Doğuma Hazırlık Bize de tahmin yapar mısınız:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
[

Eklentiler

• Screenshot_20190131-111501.webp
    Screenshot_20190131-111501.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Yorum yapamıyorum kuzum bebesi net goremedim. Hakkinda hayirlisi olsun gonlunden geceni versin rabbim. Belki baska yorumlayan olur

Seklini goremiyorum ama kiz cocuklari daha nazli gec buyuyor galiba erkek daha cabuk sekilleniyor. Ama devlete mi gidiyorsunuz utrasonu pek iyi degil.

Bak benim bebisi atiyorum sadece utrasonun net olmasina bak diye 11+2. Cinsiyet belli degil tabi daha

Eklentiler

• IMG-20190128-WA0002.webp
    IMG-20190128-WA0002.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 58

Evet develtte gidiyorum ama keseyide kalp atisinida ozele gittim sonra devlette gitmeye basladim maddi sıkintilardan ilk kalp atisini dinlerken doktorum hareketli diyordu hatta gulumseyerek bak bak kaciyor demisti bende ablama anlattim erkek olabilir dedi maddi sıkıntimiz oldu diye artik gidemedim oraya

Yok kuzum devlet daha iyi doguda oldugum icin mecbur ozele gidiyorum elimde olsa devlete giderim burasi cok yogun 3 4 kisi aliyorlar iceri doktor cok iyi ama 4 saate sira gelmiyor. Kadından cok kadin dogumcunun onu erkek dolu.

Biz sormadik 11+1 iki test yapalim dedi yaptık ama cinsiyet sormadim soylemesini de istemezdim cunku 16 haftada soylemesi daha saglikli cunku karisiklik oluyor. Bir fikre alisiyorsun sonra degisiyor. Bende aciksasi ilk olmasina ragmen pek merak etmedim. Zaten utrason iyi degil hamile olali 2 kere gittim ben

Back
X