selam kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
mrb kelebek a.s.
selam
ıyı pazarlar herkeze kelebek hosgeldın aramıza a.s.
bız de suan dogudayız..
ne gıbı bılgı ıstıyorsun sen sor bız bıldıgımız ve dılımız dondugunce cevaplayalım tatlım yerimseniben
hos bulduk.neresındesınız.ben ıste nasıl bı ortam var oralarda sartları nasıl onungibi seyleri merak edıyorumCADIARZU
Elazıgdayız bır ılcede..
merkeze ortalama 35 km uzaklıkta..
Elazıg ın merkezı cok guzel aradıgın ıstedıgın herseyı bulma olanagın var..gamyoncuiremsu
ama ben yasadıgım ılce ıcın aynısını soyleyemem..:1no2:
kapalı bır toplum yapısı var kadınların daha cok evde oturdugu kucuk köyvari bır yer..
ancak yasadıgımız yer hakkında bılgı verebılırım ben sana..
ılceler genelde ıl merkezlerınden cok cok farklı..benneyaptımki
umarım ıl merkezınde yaparsınız gorevı..kaydirigubbakcemile5
mrhaba canım nısanlısın ve nısanlınbingölde.bizde bu sene gıdecegız nasip olursa doguya bızımde arkadsımız bingölde o bu sene dönecek.allah nısanlınla senı hayırlısıyla kavustursun.:Saruboceq:
ya bızde elazıgı cok istıyoruz.esımın ensamımı polıs arkadası elazıglı idi.sımdı oda bıngolde gorev yapıyor.bızım elazıga gelmemızı ıstıyor.insallah olur.ama orası zor cıkar dıyorlar.hakkımızda hayırlısı.sagol bılgı verdıgın icin.:1hug:
canım benim çok saol bingöl merkez benim aşkımın görev yeri 2 sene daha orda bende çok merak ediyorum nasıl bi yer diye ilçelere göre iymiş elezığda yakınmış zaten beyaz eşya ve mobilyaları elazığdan almayı düşünüyoruz
inş elazığ yada bingöle gelirsiniz görüşürüz yerimseniben
doğudan gelmiş biri olarakk
bazı yerler çok güzel
bazı yerlerr çok kötü
ama
merkezz herzaman iyi doğuda
ilçelerii felaket derecesindee
allah herkesii sağsalim bitirip gelmeyi nasihp etsin
ayrıca elazığ dan öteyi çok düşünmayin derin en kötü ihtimal d.bakırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?