• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

Selam arkadaşlar...

Daha önceki konumda bahsetmiştim. Bizim gelin hamileydi ve kız çocucğu olacak diye burnumuzdan getırmıştı.

Kızımız sağ salim temmuz sonu dünyaya geldi. Bebeğimiz doğduktan sonra anne önce emzirmek istemedi ve kabullenemedi. Çocuğu emzirtene kadar akla karayı seçtik ve eve gelindi. Kardeşim kaynanasını kovmuştu gelin hamileyken doğum olunca onlarda geldıler. ve yine sorunlar...

Baktık gelin yine cinslik yapıyor. Çocuk ağlıyor bize siz bakın diyor. anası ''kızım 15 gün yatacak (Normal ve sorunsuz doğum) iş yapmayacak çocukta yük olmasın siz ilgilenin vs. gibi saçamaladı durdu. Ben de doğum yaptım ama çocuğuma başkası baksın diye beklemedim. O benim yavrumdu altını bile değitirirken mutlu olurdum. Tabi ki ilk günlerde yardımcı oluruz, sıkışır yine bakarız ama temelli bakmak annenin, babanın görevi. Hasta olsa ona da tamam ama sırf o çocuk erkek olmadı diye çöp gibi kenara atmak istedi.

Neyse dedik ikna etmeye çalışalım ama kar etmiyo. Kardeşimin tepesi attı ''Ya s**** ol git ya da adam gibi bak çocuğuna. Bu kızın başına bir şey gelsin seni yaşatmam'' dedi üstüne yürüdü. Gelin de '' ben seni seviyorum gitmem'' dedi Kardeşimde '' Sen geri zekalı mısın? bu çocuk kimin? Benim için kalıp, çocuğu red edeceksin oyle mi?'' dedi kolundan tuttu dışarı atacaktı engel olduk. Ama gelin baya bi korktu. Baktı evden kovulacak zoraki çocuğu kucağına almaya falan başladı.

Biraz geçtikten sonra gelin yine kardeşime '' Bu çocuk beni uyutmuyor. annem gelsin çocuğa baksın, annem yemek yapsın yoksa yemek yemem vs.'' başlamış. Tabi kardeşimde artık dayanamıyor. '' Çalışıyorum geliyorum, evdeyken beraber bakıyoruz ben çalıştığım halde uykusuz kalıyorum. Şikayet ettim mi? '' demiş. Gelin de '' Kız çocuğunu sen istedin. Erkek olsaydı ben de şikayet etmezdim'' diyince kardeşim bunu tuttuğu gibi dışarı atıyor.

Sonra gelin ağlaya zırlaya bizi aradı. Oğlunuz beni evden kovdu vs. dedi ama artık nedensiz kovulmadığını tahmin ediyorduk. Tabi yine konsey kuruldu kardeşim istemiyorum bu kadını dedi. Arayı bulmaya çalıştık ama olmadı gelin hala zırvalıyordu.Bir de demesin mi '' cinsiyet babadan oluyomuş bu senin suçun'' kardeşim öfkesine hakim olamadı buna 2 tokat attı defol dedi.

Neyse gelini götürdüler. aradan bi kaç gün geçti gelin kardeşime yalvarmış '' Hata ettim deiğin gibi olsun. Ne istersen yaparım, çocğuma bakarım vs. diyince bir kere daha şans ver dedik ve gelin geri geldi.

Şimdi paşa paşa çocuğuna bakıyor. Çocuk gaz sancısından ağlasa kardeşimden ödü kopuyor. Demek i insan yerine konulmayınca adam oluyormuş. Şimdi çok arar eski günleri...
Nasıl bir annelik bu ya vücut hiç mi hormon salgılayamamış

Hanginizin yigenine annesi boyle davransa amaaan depresyonda mi dersiniz,kadin bildigin oz cocugunu istemiyor kiz diye.Erkek olsa depresyonda olmayacakti ama

ya oğluma aynı yaşta kız yeğenim var, kardeşim yanımda bağırsa yeğenime nasıl kızıyorum yapma diye keza oda aynı şekilde. KIZ DİYE RESMEN ANNESİ TARAFINDAN İSTENMİYOR ÖTESİ VAR MI ?

