BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

Annesinin tavrindan ders almasi ve kendi yasadigini buna yasatmamasi lazim degil mi? Bizim gelin yine iyi 2 ablasini daha beter hor gormus. Ama onlar kacmis enistelerde eve sokmuyo kaynanayi. Onlar bile gelinle konusuyo ama nafile

Kadınlar gebelikte bebekle ilgili bir takım beklentilere sahip olurlar, kimi çocuğunun sağlıklı Olmasını ön planda tutarken kimi cinsiyetini beklenti haline getirir. Konuya sebep olan kadın belki çocukluğundan gelen travmalarla belki cahilliğinden erkek cinsiyet beklentisi içindeymiş, bu beklentinin gerçek olmadığını öğrenmesiyle beraber Başlamış belli ki üzüntüleri, gebelik dönemindeki hormon değişiklikleri zaten kaygan bir zemin oluşturur kadında, hal böyleyken kadın tedavi edilmemiş bir şekilde doğum yapmış.

Bebeğin kız olduğu kesinleşmiş, üstelik ne kendi annesi ne eşinin ailesi destek olmak bir yana durumu daha da bozmuşlar.

Kişi eğer Depresyondaysa ve tedavi edilmezse onun ne çocuğuna ilgisi kalır ne başka bir şeye. Ona bebek eşyaları göstermek, dövmek, evden kovmak falan iyi gelmez. Çocuğa ya da kendine zarar da verebilir ama bu durumda en yapılmayacak şey kadını suçlayıp hala ve hala inatla doktora götürmemek olur.

Sizin cevabınızı alıntıladım ama yazdıklarım doğrudan size değildir lütfen yanlış anlamayın, iyi günler

Siz ne yazarsanız yazın konu başlığınız icinizdeki samimiyetsiz durumu ifşa ediyor.

Eşinden dayak yemesi, cocuğunu istememesi, kabullenememesi köşede bekleyen siz ac kurtları harekete gecirdi.

Gelin anormal siz ondan daha anormalsiniz. Yangına körüle giden insanlarsınız.

kimisi lohusa sendromu fala demiş ama çok saçma her şeyide onun arkasına saklanmak, konu sahibinin gelini başından beri böyle, eski konularından biliyorum, gelinin anneside aynı cahil görüşte, sendrom falan değil, annesine uyuyor, cahillik.... nerde kaldı ana yüreği, ozaman ana yüreği denen şey yalan sendrom varsa

Canım paragraf yorumlaman zayıf galiba ilk cümleme geri dönelim "Allah sizin gibi gelinlerden de görümcelerden de korusun " bi daha düşün şimdi bakalım

Hangi akla hizmet o kadınla bebeği baş başa bırakıyor baba?
Ben olsam güvenemezdim. Sırf koca korkusuna duygusuzca bebeğe bakmak!
Çok üzüldüm anne sevgi ne demek bilmeden büyüyecek ve hor görülecek o can.
Bebekler hissedermiş.
Abin boşansın .

sizin gibi görümce düşman başına kardeşiniz gelinin ailesini evden kovmuş birde gelince gene geldiler demişsiniz siz saygı bekliyorsanız birazda gelinin ailesine saygılı olcaksınız 15 gün bebege baksanız nolucaktı sizinde yegeniniz yeni dogum yapmş kadın belki depresyona girdi ayrıca cinsiyet meselesine de hiç inanmadım

Kadınlar kadına tokaya odaklanıp bebeği unutuyorlar. Sanki gelin değil kv koca görümce bebeği istemiyor aç bırakıyor gibi algılıyor sevgili kk gelinleri.
Ben abine kızdım böyle manyağa Bebek emanet edilir mi? Hadi gelinin annesi cahil, gelin okumuş ve anaokulunda çalışmak için staj yaparken kovulmuş. Öz evladına düşman kadın başka kız çocuklarını ite kaka eğitir iyi ki kovulmuş. Ablaları aklını başına almış da bu okumuş kız nasıl cahil anasına uyup kız diye bebeğini reddeder?
Ben o gelinin saçını başını yolar öyle gönderirdim anasına. Vicdansız yaratık.
İnşallah çocuğa gizli gizli işkence yapmaz çimdik tokat falan

sizinde bebeğiniz olacak o donemde neler yaşacaksınız belki görümce haklı olabilir lakin şuan konuyu anlatan görümce birde gelinden dinlemek lazım önyargısız ancak o şekilde konuşabilir kınamayın sakınn...

Annesinin tavrindan ders almasi ve kendi yasadigini buna yasatmamasi lazim degil mi? Bizim gelin yine iyi 2 ablasini daha beter hor gormus. Ama onlar kacmis enistelerde eve sokmuyo kaynanayi. Onlar bile gelinle konusuyo ama nafile
peki babası çocuğunu nasıl bırakıp işe gidecek nasıl güvenecek bu anneyee.. valla ben tırsardımm bırakamazdım güvenemezdim..

Canım paragraf yorumlaman zayıf galiba ilk cümleme geri dönelim "Allah sizin gibi gelinlerden de görümcelerden de korusun " bi daha düşün şimdi bakalım
yoo zzayıf değil gayet iyidir o yüzden o yorumu yaptım zten gelin lafı bir geçiyorsa diğerleri 10 geçmiş konsey falan neyse..bunlar beni ilgilendirmeyen şeyler o yüzden bebeğe o kadar üzüldüm ki gelini Allah a havale ediyorum..

