BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

bebeğin çenesi titreye titreye süt die ağlaması annesinin umursamaması yeni doğmuş bebeği ayağından çekmesi yani bunlar sizi konuşturmuyorda kaynana görümce vs mi dokundu Allah herkese vicdan versin

dayakla kim adam olmuş ki gelininizde olsun iki gün sonra psikolojik şiddet uygular çocuğa senin yzünden başıma bunlar geldi die bir insanın içinde anne de olsa merhamet yoksa o insandan her şey beklenir Allah o yavrucağıızı korusun eşine de sabır versin o kadını da ıslah etsin..

erkek olsa böyle yapmazdım diyormus ve bu kafada kadınlar gerçekten var bu da onlardan biri

bilerek yapmıyor olsa cinsiyet temelli konuşmaz bence

tabiki tedavi olmali o konuda hem fikirim

Yeni doğum yapmış kadın harbiden cinsiyet için mi çocuğuna bakmıyor? Yoksa lohusa sendromu mu? Tavırlarınızı yakışıksız buldum.

Bizi arayan kardesim degil

Aynen oyle benim de 2 aylık bir bebeğim var lohusalik oyle bir durum degil ki, hatun cinsiyetini öğrenince başlamış maşallah

ne anneymiş ,, ne biçim insanmış,, valla bazen sertlik şu kelimeyi hatırlatır bir kötek.. bazen bin nasihattan evladırr.. bu lafa cuk oturmuş gelininizz.. ne demek kız çocuğunu istememek,, ne demek dışlamak,, alacan eline yaş sopayı azmı yersin çokmu yersin.. tövbe yarabbimmm.. zorla şiddet yanlısı yapıyorlar adamıı..sonra nasıl bakacak o çocuk büyüdüğünde ondan sonrada yaşlandıklarındada zırlarlar bizi huzur evine kapatıyorlar çocuklarımız bize bakmıyorrr...

Allahim ya ne gunlere kaldik o kadin kızı kac yasina girerse girsin cektirir o yavruya psikolojisini düşünmek bile istemiyorum halbuku bir kadinin en büyük hayali kiz evlat olmali her halukarda yaninda bir destek bir paylaşımci ne bileyim kanim dondu ne insanlar var :'(

erkek olsa böyle yapmazdım diyormus ve bu kafada kadınlar gerçekten var bu da onlardan biri

bilerek yapmıyor olsa cinsiyet temelli konuşmaz bence

tabiki tedavi olmali o konuda hem fikirim

şunun aynısını baba yapsa burada kızıl kıyamet kopardı.. adamın ne cinsiyetçiliği kalırdı ne de mikropluğu..

ayağından çekmek ne demek bir bebeği yahu.. kaldı ki sadece kız olduğu için yaptığını söylüyor bu kadın.. 40'ı çıkınca meleğe mi dönecek?

Dogru yakalamissin arkadasim. 5 aya kadar hamileyim diye ucuyordu. Ogrendigi an basladi
Bakın işte ben de tam olarak bunu diyorum. Siz demediniz mi annesi bir garip diye.kiz oldukları icin gelinimizi asagilamis falan diye. Ben de diyorum o psikoloji ile ne umiyordunuz tabiki kiz olduğunu ogrenince başlayacak. Çünkü korktuğu bu zaten

Ozaman bunlar topluca tedaviye gitmeli, cünkü anneannede kiz diye istememis torununu

Okuyunca şoklara girdim. Ya ne anne babalar var çocuk diye ölüyor sizin gelin tutmuş yok efenim erkek olsaydı bakarım havalarında cahiliye devrinde miyiz yahu şımarıklıktan başka bir şey değil.. demekki annelik duygusu yokmus ya ne insanlar var Valla kardeşiniz iyi sabır etmiş ne diyim. Sizde iyi dayanmışşınız.. Allah o yavruya ve kardeşinize yardım etsin. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah...

Kiz erkek ne fark eder ki hatta ben kizimin olmasini daha cok isterim, hep kafamda kiyafetlerini oyuncaklarini dusunurum. Sanki geline oglan dogurmazsan ustune kuma gelecek denmis gibi panik yapmasini anlayamadim.

eğer bu gerçekce inanılır bişey değil bende doğum yaptım
10 ay oldu ama uyksuz kaldım dinlemedim ama yeterki bebğim
üzülmesin die uyumadan bekledim onu emzirdikçe dünyalar
benim oldu benm sayemde karnının doyduğunu bilmek bununla
birlikte uyuması flan anltılmaz ya yaşanır bunlar.
tamam ilk başlarda sahiplenme belki olmuyo ama
bu kadarıda fazla.çcouk ağlıcak parçalıcak kendinş
anne meme vermicek nerde görülmüş vicdansız az bile yapmış
kocası dua etsin tamam şiddete karşıyız da bu nedir ya resmen sabır zorlamış yani.
kızım dinlensin çocuğa siz bakın ne demek ya dinlenen onun evladıda o bebek kimin evladı
o dinlenende anne değilmi annesi ona kıyamıosa o nasıl evladına kıyabilio tabiki
yardımcı olunucak karnını doyurur bebeişin sıkıntısı kalmaz ozaman baksınlar
oda dinlensinn söylencek çok şey varda tutyorum kendimi.

loğusa sendromu denen bişey var. gelininizin annesine neden kötü davranıyorsunuz. bence sizin aldığınız tavırlar gelininizin piskolojisini bozmuş. bu arada gelininizde de vicdan merhamet duygusu yokmu anlamadım. o daha minicik yavru tabi uykusuz kalacak göğüslerinden kan da gelse emzircek.

Bizi arayan kardesim degil
anladım zaten fakat bu benim meselem benim ailemle ilgili kararları ben alırımda dememiş kardeşiniz ... insanlar doğum sonrası veya hamilelikte tuaflaşabilir azıcık alttan alın azıcık suyuna gidin nolur ki hemen yaygarayı arttırıosunuz buraya boyle yazıosanız kimbilir...

ayagindan mi cekmis ? ben o tarafi kacirmisim. nasil yani ?aklim almiyor ((((

eski konularınızı biliyorum, o zamanda çok şaşırmıştım, zır cahil gelininiz, bugün düzelir gibi yapmış ama yine aynıdır o ya, yazık o çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…