R
REYYAN
Ziyaretçi
:icecream:manyak ınsan cıddıye alıcaklarkaydirigubbakcemile
ayyy çok ayıp ne bu şimdi hiç yakıştımı kibar hanımlar böyle konuşmaz dost var düşman var polis hanımlarıda neymiş demesinler canlarım sengözlerimebaksanab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:icecream:manyak ınsan cıddıye alıcaklarkaydirigubbakcemile
iyi akşamlar arkadaşlar bende polis eşiyim yeni üye oldum beni de alın aranızaaa
mademkii polisliktenn konuşcazz benim eşim gecede :icecream:
sabah sabah içimi dökim bari ... kızlar umarım bulundunuz yerler iyidir biz burda sıkılmaya basladık diyarbakrdaki saldırı burayı allak pullak etti .. insan bunalıyor burada ........ iyice korkmaya basladım... birde etrafın bizler hakkında söyledikleri iyice bunalttı.. buradaki polis eşleri depresyon ve panik atak teshisi koyup duruyorlar sanırım delirecez ... olay yok ama yerlilerin bizleri köle gibi görmesi sinir bozucu hal aldı ...
dogru diyorsunda arkadasım ne bilim alısamadım son yılımız allahdan bitecek inş... biz çok yakınız diyarbakıra insan ürküyor ... ben asılında ankarada yasıyordum evlendim 3 gün sonra doguya gittik birden küçük bir kent dısarıya çıkamıyorsun sagolacısa halkı insanı yiyecek gibi bakıyor ve bundanda rahatsız oluyoruz... sanki burda çok kapsamlı hapis hayatı yasıyaruz:) en kötüsü çogu ark ım da hep rahatsızlık çıktı yazmıstım hastaneye yatırılan bile var düsünün artık burada böyle ise tunceli vs zor bölgedeki ark lar ne yapıyor düsünüyorummerhaba..:1hug:
oncelıkle hosgeldın..
bızde dogu gorevındeyız..
esımın kuzenı de sanlıurfada gorev yapıyor..
oralar bıraz daha sakın..
elbettekı her saldırı doguda bulunan herkezı tedırgın edıyor ama bu denlı korkmanız ıyı degıl..:1no2:
eslerımızın mesleklerını bılerek ve tum bunları goze alarak evlenmedık mı zaten..
hem bu zor gunlerde en buyuk destekcısı en yakın sılah arkadası gıbı olmanız lazım esınızın..yerimseniben
bırakın yerlı halkı bızım ıcın aslolan eslerımız kendı yuvamız degıl mı?
sayılı gun cabuk gecer elbet buralardan gıdıcez o yuzden daha relax olun..kaydirigubbakcemile5
pozıtıf dusunun her esınız kapıdan cıktıgında gulumseyerek ve dualarınızla yolcu edın..
Rabbım hepımız hakkında hayırlı olanı verıcektır..:Saruboceq:
yıne beklerız:a015:
dogru diyorsunda arkadasım ne bilim alısamadım son yılımız allahdan bitecek inş... biz çok yakınız diyarbakıra insan ürküyor ... ben asılında ankarada yasıyordum evlendim 3 gün sonra doguya gittik birden küçük bir kent dısarıya çıkamıyorsun sagolacısa halkı insanı yiyecek gibi bakıyor ve bundanda rahatsız oluyoruz... sanki burda çok kapsamlı hapis hayatı yasıyaruz:) en kötüsü çogu ark ım da hep rahatsızlık çıktı yazmıstım hastaneye yatırılan bile var düsünün artık burada böyle ise tunceli vs zor bölgedeki ark lar ne yapıyor düsünüyorum
... bi ark yazmıs bebekleri olmayan var aynen öyle bazı ark larda sorun yok ama olmuyor psikolojik sorunlar yüzünden .... ilk geldigimde iyi hostu yeni evliydik zaman gidiyordu ama zaman ilerleyince hiçde öyle degilmis bede bile depresyon çıktı yaa nie böyle offff offff..
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ZOR POLİS ASKER ESİ OLMAK...GECE YOK GÜNDÜZ YOK BAYRAM YOK BİSİ YOK SABIR VERSİN HEPİMİZE GERÇEKTEN...
soylemıstım bızde dogudayız hemde ılcede..
burası oyle bır yerkı market bıle yok halk pazarları kurulur yaa bellı gunlerde bu da yok..Çok üzgünüm çoook
kucuk eskı usul bakkallar var onlar ne satarsa sebze meyve o bulunuyor..
carsı denılen yerde oturuyorum ıkı yıl oldu ama ordan yurumedım henuz..:bbo:
bende Aydın da yasıyordum evet hıc alıskın oldugum bı yasam tarzı degıl..
ınan senın yasadıgın ortamdan cokkk cok daha zor bır yer burası..
bızde Dıyarbakıra 2 saat mesafedeyız..
cok sukur kı son yılımız..sositososito
Allah ın ıznıyle kurtulucaz burdan..
2-3 yıl yasıyıcan bır yer ıcın kendını yıpratmaya deger mı sence?:1no2:
ya bır omur buralarda kalmak zorunda kalanları bır dusun..kafamçokkarıştı
bende bıle depresyon cıktı dıyorsun sureklı aynı seylere takılırsan yasadıgın anın tadını cıkarmak yerıne sonuc bu olucaktır uzgunum..
kafandan herseyı sılıp at..yerimseniben
yasanılan hersey kapının dısında kalır..
Allah saglık sıhhat versın ınan hersey gelıp gecer..
Rabbım eslerımızı korusun..:Saruboceq:
Beni kandırdın yani,niye kandırdın ki,anlamadım..fisfisfissessiz fırtınacımm dişhe doğudaa nahçivanda oturuyor canımmm