Bakin olay aynen soyle oluyo. Kiz ve anasi bizi ariyo ne oldu diyoruz geliceksibiz konusicaz diyolar. Ilk baslarda ciddi saniyoduk sonra baktik ufurukten arasa bile bakmamaya calistik ama dayimlara kadar aramislar onlarda bizi aradi. Herkesi mecbur birakiyorlar olay kardesimdende bizden de cikiyor. Aile sorunu ile dayimin isi ne? Oglunun isi ne? Oglu yakin bi sehirde otuuruyo onada diyomus sen de gel. Kuzen annemi aradi hala ne diyo bu kadin mesele cok mu onemli beni xx sehirden cagiriyor. Annem de dedi yok oglum gelmene gerek yok biz hallederiz. Iste bunun gibi

aynen katılıyorum.. ve evet böyle bir geline karşı son derece kötü bir k.valide olurum.. etki-tepki meselesi..

kaldı ki böyle bir kadına çocuk emanet etmek resmen delilik..

gelin kötü bir ailede sırf kız olduğu için ezilerek büyümüş, ona yardımcı olmak, alttan almak lazımmış, loğusa depresyonu denen bir şey varmış..... ya Allah aşkına ya sırf görümce olarak konu açtı diye saldırmaktansa adam akıllı oturup o bebeğin halini düşünüp ona göre yorum yapsanız daha iyi anlayabileceksiniz konuyu. konu sahibide sakin sakin açıklamaya devam ediyor bravo. valla ben daraldım yapılan yorumlardan. evet şiddet yanlış evet evden atmak yanlış. ama neden kimse anlamıyor? BU KADIN LOĞUSA DEPRESYONUNDA FALAN DEĞİL BARİZ APAÇIK BELLİ ( VAY EFENDİM PSİKOLOG MUSUN NEREDEN BİLECEKSİN DEMESİN KİMSE, GAYETTE İYİ BİLİYORUM LOĞUSA DEPRESYONUN NE OLDUĞUNU) SADECE BEBEĞİ KIZ OLDU DİYE YAPIYOR. KENDİSİ SÖYLEMİŞ ERKEK OLSA SORUN OLMAZDI DİYE... yok konsey kurulmuş yok bilmem ne. yahu bin kere söylemiş konu sahibi en ufacık olayda bile bütün sülaleyi arıyor geleceksiniz diyor,gitmezsek başkalarını arıyor diye. kimse kusura bakmasın ama el kadar muhtaç bir bebeği aç bırakan şefkat göstermeyen ayrıcaaaaa MİNNACIK BİR BEDEN BİR KIYIDA SANCI ÇEKİP AĞLARKEN BIRAKIN AĞLASIN SUSAR NASIL OLSA DİYEN BİR ANNE kardeşim,kızım,annem,arkadaşım,gelinim de olsa dövmem kovmam amaaaaa o çocuğu elinden alır bir daha da yüzünü göstermem. ORTADA ÇİRKEF, VİCDANSIZ, HADSİZ, SORUNLU VE ANNE OLMAYI HAK ETMEYEN BİR KADIN VAR NOKTA...

Canım sende görümceliğin hakkını veriyorsun gibi görünüyor bizim gelin bizim gelin diyip duruyorsun gelinimiz desen sahiplensen daha hoş olurdu sanki

bende inanılmaz derecede kızım olsun istiyordum, bana göre kız evlatları daha sıcak daha hayırlı,tabi Allah bilir orasını, yani erkek istemezdim. ama rabbim erkek nasip etti, çok şükür diyorum rabbim nasip ettiyse, o da evlat diğeride evlat yani, daha karnımdayken bile sevgi duyuyorum, Rabbim herkesinkine sağlık versin inşaallah benimkinie de, dediğim gibi hamilelik falan değil, gelini başından beri istemiyor, aileden öyle yetişmiş, her şeyi psikolojiye bağlamak saçma bence, ne yani cahillik düpe düz, Allahın sopasını yesin bakalım o zaman görürüm gelinde ki u dönüşü

Normalde çocuğuna böyle davranan birini topa tutacak hatta kk'da birlik olup evini basmaya gidebilecek insanlar sırf kuru muhalefet olmak için gene her zamanki gibi bir araya gelmişler...şaşırmadım.

kadının kafa olarak doğurup çöpe atanlardan hiçbir farkı yok ve bu kadına ne yapılsa yeridir.

ben kardeşinizin yerinde olsam bebeğimi artık öyle bi kadına emanet etmem hemen boşanırdım.

az bile yapmış,ellerine sağlık.

hayatımm siz bir an önce bu anadanda bu gelindende kurtulunn yahu yaa bebeğe bişiy yaparsa bu sonra daha çok pişman olmayacakmısınızz.. tedavilik bunlar ayoll..

Tokat hoş olmamış ama bu zihniyette biriyle evliliğe devam etmesin bence kendi nasıl ezildiyse kızını da öyle büyütür. Abin bilmiyor muydu bunları hiç mi rengini belli etmedi .. Kadından boşanması iyi diyemeyeceğim bu seferde anneye verirler çocuk daha çok ezilir. Allah aklı başında anneler versin ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…