• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

arkadaşlar bu yazıları üye olmayan kişilerde okuyo unutmayın ve birbirimize destek olalım.başka art niyetlilere güldürmeyelim kendimizi VATAN SANA CANIM FEDA her neresi olursa burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ ne mutlu bize ki böyle kutsal ve değerli bi ülkede yaşıyoruzz

Merhabalar arkadaşlarŞeniz
Ben memlekete gideceğim için temizliğimi erteledim,yapanlara kolay gelsin.
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorumŞeniz

selam tüm polis eşleri.............
biraz uzak kaldım görüyorumkı hararetlı sohbetler olmuş..........
umarım herkes iyidir.............

Cici kızlarım nasıllarmış bakim:CüvCüv:
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
ah..ah...hiç beni soran yok:çok üzgünüm:dişçilerle uğraşıyorum:jeyyar:
yeni gelenler hoş geldiniza.s.
herkese güzel günlerrrrr:1hug:

Şeniz Şeniz Şeniz

Cici kızlarım nasıllarmış bakim
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
ah..ah...hiç beni soran yok:çok üzgünüm:dişçilerle uğraşıyorum
yeni gelenler hoş geldiniz
herkese güzel günlerrrrr

Şeniz Şeniz Şeniz

hep dıyorum kalbım temız dıye..:icecream:
daha bugun ıcımden gecırdım nerelerde bu kadın dıye..:çok üzgünüm:
annem ozlettın kendını..
ıyı kı geldın buralarda oldugunu bılmek bıle yetıyor..:asigim:
gecmıs olsun..:teselli:
bır daha da kaybolma bıyerlere..:mymeka:

günaydıııııııınnnnnnnnnn bayanlar sizlere iyigünler temizlik yapanlara kolay gelsinnnnnnn.bayramda memleketine gidecek olanlara hayırlı yolculuklarrr.offff bitsede doğumuz bende gitsem memleketime...

herkese slmmm
bende aranıza yeni katıldım polis eşi adayıyım kaydirigubbakcemile2
nişanlım şimdi istanbulda görev yapıyo uzak olunca çok zor oluyo ama evlenince ne güzel il il gezeriz kaydirigubbakcemile
bende hemşireyim ikimzinde nöbeti olacak bebiş olunca nasıl olacak ben onu düşünüyorumCADIARZU
ama hem nişanlımla hemde mesleği ile gurur duyuyorum hihoyyyt

herkese slmmm
bende aranıza yeni katıldım polis eşi adayıyım kaydirigubbakcemile2
nişanlım şimdi istanbulda görev yapıyo uzak olunca çok zor oluyo ama evlenince ne güzel il il gezeriz kaydirigubbakcemile
bende hemşireyim ikimzinde nöbeti olacak bebiş olunca nasıl olacak ben onu düşünüyorumCADIARZU
ama hem nişanlımla hemde mesleği ile gurur duyuyorum hihoyyyt

hoşgeldin canım.Allah tamamına erdirsin inşallah..sen şimdi düşünme bebişi filan.o zamanlar gelsin,nasıl olsa bi şekle giriyo hayat..bir sürü polis eşi hemşire tanıdık var çol çucuk sahibi..Herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin Allahım

hoşgeldin canım.Allah tamamına erdirsin inşallah..sen şimdi düşünme bebişi filan.o zamanlar gelsin,nasıl olsa bi şekle giriyo hayat..bir sürü polis eşi hemşire tanıdık var çol çucuk sahibi..Herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin Allahım

hosbuldum a.s.valla doğru hayırlısı olsun ama insan ister istemez düşünüyo zorluğunu ama güzelliklerinin yanında bunlar hiç bişey tabiki Allahım hayırlısıyla bir araya getirseydi bizi :)) benim etrafımdaki arkadaşlarımdan polis eşi olan hiç kimse yok o yüzden burası tam bana göre oldu tecrübe sahibi olurum şimdiden :utangac:

Herkese şimdiden iyi bayramlar...Herkesin Bayramı Kutlu Olsun
Şeniz Şeniz Şeniz

foilwrappedhardfruitcantx7.jpg

herkesin tüm polis eşlerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
umarım herkes sevdikleriyle güzel bir bayram geçirir................

bayramınız mübarek olsuuunnnnnnnnn.gurbette bayram zor inş. iyi bayram geçiririz...

Back