bebeğe çok üzüldüm yavrum ya acaba aç falan kalıyor mudur ?

aynen bu kadar sabırla kızın adı kötü görümceye çıktı.. şu kıza kötü diyenler beni görmediler tabi daha :KK53:

o zaman doğurup öldürenlere de sendrom diyebiliriz, sonuçta herkes farklı yaşıyor..
Aaaayy lohusa sendromu da lohusa sendromu...... Yeter ya. Hiçbir sendrom bu bebeğin bunları yaşamasına sebep değil. Sinir oldum ya. Ortada SIRF KIZ DIYE annesi tarafından istenmeyen bir bebek var başlarım onun lohusalığına. Kadını düşüneceğinize azcık bebeği düşünün ya. Bununki lohusalık falan değil. Düpedüz çocuğu kız diye istemiyor işte, doğumdan önce de istememiş. Lohusa sendromu denen şey hamileyken başlamıyor öyle olsa adı hamilelik sendromu olurdu. O zaman çocuğunu çöp tenekesine bırakan kadınlara da acıyın ha ne dersiniz??? Onlar da lohusa sendromu geçiriyor olabilir değil mi? Böyle saçmalık görmedim ben.

Konu sahibi sen de kendini açıklamayı bırak bence herkes nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor zaten ama tebrik ederim vallahi sayfalarca hiç kimseye kızmadan defalarca anlatmışsın ama artık kendini yorma kim nasıl yorumlayacaksa yorumlasın. Ne kadar da açıklasan durup bir düşünmüyorlar çünkü. Hep kendi düşüncelerini savunmaya devam.

aynen bu kadar sabırla kızın adı kötü görümceye çıktı.. şu kıza kötü diyenler beni görmediler tabi daha :KK53:

o zaman doğurup öldürenlere de sendrom diyebiliriz, sonuçta herkes farklı yaşıyor..
herkes kendini yansitiyor maalesef. Konusun deniyor. Cocuk olana kadar ve olduktan sonra totosunu optuk nerdeyse anlattik. Inanin kendi cocugumu kiyafet almadim o bebege aldim. Icimde hep bir korku vardi anasindan dolayi. Anasi azcik aglasa o da yok yere onunden yemegine kadar topladim. Psikolojisi zaten tuhaf daha kotu olupta yavrucagizida mahvetmesin diye. 15 gun baksaydiniz diyorlar mesela bakmak degil ki zaten baktik. Mesele cocuga ne kadar bakmazsam kar saydi. Hic bir zaman geline kotu konusmadim. Bir gelin daha var onuda aldik onun akrabalari bile derler sen gorumcelik yapamazsin diye. 2. Gelin mesela bana bakarken gozunun ici guler bir copunu kaldir nasil mutlu olur. Madem kotu gorumceyim gelin bebegine kotu davransin ben de sak saklayim o zaman.

nasıl bir insan bu gelin terbiyesiz!
Allahtan korkusu hiç mi yok kardeşiniz cok vicdanlı birisi ki bence sizde oylesiniz.

güzel söylüyorsunuz da kadın sabahtan beri cevap veriyor 1 değil anlattığı 5 değil hepsini uyduracak mı çocuk ağlamaktan morarıyormuş yazık..biz burda yorum yaparken yazılanı baz alıyoruz zaten neysem boşverelim gelinin acile psikoloğa ihtiyacı var ben bunu bilir bunu söylerim ben hala bebek odaklıyım gerçi merhamet olmadıktan sonra psikoloğa gitse de bu çocuğa bakmayı görev edinecek yine sevgiden yoksun kalacak ben bunları düşünüyorum

