- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi borntodie-
7+5 yorumlarınıza talibim kızlar 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kız:)Bakınız burda
Solda olunca erkek değilmiydi ya :)Bence kız:)
Öyle birşey yok forumları okuduysan sağda olup erkek olan solda olup kız olan cok var. Benim kıza benzetme nedenim şekli net değil erkek genelde daha çabuk şekilleniyor gördüğüm ultrason görüntülerine göre. ama bu da kesin birşey değil tabiSolda olunca erkek değilmiydi ya :)
Erkek çocuk daha çok seviyorum belki itirazım ondandır canımÖyle birşey yok forumları okuduysan sağda olup erkek olan solda olup kız olan cok var. Benim kıza benzetme nedenim şekli net değil erkek genelde daha çabuk şekilleniyor gördüğüm ultrason görüntülerine göre. ama bu da kesin birşey değil tabi
Sağlıklı ve hayırlı olsun en önemlisi o kız olsa da çok seversin :) ilk gebelik miErkek çocuk daha çok seviyorum belki itirazım ondandır canımtabiki sağlıklı olsunda hayırlısıyla taktir Allahın canım nasip
Canm bebısın daha cok kucuk suan erkek ya da kız demek dogru degıl kese konumu ve seklı bence tam sonuc vermıyor arkadasımla ıkımızın zıt yonde ve konumdaydı ıkımızınde oglu olacak ınsallah. 11 12. Haftada tekrar at ıstersen nubu bellı olur.Bakınız burda
Tabiki canım sevmem mi ne zorlukla hamile kaldığımı Allah biliyo evet ilk gebelik ilk bebiş rabbim hayırlısını nasip etsinSağlıklı ve hayırlı olsun en önemlisi o kız olsa da çok seversin :) ilk gebelik mi
Canım 10 haftalık halide var ama orda da bebek tam belli değil çok karışık :) hayırlısı olsun sabredip görücez zaten eğlence için attım fotoyu yoksa kimse net bilemez 16.haftada doktor söylicek zatenCanm bebısın daha cok kucuk suan erkek ya da kız demek dogru degıl kese konumu ve seklı bence tam sonuc vermıyor arkadasımla ıkımızın zıt yonde ve konumdaydı ıkımızınde oglu olacak ınsallah. 11 12. Haftada tekrar at ıstersen nubu bellı olur.
Erkek tahminimce.Merhaba bize de yorum yapabilirmisiniz.
10+5 haftalik goruntusu
Tesekkurler
Tesekkurler hayirlisi insallahErkek tahminimce.
Erkek tahminimce.
bizede yorum yaparmısınız 7+3Erkek tahminimce.
Erkek büyük ihtimal canımbizede yorum yaparmısınız 7+3
Saglıklı olsun eli ayağı tam olsun cinsiyet çok önemli degil ama insan iki duyguluda tatmak istiyor ilk gebeliğim de oğlumu kaybettim şimdi çok şükür bir kızım var bu gebeliğimde plansız bir şekilde korunurken oldu adetten çıkıp hemen hamile kalmışım doktorun dediğine göre hakkımızda hayırlısı olsunErkek büyük ihtimal canım
Hayırlısı olsun cinsiyeti öğrendinmi bide sağ mı sol taraftarı acaba13 haftalık. Cinsiyet tahmini olan var mı :)