- 15 Aralık 2017
- 585
- 513
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam haftaya olursa etiketleyebilir misiniz rica etsem pek girip göremiyorumHaftaya in şa Allah
Ortayakarisik okumaktan vazgecti herhalde. Biz onun icin okumus muyduk hatirlayamadim ama? Okumadiysak okumayalim derim gunu gunune katilabilecegi okumada yeniden baslariz. Herkesi ustuste okuyamaz zaten anlami kalmiyor sonradan okumadnin, gununde olmasi onemli.
Burdayım:)bilgisayarım ofiste kaldığı için yazamadım.Okudum arkadaşlarımızın niyetini Allah kabul etsin inşalllah❤❤
O zaman 8ci günemi geçelim?Ortayakarisik okumaktan vazgecti herhalde. Biz onun icin okumus muyduk hatirlayamadim ama? Okumadiysak okumayalim derim gunu gunune katilabilecegi okumada yeniden baslariz. Herkesi ustuste okuyamaz zaten anlami kalmiyor sonradan okumadnin, gununde olmasi onemli.
Diğer okumadığın arkadaşlar için okuma yapa bildinizmi?Burdayım:)bilgisayarım ofiste kaldığı için yazamadım.Okudum arkadaşlarımızın niyetini Allah kabul etsin inşalllah❤❤
Evet hepsine okudum 4 gün buğün ile birlikteDiğer okumadığın arkadaşlar için okuma yapa bildinizmi?
25 Ekim Salı gününden beri okuyoruz siz kimlere okudunuz 6 gün okuduk yani günde iki kişi niyetineEvet hepsine okudum 4 gün buğün ile birlikte
Vallahi hatırlamıyorum sizin dediğiniz hepsine okudum yazdımda hatta okudum diye.Evet günde iki kişi niyetine 489 +48925 Ekim Salı gününden beri okuyoruz siz kimlere okudunuz 6 gün okuduk yani günde iki kişi niyetine
evhayalim canım liste buNiyetim; Bismillahirrahmanirrahim Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed RABBİM eşimle birlikte umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle Ya Fettah CC ismin ile maddi ve manevi kapılarını bize tez vakitte aç ALLAH ım aminnnnnn
Kontes001
@Aktif Lora
@Safransari
@Cerez87
@Barbie1
sepulik
Lizyaa
Kunfeyekunnn
YagmurSendeanlarsn
itsgalatea
penyez83
N Neselikalpler
H Huzurluinsan
evhayalim
namaste21
L Leftright
Şimdiden hepinizin ağzına sağlık ALLAH razı olsun hepimizin niyetleri tez günde kabul olsun aminnnn
Bu gün ile birlikte 7. Gündeyiz canımEvet hepsine okudum 4 gün buğün ile birlikte