Bebek konusunda Haklısınız ama görümcelerden Yapıcı değil başlıktan bile görünüyor bizim anormal gelin hak ettiğini buldu bu nedir Allah aşkına bi oh olsun demediği kalmış oysa karşı taraf cahil bariz ortada yardım et tedavi ettir ne bileyim ölmüyorsa da insanca ayrıl...bu tip görümceler umarım kendileri gibi görümcelere denk gelirler

Aynen öyle. Kız cazgır olsa önce buradakilerden başlardı sırayla. İtinayla hiç bıkmadan usanmadan kendini açıklamaya devam ediyor ben üzüldüm burdan ya. Bütün sülalesini arıyorlarmış kim olsa böyle bir durumda gider konuşur. Asıl kendi hallerine bırakınca insan rahat edemez. Ki ben de aile işlerine karışımlasın düşüncesindeyim ama karşılarında resmen 2 tane manyak var. Bu insanlar napsın şimdi?

Kız diyor ki ağlamaktan morarıyordu da çocuğa bakmıyordu. Bebeği yalnız bırakıp komşuya gitmiş. Bundan aylar önce bir öğretmen bebeğini evde yalnız bırakıp da tatile gitmişti hani bebek de ölmüştü. Burda istinasız herkes bela okumuştu o kadına. O zaman ona da lohusa sendromu denseydi ya hadi? Şimdi burda tek fark etrafında bebeği düşünen insanların olması yoksa çoktan bu konudaki bebek de 3. sayfaya haber olmuştu. Şimdi kalkıp Allah razı olsun sizden deneceğine bir de görümceyi topa tutuyorlar ya aklım almadı vallahi şaştım kaldım.

Aynen öyle. Kız cazgır olsa önce buradakilerden başlardı sırayla. İtinayla hiç bıkmadan usanmadan kendini açıklamaya devam ediyor ben üzüldüm burdan ya. Bütün sülalesini arıyorlarmış kim olsa böyle bir durumda gider konuşur. Asıl kendi hallerine bırakınca insan rahat edemez. Ki ben de aile işlerine karışımlasın düşüncesindeyim ama karşılarında resmen 2 tane manyak var. Bu insanlar napsın şimdi?

Kız diyor ki ağlamaktan morarıyordu da çocuğa bakmıyordu. Bebeği yalnız bırakıp komşuya gitmiş. Bundan aylar önce bir öğretmen bebeğini evde yalnız bırakıp da tatile gitmişti hani bebek de ölmüştü. Burda istinasız herkes bela okumuştu o kadına. O zaman ona da lohusa sendromu denseydi ya hadi? Şimdi burda tek fark etrafında bebeği düşünen insanların olması yoksa çoktan bu konudaki bebek de 3. sayfaya haber olmuştu. Şimdi kalkıp Allah razı olsun sizden deneceğine bir de görümceyi topa tutuyorlar ya aklım almadı vallahi şaştım kaldım.
Aynen o bebege sahip cikanlar olmasa suan durum cok baska olabilirdi.

Hanımlar,
lütfen polemik, hakaret olmasın.

Sanırım burada herkes görümceye yüklenmiş, cinsiyeti yüzünden bebeği sahiplenmeyen anne de lohusa sendromundadır denmiş.

Tokat atılmasını hoş karşılamadım, Şiddetle olmaz bu ama ortada psikolojik sorunu olan bir gelin var, bebeğe hertürlü zararı verir zira bebeği istemiyor, kız diye bakmıyor.

Böyle kadınlar var, biri de benim komşumdu, komşum erkek çocuk istiyordu, Kocası Sakıp Sabancı ya soyu yürüsün diyordu, kızı oldu, o kız çocuğu doğdu ve zulüm başladı, bebek nefessiz kaldı öldü bu öldü deyip üstüne Çarşaf örttüler, ben feryat figan bağırıp kadını ve anasını fırçaladım da hastaneye götürdüler, yetmedi o bebek, abartmıyorum Allah Şahit, duvardan duvara çarpıldı annesi Tarafından dövülürken, elinden ben aldım her seferinde, daha yaşına girmemiş bebenin Yediği dayaklara dayanamadım, anası bakmaz bana bırakırdı, hastaneye gidiyorum diye çıkar akşama kadar ortada gözükmez, nerde kaldın çocuk seni aradı deyince amaaannn gezdim işte derdi.

