Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

her zaman bekleriz...

Dişlim nasılsına.s.

ıyıyım annem sen nasılsın..:1hug:
hava guzeldı kızı dolastırdım geldım..kaydirigubbakcemile2
aksama mısafırım var ve ben daha yemek bıle yapmadım..:ecrin_bebek:

gel tabi dishecim sende gel ama hazirana kadar burdayım sonraaaaaaa aşkımın yanındaaaa :asigim: bingölde yani

gel tabi dishecim sende gel ama hazirana kadar burdayım sonraaaaaaa aşkımın yanındaaaa :asigim: bingölde yani

ınsallah nasıpse :Saruboceq:ıstıyoruz ama bılıyorsun bu ısler ıstemekle olmuyor..benneyaptımki
kısmet..:Saruboceq:
ben batıya sen doguya..sositososito

teşekkürler ngs bende balıkesir edremit canım
bitter,bende Balıkesir Ayvalıkkaydirigubbakcemile5yakınmışız....görüşürüz inşallah:1hug:
ınsallah nasıpse :Saruboceq:ıstıyoruz ama bılıyorsun bu ısler ıstemekle olmuyor..benneyaptımki
kısmet..:Saruboceq:
ben batıya sen doguya..sositososito
Dişlim hadi inşallh sizinde bu taraflara çıkar:Saruboceq:ama bitter gidiyomuş..bu olmadı ya:jeyyar:

Beni tanıtırken hemen yaşımdan niye başlıyosun ki:mymeka:başka tanıtacak yönlerimi mi bulamadın:jeyyar:

Bu arada herkeslere Günaydınnn:1hug:
Sağlıklı,güzel bir gün olsunŞeniz

Beni tanıtırken hemen yaşımdan niye başlıyosun ki:mymeka:başka tanıtacak yönlerimi mi bulamadın:jeyyar:

Bu arada herkeslere Günaydınnn:1hug:
Sağlıklı,güzel bir gün olsunŞeniz

hoff..
el uzerınde tutalacak bır hatun oldugunun altını cızmek ıcın seyettım dı..:1closedeyes:
amann..:dilcikar:
sankı yalan soyledık..delikafadulden

günaydınnnnn ngs ayvalıkta olmana çok sevindim görüşürüz inş dishecim doğudamısınız şuan

hoff..
el uzerınde tutalacak bır hatun oldugunun altını cızmek ıcın seyettım dı..:1closedeyes:
amann..:dilcikar:
sankı yalan soyledık..delikafadulden
aman şaka dedim gıs:roflol:ah..hemende canı sıkılır:teselli:Şeniz
günaydınnnnn ngs ayvalıkta olmana çok sevindim görüşürüz inş dishecim doğudamısınız şuan
görüşürüz canım...ayvalığa sanırım sık sık geliyosunuzdur

aman şaka dedim gıs:roflol:ah..hemende canı sıkılır:teselli:Şeniz

görüşürüz canım...ayvalığa sanırım sık sık geliyosunuzdur

yok bee canım sıkılmadıkaydirigubbakcemile5
delikafadulden

iyiakşamlar kızlar
ngs cim ben daha polis nişanlısıyım haziranda düğünümüz olcak inş :teytey:

Sağlıklı,huzurlu güzel bir gün olsun herkeseŞeniz Şeniz Şeniz

Göze,kalıcı olsana..niye uğrayıp kaçıyosun ki:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…