- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Annesinin tavrindan ders almasi ve kendi yasadigini buna yasatmamasi lazim degil mi? Bizim gelin yine iyi 2 ablasini daha beter hor gormus. Ama onlar kacmis enistelerde eve sokmuyo kaynanayi. Onlar bile gelinle konusuyo ama nafileBakın işte ben de tam olarak bunu diyorum. Siz demediniz mi annesi bir garip diye.kiz oldukları icin gelinimizi asagilamis falan diye. Ben de diyorum o psikoloji ile ne umiyordunuz tabiki kiz olduğunu ogrenince başlayacak. Çünkü korktuğu bu zaten
Kadın dese ki doğum yaptım zor geçti. Anneliğe hazır değildim. Anne olmak istemiyordum. Korunurken hamile kaldım süpriz oldu. Vs vs. O zaman bende derim ki bu loğusa depresyonu
Kadının tek sorunu bebeğin kız olması
Erkek olsa da aynı doğum süreci yaşayacaktı ama paşam prensim diye sarıp sarmalayacaktı bebeği
Canım paragraf yorumlaman zayıf galiba ilk cümleme geri dönelim "Allah sizin gibi gelinlerden de görümcelerden de korusun " bi daha düşün şimdi bakalımbebeğin çenesi titreye titreye süt die ağlaması annesinin umursamaması yeni doğmuş bebeği ayağından çekmesi yani bunlar sizi konuşturmuyorda kaynana görümce vs mi dokundu Allah herkese vicdan versin
dayakla kim adam olmuş ki gelininizde olsun iki gün sonra psikolojik şiddet uygular çocuğa senin yzünden başıma bunlar geldi die bir insanın içinde anne de olsa merhamet yoksa o insandan her şey beklenir Allah o yavrucağıızı korusun eşine de sabır versin o kadını da ıslah etsin..
sizinde bebeğiniz olacak o donemde neler yaşacaksınız belki görümce haklı olabilir lakin şuan konuyu anlatan görümce birde gelinden dinlemek lazım önyargısız ancak o şekilde konuşabilir kınamayın sakınn...kimisi lohusa sendromu fala demiş ama çok saçma her şeyide onun arkasına saklanmak, konu sahibinin gelini başından beri böyle, eski konularından biliyorum, gelinin anneside aynı cahil görüşte, sendrom falan değil, annesine uyuyor, cahillik.... nerde kaldı ana yüreği, ozaman ana yüreği denen şey yalan sendrom varsa
peki babası çocuğunu nasıl bırakıp işe gidecek nasıl güvenecek bu anneyee.. valla ben tırsardımm bırakamazdım güvenemezdim..Annesinin tavrindan ders almasi ve kendi yasadigini buna yasatmamasi lazim degil mi? Bizim gelin yine iyi 2 ablasini daha beter hor gormus. Ama onlar kacmis enistelerde eve sokmuyo kaynanayi. Onlar bile gelinle konusuyo ama nafile
yoo zzayıf değil gayet iyidir o yüzden o yorumu yaptım zten gelin lafı bir geçiyorsa diğerleri 10 geçmiş konsey falan neyse..bunlar beni ilgilendirmeyen şeyler o yüzden bebeğe o kadar üzüldüm ki gelini Allah a havale ediyorum..Canım paragraf yorumlaman zayıf galiba ilk cümleme geri dönelim "Allah sizin gibi gelinlerden de görümcelerden de korusun " bi daha düşün şimdi bakalım
Bakin olay aynen soyle oluyo. Kiz ve anasi bizi ariyo ne oldu diyoruz geliceksibiz konusicaz diyolar. Ilk baslarda ciddi saniyoduk sonra baktik ufurukten arasa bile bakmamaya calistik ama dayimlara kadar aramislar onlarda bizi aradi. Herkesi mecbur birakiyorlar olay kardesimdende bizden de cikiyor. Aile sorunu ile dayimin isi ne? Oglunun isi ne? Oglu yakin bi sehirde otuuruyo onada diyomus sen de gel. Kuzen annemi aradi hala ne diyo bu kadin mesele cok mu onemli beni xx sehirden cagiriyor. Annem de dedi yok oglum gelmene gerek yok biz hallederiz. Iste bunun gibianladım zaten fakat bu benim meselem benim ailemle ilgili kararları ben alırımda dememiş kardeşiniz ... insanlar doğum sonrası veya hamilelikte tuaflaşabilir azıcık alttan alın azıcık suyuna gidin nolur ki hemen yaygarayı arttırıosunuz buraya boyle yazıosanız kimbilir...
Kadınlar kadına tokaya odaklanıp bebeği unutuyorlar. Sanki gelin değil kv koca görümce bebeği istemiyor aç bırakıyor gibi algılıyor sevgili kk gelinleri.
Ben abine kızdım böyle manyağa Bebek emanet edilir mi? Hadi gelinin annesi cahil, gelin okumuş ve anaokulunda çalışmak için staj yaparken kovulmuş. Öz evladına düşman kadın başka kız çocuklarını ite kaka eğitir iyi ki kovulmuş. Ablaları aklını başına almış da bu okumuş kız nasıl cahil anasına uyup kız diye bebeğini reddeder?
Ben o gelinin saçını başını yolar öyle gönderirdim anasına. Vicdansız yaratık.
İnşallah çocuğa gizli gizli işkence yapmaz çimdik tokat falan
Canım sende görümceliğin hakkını veriyorsun gibi görünüyor bizim gelin bizim gelin diyip duruyorsun gelinimiz desen sahiplensen daha hoş olurdu sankiAnnesinin tavrindan ders almasi ve kendi yasadigini buna yasatmamasi lazim degil mi? Bizim gelin yine iyi 2 ablasini daha beter hor gormus. Ama onlar kacmis enistelerde eve sokmuyo kaynanayi. Onlar bile gelinle konusuyo ama nafile
hayatımm siz bir an önce bu anadanda bu gelindende kurtulunn yahu yaa bebeğe bişiy yaparsa bu sonra daha çok pişman olmayacakmısınızz.. tedavilik bunlar ayoll..Bakin olay aynen soyle oluyo. Kiz ve anasi bizi ariyo ne oldu diyoruz geliceksibiz konusicaz diyolar. Ilk baslarda ciddi saniyoduk sonra baktik ufurukten arasa bile bakmamaya calistik ama dayimlara kadar aramislar onlarda bizi aradi. Herkesi mecbur birakiyorlar olay kardesimdende bizden de cikiyor. Aile sorunu ile dayimin isi ne? Oglunun isi ne? Oglu yakin bi sehirde otuuruyo onada diyomus sen de gel. Kuzen annemi aradi hala ne diyo bu kadin mesele cok mu onemli beni xx sehirden cagiriyor. Annem de dedi yok oglum gelmene gerek yok biz hallederiz. Iste bunun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?