• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hayırlı cumalar arkadaşlar...rabbim polisimizi , askerimizi ve ailelerini korusun...AMİN..

tunaydın:kahve:
sehıt polıslerımıze Allah tan rahmet yakınlarına ve aılelerıne sabır dılıyorum senağlama

cumanız mubarek olsun a.s.

şehilerimizin yakınlarına sabır lar vesin rabbim ve basları sagolsun....

ONLAR CENNETİN GÜLÜ OLDU RAHMETİNİ EKSİK ETMESİN RABBİM

merhaba polis eşleri nasılısnız.kimse yokmu ya.bende polis nişanlısısıym.doğuya çıkcak tayinimiz baya teredüütteyim ya.evlenir evlenmez doğuya giden varmı aranızda.yardımlarınızı bekliyorum.yaşadığınız sıkıntıları bilmek istiyorum:(

merhaba polis eşleri nasılısnız.kimse yokmu ya.bende polis nişanlısısıym.doğuya çıkcak tayinimiz baya teredüütteyim ya.evlenir evlenmez doğuya giden varmı aranızda.yardımlarınızı bekliyorum.yaşadığınız sıkıntıları bilmek istiyorum:(

canım bende nişanlıyım ve kurban bayramından sonra düğünüm var.nişanlımda elazığda yani anlayacağın evlenir evlenmez doğuya gidicem ve ben şuan izmirdeyim...her yönden zorluk çekeceğimi düşünüyorum...tecrübeli ablalar bize yardım ederse seviniriz

evet bencde ama ablalarımız yok baksana cvp veren yok:( evet canım ya çok düşündürüyor bu beni.ne yaparım tek başıma ya sen yine elazığa gitceğni biliyon en azından benimki belli bile değil neresi olacağı.belki hakkari belki şırnak belki van belki tunceli aaaaa düşününce bile korkuyorum ya:(

evet gerçi benimki pek doğu diyede tarif edilemz senin o saydığın iller içinde ama olsun doğu işte....bu aralar buralara kimse uğramaz oldu huu huuu kimse yokmu?aman nişanlım olsunda yanımda gerisi öenemli deil demek isterdim amma hiçte öle olmuomuş...anam yok babam yok bir başıma garip kalırım orlarda..:a015:

mrb. arkadaşım biz ewlendik önce batıda idik şimdi doğuda zorluk çok çekersin çünkü batıdan doğuya gelmek çok zor.ama alışırsın bide lojmana girdinmi rahat edersin komşuluk ilikilerim batıdakinden daha iyi çünkü kendi yaşıtların arkadaşların oluyo hayırlısı olsun

bende evlendiğimde doğuya gittimm hemde d.bakırdaydıkk
gözünde fazlaa büyütmee canımm
memlekett görmüşş olursunn böylee düşün meleks

evet ya ailem yok birsde ben hiç ayrılmadım anne babadan çok tereddütteyim.aynen nişanlım yanımda olsunda gerisini boşver diyemiyorum:) diyarbakırın gelmesindende baya korkuyorum hayırlısı bakalım.inş. dediğniz gibi çıkar arkadaşlılar bana aile özleminş fazla yaşatmaz.

herkeslere merhaba gözekim avatarın süper bayıldım
doğuya gidecek arkadaşlar bence korkmayın ordaki arkadaşlıklar başka ben eşimle şarkta tanıştım o yüzden bende ayrı bir yeri var giderken ağladım gelirken daha çok ağladım herşeyin hayırlısı

canım bende nişanlıyım ve kurban bayramından sonra düğünüm var.nişanlımda elazığda yani anlayacağın evlenir evlenmez doğuya gidicem ve ben şuan izmirdeyim...her yönden zorluk çekeceğimi düşünüyorum...tecrübeli ablalar bize yardım ederse seviniriz

merhaba..
bende suan Elazıgdayım..
eger merkezde yasayacaksan sanslısın..:delphin:
gecen gece ılk kar yagdı buraya..sonrasında gece 23:00 de elektrıkler gıttı..
dun butun gun elektrık ve su yoktu bugun gecenın bır yarısı 02:30 da geldı elektrık su ıse sabah..yanı yaklasık yaklasık 30 saat hayattan sılındık:mymeka:
neden anlatıyorum bunları sana dersen kendını alıstır dıe..
hala telefonlarımız cekmıo hatlar yok..kötükedihüso
gozunu korkutmus gıbı olmayım ama kendını herseye hazırla..kafamçokkarıştı
herkez dogudan aglayarak ayrıldıgını soylemıs evet bende yaklasık 7 ay sonra dogudan batıya donucem kaydirigubbakcemile4bende aglıycam sanırım ama sevıncten..:sm_cool:kaydirigubbakcemile3

bu arada baska seyler sormak ıstersen ben buralardayım ..şakkıdı

yenı gelenlerde hosgelmısler.. a.s.

bugün şehit olan 2 polisimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum..

malesef şehitlerimizden biri babamın yanında çalışan eski memurlarından dı...ozamanlar daha lise çağındaydım bakkaldan çikolata alıp her eve geçişimde beni kızdırmak için çikolatalarımı alırlar peşlerinde koşturulardı....bilseydim bütün çikolatalarımı feda ederdim...Allahtan hem halil abime hem diğer bütün şehitlerimize rahmet diliyorum.......geride kalanlarınada sabır .......

herkeslere merhaba gözekim avatarın süper bayıldım
doğuya gidecek arkadaşlar bence korkmayın ordaki arkadaşlıklar başka ben eşimle şarkta tanıştım o yüzden bende ayrı bir yeri var giderken ağladım gelirken daha çok ağladım herşeyin hayırlısı

tenksss troyam
çok şeyy annatıyorr deelmii
:icecream:

doğuya gidecek arkadaşlarım biz rizede yaptık şark görevimizi ....söylendim her seferınde ama arada arıyorum hala...insanların sıcakkanlılığını...son taşınacağım gün evde elektirikler kesilmişti eşyalar toplanmıştı benim bitanecik komşum ...ta kalktı köyünden geldi beni evinde misafir etti...sabah yola çıkana kadar kahvaltımdır yemeğimdir herşeyimi hazırladı....sabah yolcu edip gönderdii...inanın bu kadar iyi niyetli misafir perver insanlar daha çok şark hizmeti sırasında karşınıza çıkıyor:(:(:(.(

Arkadaşlar ben şu an yurdışındayım ve burdan sonra,Erzurum'a tayinimiz çıktı.Ama inanın hiç endişelenmiyorum,hatta çok rahatım.Belki diyeceksiniz e tabi Şırnak,Hakkari değil.Doğrudur orada doğu görevi yapan ve görüştüğüm arkadaşlarımda var,bazı iller diğerlerine göre daha sıkıntılı olabiliyor ama yine de çok fazla sıkıntı yapmayın bence.Dayanılmayacak birşey olduğunu düşünmüyorum ben.Nişanlı arkadaşlar ailelerinden yeni ayrılacakları için endişeliler ve haklılarda.Başlarda biraz zor oluyor gurbet ama,alışıyorsunuz sonra..Üstelik herşeyin birde iyi tarafı vardır,değişik yerler görmek,değişik insanlar tanımak çok güzel birşey bence..Zamanla zevkli bile oluyor,ev toplama ve taşıma uzmanı falan oluyorsunuz mesela..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 Ya da neredeyse her memleketten arkadaşlarınız oluyor,hoş birşey ya..şakkıdı

Back