Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

MRB hanımlar çok oldum bende sorularımla sıkıyorum sizi ama kusura bakmayın.birde tercih dışı yerler gelebliliyormuş.bunun olasılığı çok fazla değildir umarım.sizlere nasıl oldu mesela terch dışı ve ya istediği gelenler yardımcı olursa sevinirim.hepinizi öptüm.:1hug::enbuyukkk:

bazen olabiliyo cnm. ama nadirdir.bizim istediğimiz yer ilk tercih geldi.ama doğuda lojman olduğu için rahat ol komşuluğu arkadaşlığı farklıdır çok güzeldir...

Tercih dışı gelmesi olasılığı çok az,rahat ol canım..Mesela,bizim 2.tercihimizdi Erzurum .Dediğim gibi doğunun birçok ili güzel,küçük yerlerde yaşamanında çok avantajlı yönleri oluyor.Birde sonuçta geçici,doğu görevi bitince istediğin biryere gidersin büyük ihtimal..Allah mutluluğumuzu ve huzurumuzu bozmasın..a.s.

yaa erzuruma falan razıyım korktuğum hakkari ve şırnak tarafı yainanın çok korkuyorum kızlar ya istanbulda görev yapıyor nişanlım patlama olmuş 1 polis yaralı allahım hepinizin eşini,nişanlısını,sevgilisini kısacası polislerimizin hepisini korusun moralim bozuluyor bunları duyunca:çok üzgünüm:

Günaydın polis eşleri nasılsınız.BENİM GİBİ ERKEN KALKAN YOK GALİBAhihoyyyt

Bayrağımızın dalgalandığı her yer vatanımız neden böyle kötü birşeymiş gibi anlatılıyor Ankaranın göbeğindeyim buradada sularımız elektiriğimiz kesiliyor buralardada olaylar oluyor ulus çarşısını patlatmadılarmı sizi anlamıyorum İtalya napoliden Urfa bozovaya Ağrıya yozgata gidip şark yaptık çokta memnun olduk asla gocunup aman ne yapalım diye düşünmedik şimdiki polis eşleri çok sabırsız vede hırçın bunu yazılardan okuyorum kaderde ne varsa onu yaşarsınız yoldada düşer ölürsün ama ŞEHİT OLMAK HERKESE NASİP OLMAZ BU VATAN BİZİM gidip herkes görevini yapıcak sen gitme ben gitmeyim kim bu Vatana sahip olacak sorarım size

Son düzenleyen: Moderatör:
İyiygeceler emniyet ailesinin güzel eşleri..a.s.
Agat sana sonuna kadar katılıyorum,bu doğuya gitme meselesini çok fazla sorun etmek yanlış..Sonuçta bu vatanın her karışı bizim.Birileri gidip oralarda görev yapmayacaksa kim yapacak bunu değil mi..Birde sonuçta geçici görevi, bitecek ve geri dönülecek..Güzel canlarınız üzmeye değmez,herşeyi akışına bırakın,hayırlısını dileyin derim..

Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 3.5 yıldır diyarbakırdayim.Allah kısmet ederse yaza tayinciyiz ama ben burda şunu gördüm ağlaya ağlaya gelenler süreleri dolduğu halde kalmak için dilekce veriyorlar tabi bunda lojmanın katkısı yok diyemeyiz bide insanlar gittiği yere alışınca ve buralarda vakit çabuk geçtiği için yada bana öyle geliyor 1 sene ya da 2 sene daha kalabiliyorlar hatta 4 yıl olan d.bakır da 8 yıldır kalan var ve bu dediğim kişiler bu yörenin insanları değiller ama benim ve eşim için adana adana adana..... Başka memleket yok...dört gözle yazı bekliyoruz....

Dıshe polemiğe girmek değil asla,ama eğer eşin polisse bir şekilde doğu görevini yapacak.Özellikle Diyarbakır bizimde tercih etmediğimiz bir ildi,biraz karışık bir şehir olduğu için.Buna rağmen Diyarbakır'ıda seven arkadaşlar var,ne güzel..Doğu tercihlerinde kötünün iyisini seçiyorsun ama,bazı arkadaşlar yazmışlar mesela,bazende çok güzel samimi ortamlar olabiliyor,beklenildiği gibi olmuyor yani.Ben nişanlı olan genç arkadaşımız fazla kafaya takmasın,üzülmesin istedim.Nasıl olsa doğu görevi bitecek yani,sürekli kalma diye birşey yok..
Ayrıca evlenmeden önce nasıl bir hayat şartı yaşarsak yaşayalım,eşimizin mesleğini bilerek evleniyoruz ve buna bir şekilde alışmayıda öğrenmek zorundayız.Yoksa yıprananda biz oluruz..Bn Adana'lıyım ve ailemin durumu gayet iyi,evlenmeden önce bende hiç taşınma derdi olmadan daha farklı bir hayat standartında yaşıyordum.Maddi anlamda çok şükür ailemi aratacak bir durumum yok şu anda ama,dediğim gibi arkadaşlar fazla takıntı yapmasınlar,herşey olacağına varır.abartacak bir durum yok.Bu benim düşüncem,herkesin düşüncesine saygım sonsuz tabi..sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

oke canım aynı dılı konusuyoruz..
bende farklı bır seyden bahsetmedım..gamyoncuiremsu
bız zaten dogu gorevındeyız ama yasadıgım yerı sevmıyorum sevmek zorunda da degılım..:1closedeyes:
anlatmak ıstedıgım buydu ama yanlıs anlasıldı sanırsam
esımın yaptıgı gorevın yeterınce bılıncını tasıyan bırıyım..sengözlerimebaksanab

dişhe ne geyikk yapıyonn laa
büyükleree saygı gerenkk bakk bendenn küçüksünn
küçüğedee saygı duymakk şarttşakkıdıa.s
sonuçtaa sendee birr fikirr sahibisinn deelmii
büyükk her zamann haklıdırr özellikledee en haksızz olduğu yerdee haklıdırr-tatlicadiarzu-
bakk bendee sevmiyodumm d. bakırıı :tomato:
4 yıll kaldımm
boşver kısımm herkess gitsinn görsünn
korkmanınn ecelee faydası varmıı yokk :jeyyar:

kendinii kötü etmee cancağızımmkaydirigubbakcemile5
hem bakk dosdoğruu konuşmaa olmuyomuşş

Son düzenleme:

napıyım elımde degıl..kaydirigubbakcemile3
yasım kucuk olabılır ama akıl yasımın buyuklugunu bılırsın sen..:jeyyar:
bılmem anlatabıldım mı:icecream:

benim eşim meslekte 14. yılında..Doğu görevini Malatyada yapmış..şimdi Alanyadayız..gitmeyi düşünmüyoruz,tayini çıkmazsa

aslında
agat ve dishe birbirinizi tanısanızz kesinn seversinizz
ben kefilimm
yannış anlamaa olduu sanırımm el sıkışınn bakiimm
bakınn buu iyi niyetimidee sırf mapısaa girmemekk için yapıyomm:roflol:

Ortada ufacık bir gerginlik var sanırım..Sana katılıyorum Gözek..El sıkışsınlar bitsin bu gerginlik..a.s.
Bizi bizden başkası anlamaz,anlamıyorda.Dışarıdan bakıldığında bu teşkilatın içindekilerin sıkıntıları gözükmüyor maalesef.:sm_confused:Bu yüzden meselabirbirimize bu ortamda bol bol moral verelim,destek olalım,en önemlisi Örnek olalım..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…