sekilde davranirda. 2. Geline gerek bunlarin sorunlarindan gerek kendimle alakali sorunlardan cok emek edemedim. Ama yine de elimden geleni yapmaya calistim. Ilk geline ne icin cabaladigimizi goruyor ve iddia etmiyordu. O bile cabaladi o da uzuluyor ama yapamaoyoruz dedidigim dedik. Artik top kardesimde bebegi yine birakmayiz ama gelin artik umrum disi kalmak uzre.
çok afadersiniz sizin gelin nereli merak ettimde..

Niye konu sahibinin burada yazdigi cümlelerin birine bile inanmadim bilmem.Belkide gelin hanim hakkında en ufak bir acıma vicdanlı davranış görmediğim içindir.
OH oldu dayağı yedi oturdu canıma degsingibilerinden yaklaşımı kınıyorum.
Kadın çağır ne yaşadı da acaba bebeğin den bile uzaklaştı bilinmez.

Annesinin tavrindan ders almasi ve kendi yasadigini buna yasatmamasi lazim degil mi? Bizim gelin yine iyi 2 ablasini daha beter hor gormus. Ama onlar kacmis enistelerde eve sokmuyo kaynanayi. Onlar bile gelinle konusuyo ama nafile
Size göre öyle. Siz sağlıklı bir bakış açısıyla bakiyorsunuz ve yasatmamasi gerektiğini dusunuyorsunuz. Evet doğru olan da bu. Ama o sağlıklı bakamiyor.Sorun burda, gördüğü baskıdan dolayı bakış açısı sapmış, bunu düzeltirseniz hem evlilikleri kurutulur hem bebeğin sağlıklı büyümesi sağlanmış olur. Bence madem tokat atiyor, zor kullanabiliyor tutun kolundan doktora goturun. Dr. Yol gösterir, ha baktınız hic bir hastalığı yokmuş, sadece cinsiyetçilik yapiyor, mahkemeye bildirin ve çocuğu alarak bosansin abiniz.

Selam arkadaşlar...

Daha önceki konumda bahsetmiştim. Bizim gelin hamileydi ve kız çocucğu olacak diye burnumuzdan getırmıştı.

Kızımız sağ salim temmuz sonu dünyaya geldi. Bebeğimiz doğduktan sonra anne önce emzirmek istemedi ve kabullenemedi. Çocuğu emzirtene kadar akla karayı seçtik ve eve gelindi. Kardeşim kaynanasını kovmuştu gelin hamileyken doğum olunca onlarda geldıler. ve yine sorunlar...

Baktık gelin yine cinslik yapıyor. Çocuk ağlıyor bize siz bakın diyor. anası ''kızım 15 gün yatacak (Normal ve sorunsuz doğum) iş yapmayacak çocukta yük olmasın siz ilgilenin vs. gibi saçamaladı durdu. Ben de doğum yaptım ama çocuğuma başkası baksın diye beklemedim. O benim yavrumdu altını bile değitirirken mutlu olurdum. Tabi ki ilk günlerde yardımcı oluruz, sıkışır yine bakarız ama temelli bakmak annenin, babanın görevi. Hasta olsa ona da tamam ama sırf o çocuk erkek olmadı diye çöp gibi kenara atmak istedi.

Neyse dedik ikna etmeye çalışalım ama kar etmiyo. Kardeşimin tepesi attı ''Ya s**** ol git ya da adam gibi bak çocuğuna. Bu kızın başına bir şey gelsin seni yaşatmam'' dedi üstüne yürüdü. Gelin de '' ben seni seviyorum gitmem'' dedi Kardeşimde '' Sen geri zekalı mısın? bu çocuk kimin? Benim için kalıp, çocuğu red edeceksin oyle mi?'' dedi kolundan tuttu dışarı atacaktı engel olduk. Ama gelin baya bi korktu. Baktı evden kovulacak zoraki çocuğu kucağına almaya falan başladı.

Biraz geçtikten sonra gelin yine kardeşime '' Bu çocuk beni uyutmuyor. annem gelsin çocuğa baksın, annem yemek yapsın yoksa yemek yemem vs.'' başlamış. Tabi kardeşimde artık dayanamıyor. '' Çalışıyorum geliyorum, evdeyken beraber bakıyoruz ben çalıştığım halde uykusuz kalıyorum. Şikayet ettim mi? '' demiş. Gelin de '' Kız çocuğunu sen istedin. Erkek olsaydı ben de şikayet etmezdim'' diyince kardeşim bunu tuttuğu gibi dışarı atıyor.

Sonra gelin ağlaya zırlaya bizi aradı. Oğlunuz beni evden kovdu vs. dedi ama artık nedensiz kovulmadığını tahmin ediyorduk. Tabi yine konsey kuruldu kardeşim istemiyorum bu kadını dedi. Arayı bulmaya çalıştık ama olmadı gelin hala zırvalıyordu.Bir de demesin mi '' cinsiyet babadan oluyomuş bu senin suçun'' kardeşim öfkesine hakim olamadı buna 2 tokat attı defol dedi.

Neyse gelini götürdüler. aradan bi kaç gün geçti gelin kardeşime yalvarmış '' Hata ettim deiğin gibi olsun. Ne istersen yaparım, çocğuma bakarım vs. diyince bir kere daha şans ver dedik ve gelin geri geldi.

Şimdi paşa paşa çocuğuna bakıyor. Çocuk gaz sancısından ağlasa kardeşimden ödü kopuyor. Demek i insan yerine konulmayınca adam oluyormuş. Şimdi çok arar eski günleri...

