- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
- Konu Sahibi borntodie-
Kız bebek gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bebek gibi
Canım kız gibi geldi ne kadarlıkKizlar sizce kiz mi erkek mi
16 haftalik canimCanım kız gibi geldi ne kadarlık
Kız galiba canımHanımlar bizede tahminde bulunur musunuzEki Görüntüle 2241045 Eki Görüntüle 2241046
Kız gibi geldi banaKizlar sizce kiz mi erkek mi
İlk fotoğraftaki gördüğüm şey cinsiyet ise erkek gibi:)kaç haftalık görüntüleriYeni geldik doktordan ama söylemedi cinsyetini sizce nedr
Dediklerinin tam tersiydi canım oğlum varHissiyat tamamen birde kafasi yuvarlak buyuk cenesi de oval kizlarda daha sivri diyolar. Bende tahminde bulunuyorum kese yuvarlak olunca galiba erkek diyolar. Bi kac bir yere bakmistim hepsi tahmin tabiki doktorlar bile yanılıyorken bizimki yuzde 50 ihtimal
12+5 iz inş gördüğün doğrudr canm teskİlk fotoğraftaki gördüğüm şey cinsiyet ise erkek gibi:)kaç haftalık görüntüleri
Benımde dedıgım gıbı oglum olacak ınsallah 11 12 hafta utrosununa tabı benım kı tıbbı degıl skull mu bı teorı car ona gore ramzı o da olabılırDediklerinin tam tersiydi canım oğlum var
Erkek gibi hissettimYeni geldik doktordan ama söylemedi cinsyetini sizce nedr
Tesk canım neye göre tahmn yaptnErkek gibi hissettim
Benim de oğlum olacak inşallah, onun usg resmi gibi :) genital bölgede beyaz çizgi gözüküyorTesk canım neye göre tahmn yaptn
Yaa inş canım gönlümden geçen olurBenim de oğlum olacak inşallah, onun usg resmi gibi :) genital bölgede beyaz çizgi gözüküyor
canım şu videoyu izle seninkiyle aynı. Bence seninki %90 kızKizlar sizce kiz mi erkek mi
Hepsini at canım, yorumlayacak arkadaşlar çıkıyor :)Kızlar elimde 6+3 / 7+5 / 10+0 ultrasonları var tahmin yapan arkadaşlar hangisini atayımgerçi bebek belli değil ama bazı arkadaşlar keseye göre yorumluyo diye duymuştum
![]()