- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Bunu önceki konumda anlattım zaten. Kızn annesi 5 kız doğurmuş ve kızada bunun olumsuzluğunu benimsetmiş. Diğer 2 ablası sevdiklerine kaçtılar diye bizim gelin '' Erkek olsaydım keşke onları yaşatmazdım namusumuzu kirletti'' diyen birisi. 2 ablasında evinde yuvasında terbiyesiyle oturuyor. Kafa o derece yani.
Evet görücü usulu ama bebek hususunu bilemezdik ki.
bız kız cocuk cok ıstıyoduk esımın sulalesınde ılk kız torun olacak :)
bızdede kız kıymetlıdır
esımde hep kız babası olmalıyım ben dıyordu
doktor ılk erkek dedı
bende surat dustuokadar hazırlamısımkı kendımı kıza
o anda kızdım bıdahakıne x ve y kromozomlarını ona gore ayarla erhan dıye
doktor guldu ama ben cıddıyım nasıl bı kafadaysam
neysekı 1 ay once kesın kız oldugunu ogrendıkeşim benım elımden kurtuldu
Insallah saglikla kucagina alirsin. Biz de bi senedir cocuk istiyoruz. Bi boyle bizim gibi ustune titreyenler var bi de boyle hayvandan bozmalar var iste. Dogada bile hayvanlar sagliksizsa reddebiliyor ama cinsiyetine gore reddetmiyor.
bız kız cocuk cok ıstıyoduk esımın sulalesınde ılk kız torun olacak :)
bızdede kız kıymetlıdır
esımde hep kız babası olmalıyım ben dıyordu
doktor ılk erkek dedı
bende surat dustuokadar hazırlamısımkı kendımı kıza
o anda kızdım bıdahakıne x ve y kromozomlarını ona gore ayarla erhan dıye
doktor guldu ama ben cıddıyım nasıl bı kafadaysam
neysekı 1 ay once kesın kız oldugunu ogrendıkeşim benım elımden kurtuldu
Bi sira nibet bekledik. Bazi zamanlar cocuk agladi napicak diye bekledik olur ya anadir acir al8r kucagina diye. Baktik cocuk morariyo ananin umru degil geri biz avuttuk. Sonra annemler yazliga goturdu bunlari gelin sikildim yazlikta kalalim dedi. Annem banyodaymis bakmis cocuk bagiriyo yarim yamalak cikmis gelin ortada yok. Sonra gelini aramaya cikmis nereye gitti bu diye Funda teyzelerde cikmis. Annem demis kizim gidiyosun bari deseydin banyoya girmezdim diye o da demis ben degildr kizinimi dusunuyosun. Bebegi yani annem de susmuspeki babası çocuğunu nasıl bırakıp işe gidecek nasıl güvenecek bu anneyee.. valla ben tırsardımm bırakamazdım güvenemezdim..
sizinde bebeğiniz olacak o donemde neler yaşacaksınız belki görümce haklı olabilir lakin şuan konuyu anlatan görümce birde gelinden dinlemek lazım önyargısız ancak o şekilde konuşabilir kınamayın sakınn...
o zamn beraber yorumlayalım gelini tasvif etsem o cümleyi kurmam baştan söylemişşm konuyu bi taraftan dinliyoruz tabikide görümce hakkında daha fazla yorum yapıcam.bizde burda tanıdığımız için yorum yapmıyoruz herhalde kimse kimseyi tanımıyoyoo zzayıf değil gayet iyidir o yüzden o yorumu yaptım zten gelin lafı bir geçiyorsa diğerleri 10 geçmiş konsey falan neyse..bunlar beni ilgilendirmeyen şeyler o yüzden bebeğe o kadar üzüldüm ki gelini Allah a havale ediyorum..
Gelinin anasi talimat verirse gekin gider. Yoksa gitmez. Bu karin agrisi degil zorla gotyrsen bile ilaci icirip geciresin. Hastanin kendi kabullenmesi gerek.sonuçta gelinin psikolojik bir rahatsızlıgı var. annesi çocukluktan beri doldurmuş onu ve siz de bunu biliyorsunuz o zaman doktora gönderip tedavi etseydiniz evden kovup dövünce mi düşüncesi düzeliyor? eşinin hatrına bebeğe bakınca çözüm mü buldunuz güya?
canım normal değill baba olacak kişi ciddi bir tepkisini koyacak ve ona göre hareket edilecekk .. yada gelininizin ablaları devreye girecekkBi sira nibet bekledik. Bazi zamanlar cocuk agladi napicak diye bekledik olur ya anadir acir al8r kucagina diye. Baktik cocuk morariyo ananin umru degil geri biz avuttuk. Sonra annemler yazliga goturdu bunlari gelin sikildim yazlikta kalalim dedi. Annem banyodaymis bakmis cocuk bagiriyo yarim yamalak cikmis gelin ortada yok. Sonra gelini aramaya cikmis nereye gitti bu diye Funda teyzelerde cikmis. Annem demis kizim gidiyosun bari deseydin banyoya girmezdim diye o da demis ben degildr kizinimi dusunuyosun. Bebegi yani annem de susmus
Aaaayy lohusa sendromu da lohusa sendromu...... Yeter ya. Hiçbir sendrom bu bebeğin bunları yaşamasına sebep değil. Sinir oldum ya. Ortada SIRF KIZ DIYE annesi tarafından istenmeyen bir bebek var başlarım onun lohusalığına. Kadını düşüneceğinize azcık bebeği düşünün ya. Bununki lohusalık falan değil. Düpedüz çocuğu kız diye istemiyor işte, doğumdan önce de istememiş. Lohusa sendromu denen şey hamileyken başlamıyor öyle olsa adı hamilelik sendromu olurdu. O zaman çocuğunu çöp tenekesine bırakan kadınlara da acıyın ha ne dersiniz??? Onlar da lohusa sendromu geçiriyor olabilir değil mi? Böyle saçmalık görmedim ben.
Konu sahibi sen de kendini açıklamayı bırak bence herkes nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor zaten ama tebrik ederim vallahi sayfalarca hiç kimseye kızmadan defalarca anlatmışsın ama artık kendini yorma kim nasıl yorumlayacaksa yorumlasın. Ne kadar da açıklasan durup bir düşünmüyorlar çünkü. Hep kendi düşüncelerini savunmaya devam.
güzel söylüyorsunuz da kadın sabahtan beri cevap veriyor 1 değil anlattığı 5 değil hepsini uyduracak mı çocuk ağlamaktan morarıyormuş yazık..biz burda yorum yaparken yazılanı baz alıyoruz zaten neysem boşverelim gelinin acile psikoloğa ihtiyacı var ben bunu bilir bunu söylerim ben hala bebek odaklıyım gerçi merhamet olmadıktan sonra psikoloğa gitse de bu çocuğa bakmayı görev edinecek yine sevgiden yoksun kalacak ben bunları düşünüyorumo zamn beraber yorumlayalım gelini tasvif etsem o cümleyi kurmam baştan söylemişşm konuyu bi taraftan dinliyoruz tabikide görümce hakkında daha fazla yorum yapıcam.bizde burda tanıdığımız için yorum yapmıyoruz herhalde kimse kimseyi tanımıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?