O nasıl anne öyle yaaa Allah'ım akıl fikir versin ... Gerçekten hak ettiğini bulmuş ve Kardeşini tebrik ederim..

Lohusalık sendromunda kişi kendi anormal davranışlarını farkedebilir bence şayet çok çok ağır değilse. Ki bu insan eşi için ölüp bitiyor ama bebeği istemiyor kız diye. Benim eşimi falan gözüm görmemişti valla.

Kardeşiniz zorla bir doktora götürsün Karısını. Böyle gitmez. el ayak çekilince o bebek ne halde kim biliyor? Aç mi tok mu?

Sadece doğurmakla bitmez hem Bebeğin anne sevgisine,sıcaklığına ihtiyacı vardır. Uzmanlar bile yeni doğan Bebeğin anne kucağında olması gerektiğini söylüyor.

Niye konu sahibinin burada yazdigi cümlelerin birine bile inanmadim bilmem.Belkide gelin hanim hakkında en ufak bir acıma vicdanlı davranış görmediğim içindir.
Haklisin arkadasim. Her gun gelini 3 ogun dovduk. Ac odaya kapattik. Disari cikarken bile pranga taktik. Bayan oldugu icin ezdik, ustunde at nalladik.
Istediginiz cevap bu sanirim. Alin verdim sevinin

çok afadersin affına sığınarak bişi sormak istiyorum çocuğun var mı ?

Bence gözünüz üstünde olsun... Bebege cok üzüldüm, mecburi bakiliyor, sevgisiz kalacak... Allah göstermesin zarar falan vermese bari... Bazen zorlamamak gerekiyor.. Anne baba bosanmasi hos degil ama anne sevgisi görmedende büyümek nekadar iyi cözemiyorum... Bu kadinlan bi cocuk daha yapilirmi? Yapilirsa oda kiz olursa ne olur? Yada diyelimki erkek oldu ikincisi, busefer dahada kötü bence hepten kenara itilir... Yani zorla toparlamasaydiniz, bazen bi Babada hem baba hem anne olabiliyor cünkü...:KK14:

Valla ResimdekiHayalet okuduklarima inanamadim hangi zamanda yasiyoruz ya. Kiz erkek cocuk davasi hala gercekten cok uzucu hele bide yeni nesilden boyle bisey duymak beni sok etti hani kardesin bunu yapsaydi erkek iste tuturdu erkek cocugu derdik ama bir annenin bunu yapmasi beni hem uzdu hem utandirdi o kadar cocugu olmayan insan var ki sizin gelinin yerinde olmaya neler vermezlerdi valla gelin hem utansin hemde Allahtan korksun mevlamin yaratigina hic mi saygisi yok

Gelininiz gerçekten anormal. Kız bebek istemeyen kadınlar mevcut hayatta malesef...Gözünüz üzerlerinde olsun lütfen. ben bu kadına güvenemedim pek...

Bazı kadınlar için erkek bebek dogurmak bir güç gösterisidir. afedersiniz b*kunda boncuk mu buluyorlar? bunlar takıntılı hasta kadınlar..

.hamile kaldım kız bebek diledim. Yaradan erkek bebek gönderdi. doktorum erkek dediginde şoka girmiştim. defalarca sordum. şimdi afacan bir oglum var halende kız bebek arzum devam ediyor işte çok seviyorum kızları.Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Size göre öyle. Siz sağlıklı bir bakış açısıyla bakiyorsunuz ve yasatmamasi gerektiğini dusunuyorsunuz. Evet doğru olan da bu. Ama o sağlıklı bakamiyor.Sorun burda, gördüğü baskıdan dolayı bakış açısı sapmış, bunu düzeltirseniz hem evlilikleri kurutulur hem bebeğin sağlıklı büyümesi sağlanmış olur. Bence madem tokat atiyor, zor kullanabiliyor tutun kolundan doktora goturun. Dr. Yol gösterir, ha baktınız hic bir hastalığı yokmuş, sadece cinsiyetçilik yapiyor, mahkemeye bildirin ve çocuğu alarak bosansin abiniz.
Haklisin arkadasim da anne olmaya hazir degilse kendi rizasi ile kendi isteyerwk bebek sahibi olmayacakti. Sonucta cinsiyet ne olur bilemeyiz. Zaten durum onu gosteriyor gibi. Cunku ne bebek ceksin, ne kendi, ne biz. Hasta olmayipta cocuga bu durumu reva goruyorsa zaten bosansinlar ki bosanirlarda. Diger tartismalarda bosanmalarinu falan istemedik ama bubdurum cok farkli

Kardeşiniz böyle bir kadından çocuk yapmak yerine neden boşanmadı?
2. Kızımı bekliyorum ben de inş. Kafamda deli gibi şimşekler çakıyor. Korkudan detaylı ultrasona bile girmeyi düşünmüyorum. Ya kötü bi şey söylerlerse diye. İlk kızımda yaşadıklarımı bunda da yaşar mıyım endişesi vücudumun her zerresini titretiyo.
Allah gelinize akıl fikir ihsan etsin. Mutlu olmalısı gerekirken kendini düşürdüğü duruma bak. Rezil kadın.
Allahü Tealanın verdiği erkek çocuk nimet, kız çocuğu hasenedir.Yüce Allah nimetin hesabını sorar ,haseneye ise mükafat verir ( İmam Cafer Sadık Hz )

Back