• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ii gecelerr millett nabersinizzzz ngs ablamm beni sormadığınn içinnn aşkk olsunn sınavımm iyiydii şükürr umarımmm birr yerlerr olurr buu dişliylee aynıı yanlışlarıı yapmışısss sankimm kopyaa çekmişş gibiii

selamlar hanımlar gulancım güle güle büyüt canım benim dishem gözegemmm sizide güzel yerler cıksın inş. yaramascım sen neden banlandın kız neyseki gelmişsin kızlar berra yeni tanışdıgım bi arkadasım yolu ben gösterttimgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5

Günaydın arkadaşlar,
kpss ye girenler inşallah istediğiniz puanı alır istediğiniz yere girersinizŞeniz

Günaydınlarrrrrrr.....
Sağlıklı,huzurlu güzel bir gün olsun....

Göze,ne zamandır yoksun,senin sınava girdiğinden haberim yoktu,neyse hadi hayırlısı,emekleriniz boşa çıkmaz inşallah,bir yerler olur:Saruboceq:
dişliyle aynı yanlışları yapmanız tesadüfmüCADIARZUyoksa.....kafamçokkarıştı

kütahya,sen nerelerdesin?epeydir yoktun:sm_confused:

gülancım,allah yardımcın olsun....bugünlerde geçer...bir bakmışssın kocaman adam olmuşlar:ecrin_bebek::ecrin_bebek::nazar:

Şeniz Şeniz Şeniz

ablacımm haklısınn izinn sınavv derkenn yokumm uzunn zamandırr
öpüyorumm senii senn nasılsınn nasıll gçtii tatilinn

selam mıllet:icecream:
cok fazla ugrayamıyorum bayram temızlıgı kısa hazırlık felan derken vakıt kalmıyor..fisfisfis
son ıkı gundur de kızım hasta..:çok üzgünüm:
gecelerı ateslenıyor sabaha kadar onun basında sabahlıyorum senağlama
neyse ben yıne kacar..
opuyorum herbırınızı kocamanŞeniz

selam mıllet:icecream:
cok fazla ugrayamıyorum bayram temızlıgı kısa hazırlık felan derken vakıt kalmıyor..fisfisfis
son ıkı gundur de kızım hasta..:çok üzgünüm:
gecelerı ateslenıyor sabaha kadar onun basında sabahlıyorum senağlama
neyse ben yıne kacar..
opuyorum herbırınızı kocamanŞeniz

Şu yazdığın satırlar arasında,temizliğin,bayram hazırlığın için kolay gelsin ama...Tuana ya üzüldüm:çok üzgünüm:üşüttünmü çocuğu...bu havalar tehlikeli,tam hastalık havası....kendinize iyi bakın:teselli:
Şeniz

Şu yazdığın satırlar arasında,temizliğin,bayram hazırlığın için kolay gelsin ama...Tuana ya üzüldüm:çok üzgünüm:üşüttünmü çocuğu...bu havalar tehlikeli,tam hastalık havası....kendinize iyi bakın:teselli:
Şeniz

ya aslında usutmus de degıl..benneyaptımki
kuru bır oksurugu var fisfisfisburda sulardan kaynaklı salgınlar cok fazla oluyor..
bız zaten hazır su ıcıyoruz ama mısafırlıge gıttıgımız yerlerde cesme suyu ıctı :çok üzgünüm:o dokundu dıye dusunuyorum ama..:sm_confused:
bugun bıraz daha ıyı..:nazar:

ya aslında usutmus de degıl..benneyaptımki
kuru bır oksurugu var fisfisfisburda sulardan kaynaklı salgınlar cok fazla oluyor..
bız zaten hazır su ıcıyoruz ama mısafırlıge gıttıgımız yerlerde cesme suyu ıctı :çok üzgünüm:o dokundu dıye dusunuyorum ama..:sm_confused:
bugun bıraz daha ıyı..:nazar:

Oy oy oy yerim ben onu
bebek1yc9.gif
:nazar:
Çok geçmiş olsun.....

Şeniz

a.s.a.sselam polis eşleri cumanız ve kadir geceniz mübarek olsun:1hug: allah dualarımızı kabul eder inşallah:Saruboceq: bu arada havalara gerçekten dikkat edin arkadaşlar burası bir gece içinde soğudu şimdi bir sıcak bir soğuk ve biz ailecek hastayız:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ii gecelerr polis eşlerii nasılsınızz
bakalımmm bu aradaa dişlii seninlee konuştuğumuzz birr konuu vardı ya
onuu yaptımmm acaipp hoşumaa gittii nannn

[/B]
ii gecelerr polis eşlerii nasılsınızz
bakalımmm bu aradaa dişlii seninlee konuştuğumuzz birr konuu vardı ya
onuu yaptımmm acaipp hoşumaa gittii nannn

ben sana dememısmıydımkaydirigubbakcemile
bır bıldıgımız var kı konusuyoruz kızım-tatlicadiarzu-
5 dk da besıktas demı:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba,aranızda pek bulunamasam da gönlümdesiniz sevgili kader arkadaşlarım.sevdiklerinizle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu nice bayramlara... a.s.

Back