Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kuzum keşke açıköğretim olsaaa ..seve seve okurdum...örgün öğretim de okuyorum. ben son senem ama bütünlemeye kaldım...bütün okulu uzatanalar beni ağlayarak arıyor moralim sıfırrr.....yarın sınavım var dua edin kızlarr nolurr....bitsin şu okul....ama evlendikten sonra açıköğretim okumak istiyorsan bankacılık sigortacılık,dış ticaret,laborant veteriner sağlık okumanı öneririm....işe girme konusunda önü açık bölümler bence...4 yıllık okumak çok zor hele evlendikten sonra üniversite kazanıp sakin ola 4 yıl okumaya kalkma:):)

Günaydınlarrr..

şirine,ne dersi canım:uhm:allah zihin açıklığı versin:Saruboceq:

Şeniz.....

ah ahh Çağdaş Türk Dünyası Tarihi...çalış çalış çalış bitmiyor....Ya gidip Kırım Tatarı Olup Rusya'ya Yerleşicem,Ya çeçenistanda direniş örğütü kurucam .:)bu sene Üniversite mezunu Polis alımı var ama Ben sanırım Okulu Bitiremicem.(

günaydınnnnnnnnnn a.s. yaw bu gece görevleri benide düşündürmeye başladı şimdiden fisfisfis

zamanla alışırsın kuzum ...ilk cami gibi evin bütün ışıklarını yakar beklersin sabaha kadarr biraz zaman geçer...tv ışığı yeter....zaten ev temizle vs iş güç derken akıp geçiyo zaman:):)

hııım hayırlı olsun mutluluğnuz daim olsun.bende nişanlıyım..o düşünceler benide sarmadı değil....

herkese iyi günler aranıza fazla uğruyamıyorum malm benim oğluşlar rahat bırakmıyor

hııım hayırlı olsun mutluluğnuz daim olsun.bende nişanlıyım..o düşünceler benide sarmadı değil....

sanada hayırlı olsun meleğim gündüz yapmam gereken işlerimi aşkım görevdeyken yaparım diyorum bende gündüzde aşkımla birlikte uyurum hihoyyyt

nısanlı olan mustakbel polis eslerı gecenobetlerını kımse sevmez.arkadasın dedıgı gıbı ilk gunler butun ısıkları acıp uyursunuz.sonra televızyon ısıgıyla ıdaer.sonra bırede bakmıssınız alısmıssınız.

Günaydın kızlar aranızda sözleşmeli öğretmen olarak çalışan varmı yada bildiğiniz biri çok acilll bişiler sormam lazım....

günaydınn
yaa kankaa bademee çok üzüldümm offf yaa bebeklerini kaybetmişş canımm yaaa allah sabırlık versinn

selam herkese arkadaşlar .
bir kaç gündür uğruyamadım bebeklerden misafirlerden dolayı..........
umarım herkes iyidir..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…