• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Allah şehitlerimize rahmet eylesin,tüm yakınlarına da sabır ve metanet versin.
doğudaki arkadaşlarım,oraları hiç görmemiş bir insan olarak neler hissettiğinizi anlamam imkansız ama dualarımdasınız...

Tüm Türk milletinin ve emniyet teşkilatının başı sagolsun :(((((

ŞEHİT POLİSLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA VE TÜM POLİS CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN!..

n1083618230107987051ei9na8.jpg

hepimizin bası saolsun
şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına bassağlığı diliyorum

birilerininn vicdana gelmesi içinn kaç tane dahaa polisimiz askerimizz ölecekkk
bu şekilde olmasınaa sebep olanlarındaa başına gelsin inşallahhh

Tüm teşkilatımızın başı sağ olsun ALLAHIM bir daha böyle ACILAR GÖSTERMESİN dua edelim arkadaşlar

Allah vatan ve milletimiz için çalışan asker-polis tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Allah tekrarından korusun.

allah rahmet eylesin başka canlar yanmasın duallarımız evlatlarımız için başka cnlar yanmasın.

Hoşbulduk arkadaşlar..:1rolleyes:
"Dishe"profilde yurdışı yazıyor,nerden öğrenebilirmiyim.Ben de eşimin görevi dolayısıyla yurtdışındayım da..

Bu arada bütün şehit asker ve polislerimize başsağlığı diliyorum,Allah ailelerine sabır versin,dayanma gücü versin..Ve yüreklere düşen bu ateş bitsin artık..

Back