Dayanamadı bir süre sonra yine hamile kaldı, gebelik boyunca o çocuk yine dayak yedi, erkek doğurdu da rahatladı ama o yavrucağın çektiği eziyet bitmedi.
İşte gel de bu kadına empati yap. Ağzını burnunu kırarım akrabam olsa böyle biri, şiddeti sevmem ama kendini savunamayacak küçücük bir sabiye bunları yapanı da affetmem.

Aaaayy lohusa sendromu da lohusa sendromu...... Yeter ya. Hiçbir sendrom bu bebeğin bunları yaşamasına sebep değil. Sinir oldum ya. Ortada SIRF KIZ DIYE annesi tarafından istenmeyen bir bebek var başlarım onun lohusalığına. Kadını düşüneceğinize azcık bebeği düşünün ya. Bununki lohusalık falan değil. Düpedüz çocuğu kız diye istemiyor işte, doğumdan önce de istememiş. Lohusa sendromu denen şey hamileyken başlamıyor öyle olsa adı hamilelik sendromu olurdu. O zaman çocuğunu çöp tenekesine bırakan kadınlara da acıyın ha ne dersiniz??? Onlar da lohusa sendromu geçiriyor olabilir değil mi? Böyle saçmalık görmedim ben.

Konu sahibi sen de kendini açıklamayı bırak bence herkes nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor zaten ama tebrik ederim vallahi sayfalarca hiç kimseye kızmadan defalarca anlatmışsın ama artık kendini yorma kim nasıl yorumlayacaksa yorumlasın. Ne kadar da açıklasan durup bir düşünmüyorlar çünkü. Hep kendi düşüncelerini savunmaya devam.

Lohusa depresyonu gebelikte başlar zaten sadece herkesin belirtileri ortada olmadığından depresyon farkedilmez, gebedir alıngandır falan diye geçiştirilir.

Herkesin depresyon sebebi farklıdır kimi kaza sonucu gebe kaldı diye kimi bebeği hasta diye kimi eşi sorumsuz diye kimi de böyle cinsiyeti Yüzünden depresyona girer, kimin me sebepten depresyona gireceği kişinin kendi seçebileceği bir durum değildir. Bu bir rahatsızlık olduğu için tedavi edilmesi gerekir. Suçlamak dövmek evden kovmak çare üretmez. Konu sahibi bu duruma gerçekten çare arıyorsa gelinini alıp doktora götürsün burada sakin kalıp cevap yazmak yerine.

Burada duruma lohusa depresyonu olduğu için bebeğe bakmıyordur diyenler mutlaka doktora götürün bebeği tek başına emanet etmeyin diye defalarca söylediler. Kimsenin bebeği önemsemediği yok.

Saygılarımla iyi günler

Bence annelik duygusu hiç gelişmemiş... kan sonucunu aldığın an anneyim şükür diyosun o 9 ayı kucağıma alacam sevinciyle geçiriyorsun bütün zotluklarına oh yavrumu görünce unuturum sabrıyla... şunu yapsaydınız bunu yapsaydınız diyemicem o anları yaşayan bilir ve kardeş çocuğuna bunu yaşatılır halde görünce dayanmak içten değil.... Allah kolaylık versin çocuğunu emzirdikçe ona bağlanır ve yaptıklarından utanır inşallah.... emzirmk en güzel duygu bunu hissedemiyorsa yakın zamanda bi destek alsın bence.....

belki kız istememesinin altında kendi ysşadığı bi travma vardır....!!!!!!

Vurun görümceye. Bari lafları sağa sola çekmeden vurun. Keşke iki tarafı da dinleyebilsek dinleyemiyoruz. Kız iki tokat attı demiş, biri çıkmış "buraya öyle yazmıştır, tekme tokat girmiştir" yazmış. Nereden biliyorsunuz ya? Biri çıkmış kızımı o evden anında alırım demiş. Beş kızına hayatı zindan eden baş ruh hastası kesin sahip çıkar kızına.

