• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız a.s
daha sık beklerız :delphin:

aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız :1hug:
daha sık beklerız kaydirigubbakcemile5

gunaydın :icecream:
saglıklı huzurlu mutlu ve bol kazanclı bır gun dılıyorum herkeze :asigim:

:1shok: kac kez gıdıo nan bu msjlar şakkıdı

Günaydınnnnnn......
Herkese güzel bir gün olsunnnnna.s.

ooooo...dişlim..maşallah...tu tu tu...nazar değmesin:nazar::dance:

Günaydınnnnnn......
Herkese güzel bir gün olsunnnnna.s.

ooooo...dişlim..maşallah...tu tu tu...nazar değmesin:nazar::dance:

gunaydın annem..:1hug:
esım gececıydı :asigim:sabah geldıgınde kahvaltı etmeden yatmasın dedım o yuzden erkencıyım..cokacimcoook
sımdı onlar baba kız uyuyor ..mirmirmirmir

selamm arkadaşlarr nasılsınızz benim dün gece çok yoğunduu rahatsbızlandımmm gece 5 e kadarr hastanedeydimmm

selamm arkadaşlarr nasılsınızz benim dün gece çok yoğunduu rahatsbızlandımmm gece 5 e kadarr hastanedeydimmm

geçmiş olsun arkadaşım. bu arada herkese selamm. ben de aranıza yeni katılıyorum.

evet 2 yıldır istanbuldayım. normalde ankaralıyım ama eşim burda görev yapıyor. nerde oturuyorlar.

biz esenler de oturuyoruz. merak ettim de olurya belki tanıdık birileridir die. o yüzden sordum. sağol

elitu hosgeldın canım a.s.

danam sana da tekrardan gecmıs olsun :teselli:

Gözecim,ah...kıyamam...:teselli:noldu ablam?hayırdır:uhm:geçmiş olsunŞeniz

elitu,hoşgeldin aramıza..her zaman bekleriza.s.

dişlicim,senide aramızda görmekten onere olduksırnaşık şeyher zaman bekleriz:roflol:

Gözecim,ah...kıyamam...:teselli:noldu ablam?hayırdır:uhm:geçmiş olsunŞeniz

elitu,hoşgeldin aramıza..her zaman bekleriza.s.

dişlicim,senide aramızda görmekten onere olduksırnaşık şeyher zaman bekleriz:roflol:

yerım senın onereni benkaydirigubbakcemile5
havalar sogumaya basladı yaa daha sık gorursun artık ıstemesendekaydirigubbakcemile
safak sayıyorum surda kaldı 9 ay:CüvCüv:sırnaşık şey

Kızlar haberleri duymuşunuzdur hepimizin başı sağolsun yaralılara acil şifalar olsun inşallah.

Teröre bir kere daha lanet olsun!!!

Kızlar haberleri duymuşunuzdur hepimizin başı sağolsun yaralılara acil şifalar olsun inşallah.

Teröre bir kere daha lanet olsun!!![/QU
AMİN... ELLERİ KIRILSIN YAPAN İTLERİN.YARALILARDAN HABER VAR MI YA DURUMLARI NASILMIS ????:uhm:

Biz kan vermeye gittik kaynıyo heryer güvenlik önlemleri hat safhada biz gittiğimizde 4 şehit vardı Allah rahmet eylesin inşallah,yapanların yüzü gün görmesin inşallah...

Back