• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Herkese iyi günler diliyorumŞeniz
Misafirlerimi gönderdim,sizlere bir bakim dedim...Nasılsınız hanımlar?:kahve:
Benimde akşamdan beri moralim çok bozuk:çok üzgünüm:
kalleşler hep aynı şeyi yapıyorlar,vur kaç...güçleri savunmasız insanlara yetiyor..
Ölenlere rahmet,yaralılara acil şifa diliyorum...
Teröre lanet ediyorum......

iyi geceler tüm polis eşleri...........
bende kınıyorum bu vahşeti ne suçu var ölen onca insanın........
hele o masum küçük çocukların,anne karnında bebeğin
içim parçalandı hamile kadın bebek alışverişine çıkmış ..........
nereye gidiyor ülkemiz ..........

allah ailelerine sabır versin ..........

GÜNAYDINLARRRR......
774699031smallke0.jpg

Merhaba arkadaşlar.ben Alanya'dan Çiğdem.Bende bi polis eşiyim.9 aylık evliyim,7,5 aylık hamileyim.Şimdiden tanıştığımıza çok memnun oldum.Görüşmek üzere:CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar.ben Alanya'dan Çiğdem.Bende bi polis eşiyim.9 aylık evliyim,7,5 aylık hamileyim.Şimdiden tanıştığımıza çok memnun oldum.Görüşmek üzere:CüvCüv:

hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin canımmm.........kıyamam hemen bebiş mi geliyorr..hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallahhh tekrar hoşgeldin canım

merhaba canım:1hug:,hosgeldın aramıza..
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın yavrunu:CüvCüv:

kızlar manisadan evi tuttuk ...evimizin sahibide oğluda polisss :):))::) Allah hayırlı insanlarla karsılastırdı gene meslektaşlarla:):):)darısı bütün tayincilere

hoşgeldin çiğdem aramıza,allah mesut etsin canım,bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah,her zaman burada buluşalım,bekleriza.s.

kızlar manisadan evi tuttuk ...evimizin sahibide oğluda polisss :):))::) Allah hayırlı insanlarla karsılastırdı gene meslektaşlarla:):):)darısı bütün tayincilere
şirine,hayırlı olsun canım,sağlıkla,huzurla oturun evinizdea.s.

Topluca hoşbulduk arkadaşlar.Çok memnun oldum bende.İyi dilekleriniz için de çok teşekkürler.Bu arada evlenir evlenmez bebek sahibi olmayı çok istedim.yani bilerek isteyerek kasten olmuştur:CüvCüv:

hoşgeldin çiğdem aramıza,allah mesut etsin canım,bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah,her zaman burada buluşalım,bekleriza.s.

şirine,hayırlı olsun canım,sağlıkla,huzurla oturun evinizdea.s.

inş canımm inşallah ama ev toplaması ölüm gibi topla topla bitmiyorrr::(:(.(.(

selamlar kızlar nasılsınız
yeni gelenler hoş gelmiş sefalar getirmişler gamyoncuiremsu
zeppimle konuştum 5 gündür bingöldelermiş yerleşmeye çalışıormuş haftaya inş. neti baglatcakmış
zeppe kavuşcaz :lepi:
hepinize iyi akşamlar

Back