Konu sahibi siz onu yine de bir doktora götürün. Maksat çocuğu öldürmesin, yoksa aptallık baki.

Erkek olunca çocuk başı göğe mi erecekmiş haspamın. Bunu erkekler cahilce yapıyor ama bir kadın bir anne nasıl yapabilir,Allah akıl fikir versin.

İşte gel de bu kadına empati yap. Ağzını burnunu kırarım akrabam olsa böyle biri, şiddeti sevmem ama kendini savunamayacak küçücük bir sabiye bunları yapanı da affetmem.
Valla inanın anlattıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur, bebek daha 40 çıkmamıştı öldü dediklerinde, alt katımda oturuyordu, annesiyle kadın beni çağırdı gece yarısı, bu öldü dediler, baktım çarşaf örtmüşler, açtım baktım Bebeğin kalbi atıyor, ne olduysa artık morarmış nefessiz kalmış, tuttum minik ayaklarından baş aşağı parmağımı soktum hafifçe ağzına, nefes almaya başladı, koşun götürün hastaneye dedim, yarı yolda bebecik yine nefessiz kalmış eve döneceklermiş kadının anası da benden korktu, Mune kızar şimdi deyip zoraki hastaneye gitmişler.

Böyle Hayatları bildiğimden ben buradaki görümceye hak veriyorum, bu psikolojideki kadınlar istemedikleri bebekleri öldürür bile.

Konu sahibesine tavsiyem, gelini kocası ikna etsin bir şekilde ama seni boşarım desin ama başka bir yol bulsun tedavi ettirsin, o bebek annesi Tarafından benimsenmediği sürece tehdit altında, ben o kadarını diyeyim size.

Benim o komşum evlerden Irak, oğlan aşağı oğlan yukarı delirdi delirdi.
Halbuki evladın hayırlısını istemek gerekir, şimdi çocukları 15-16 yaşlarında olmuştur, iyice bir büyüsünler, o kadın kızının eline kalmazsa bende Mune değilim.

Bize de çok saygısızlığı oldu idare ettik ama minicik bebeğe yapılınca kin tutmak değil düşman oluyosun. Yüreğimiz acıdı cocuk meme istiyor anne vermiyor. Çocuk aç mama vermeye kalkıyoruz cocuk beceremiyor. Çenesi titreye titreye ağlıyor. bunlara şahit olupta kin tutulmaz mı?
Off o minik kuzuya nasip kiyilir yazik günah. İyi olmuş geline de. Belki her şeyi ilgilenirken. Alisir sevmeyede başlar. Sanki elin çocuğu hey allahim

Kardesim yeni evlendikerinde buna demis gel 1 sene bebek yapmayalim evlilige alisalim. Gelinde demis yok ben skiliyorum sen ise gidince bi oglum olursa onla zaman gecer diye. Kardesim de olayun ciddiyetinden habersiz benim mac izleme.e karisiyorsun oglumuz da olursa gs li yaparim bizle ugrasirsin kiz olursada oturur evcilik oynariz demis gulmus. Ne bilsin kizin ne dusuncede oldugunu

şunun aynısını baba yapsa burada kızıl kıyamet kopardı.. adamın ne cinsiyetçiliği kalırdı ne de mikropluğu..

ayağından çekmek ne demek bir bebeği yahu.. kaldı ki sadece kız olduğu için yaptığını söylüyor bu kadın.. 40'ı çıkınca meleğe mi dönecek?

her manyaklığın bir avukatı çıkıyor şurda

bir insan aklı yok diye bir suçtan muaf olabilir ama depresyonda bilmem ne diye savunamazsınız

çocuğa yapılan eziyetin nedeni mi aranır ya sonuç ortada işte

nedene inince en azılı katile bile kılıf uydurulur

Back