- 21 Ağustos 2022
- 190
- 102
- 37
Canım liste bu, günde iki arkadaşa okuyoruz, her bir arkadaş niyetine 489 ya Fettah + 489
5 gündür iki kişiye okuruz elif Eymen 489 +489Kusura bakmayın tekrar mi okuyiruz daha önce 469 okumuştum sayıyı attırıp tekrar mi okuyacaz
Elif Eymen canım sen listenin başından bu yana kimlere eksik okuduysan tamanla üzerinde kalmasınKusura bakmayın tekrar mi okuyiruz daha önce 469 okumuştum sayıyı attırıp tekrar mi okuyacaz
Amin amin bolca aminNiyetim;Bismillahirrahmanirrahim Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed RABBİM eşimle birlikte umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle Ya Fettah CC ismin ile maddi ve manevi kapılarını bize tez vakitte aç ALLAH ım aminnnnnn
Kontes001
Aktif Lora
Safransari
C Cerez87
B Barbie1
sepulik
Lizyaa
Kunfeyekunnn
YagmurSendeanlarsn
itsgalatea
penyez83
N Neselikalpler
H Huzurluinsan
evhayalim
namaste21
L Leftright
Şimdiden hepinizin ağzına sağlık ALLAH razı olsun hepimizin niyetleri tez günde kabul olsun aminnnn
Okudum. Allah kabul etsin
Haftaya in şa AllahKatılabiliyor muyuz geç mi kaldık
Niyetim;Bismillahirrahmanirrahim Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed RABBİM eşimle birlikte umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle Ya Fettah CC ismin ile maddi ve manevi kapılarını bize tez vakitte aç ALLAH ım aminnnnnn
Kontes001
Aktif Lora
Safransari
C Cerez87
B Barbie1
sepulik
Lizyaa
Kunfeyekunnn
YagmurSendeanlarsn
itsgalatea
penyez83
N Neselikalpler
H Huzurluinsan
evhayalim
namaste21
L Leftright
Şimdiden hepinizin ağzına sağlık ALLAH razı olsun hepimizin niyetleri tez günde kabul olsun aminnnn
Bismillahirrahmanirrahim, Allahım yuvama huzur ver. Eşimle aramıza muhabbet ver. Evlatlarıma iman ve güzel ahlak ver. Rabbim senin dinin üzerine yaşamayı bizlere nasip et. Benim için en hayırlısını en kısa zamanda ve kolaylıkla nasip et. Tüm sıkıntılarımı gider. Duaya katılan tüm arkadaşlarımında hayır dualarını kabul eyle amin.