Doğuma Hazırlık Bize de tahmin yapar mısınız:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Seklini goremiyorum ama kiz cocuklari daha nazli gec buyuyor galiba erkek daha cabuk sekilleniyor. Ama devlete mi gidiyorsunuz utrasonu pek iyi degil.
Bebeğimi ilk gördüğümde 6 hafta 5 günlüktü. Ve şekli ilk gördüğümden beri tam bir bebek şeklindeydi kafası vücudu net bir şekilde. Sanırım erkekler başından beri daha net oluyor kızların görüntüsü ilk haftalarda net bebek şeklinde olmuyor daha çok karartı şeklinde oluyor gibi geldi gördüğüm ultrason kagıtlarına göre. Acaba böyle bişey var mı cidden

Bebeğimi ilk gördüğümde 6 hafta 5 günlüktü. Ve şekli ilk gördüğümden beri tam bir bebek şeklindeydi kafası vücudu net bir şekilde. Sanırım erkekler başından beri daha net oluyor kızların görüntüsü ilk haftalarda net bebek şeklinde olmuyor daha çok karartı şeklinde oluyor gibi geldi gördüğüm ultrason kagıtlarına göre. Acaba böyle bişey var mı cidden
Evet canım bende oyle gordugum icin yorum yapıyorum kiz cocuklari daha cok utrasonda pamuk gibi duruyor. Erkekler daha net tabi yanlista olabilir biz sadec ihtimaller ustunden yorum yapiyoruz

Evet canım bende oyle gordugum icin yorum yapıyorum kiz cocuklari daha cok utrasonda pamuk gibi duruyor. Erkekler daha net tabi yanlista olabilir biz sadec ihtimaller ustunden yorum yapiyoruz
Sanırım boyle bişey var ama kesin diye bişey yok tabiki %100 kız veya %100 erkek diyemeyiz. İlk ultrason görüntün var mı elinde peki

6+5 ilki ama benim bebis 4 gun filan geriden geliyordu sonradan one gecti

Eklentiler

• 20181222_122844.webp
    20181222_122844.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20190128-WA0002.webp
    IMG-20190128-WA0002.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 45
S Serpico19 canım dediğin gibi kız çocukları karartı gibi oluyor. Bak iki kızımınkini atıyorum biri şekilli değil biride hiç belli değil

Eklentiler

• Screenshot_20190219-180753.webp
    Screenshot_20190219-180753.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20190219-180637.webp
    Screenshot_20190219-180637.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 48
6+2 kese şekline göre yorum için tam zamanı. Kese şekline göre erkek :) zaten kızlarından farklı.
Lahana testini de uygularsan haber ver kuzum.

Kızlarından farkı nasıl sana göre canım, bana göre bir kızımın kese fasulye ama sağda, diğer kızım solda ama kese yuvarlak. Karnımdaki bebiş hem solda hem fasulye kese :)

Back
X