- Konu Sahibi borntodie-
Evet ilk amin hepimizin Allah gonlune gore versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğimi ilk gördüğümde 6 hafta 5 günlüktü. Ve şekli ilk gördüğümden beri tam bir bebek şeklindeydi kafası vücudu net bir şekilde. Sanırım erkekler başından beri daha net oluyor kızların görüntüsü ilk haftalarda net bebek şeklinde olmuyor daha çok karartı şeklinde oluyor gibi geldi gördüğüm ultrason kagıtlarına göre. Acaba böyle bişey var mı ciddenSeklini goremiyorum ama kiz cocuklari daha nazli gec buyuyor galiba erkek daha cabuk sekilleniyor. Ama devlete mi gidiyorsunuz utrasonu pek iyi degil.
Az önce yazdığım şeyden dolayı kız diyorum ben:) hayırlısı olsunCanim bak burda 12+6 haftalik
Evet canım bende oyle gordugum icin yorum yapıyorum kiz cocuklari daha cok utrasonda pamuk gibi duruyor. Erkekler daha net tabi yanlista olabilir biz sadec ihtimaller ustunden yorum yapiyoruzBebeğimi ilk gördüğümde 6 hafta 5 günlüktü. Ve şekli ilk gördüğümden beri tam bir bebek şeklindeydi kafası vücudu net bir şekilde. Sanırım erkekler başından beri daha net oluyor kızların görüntüsü ilk haftalarda net bebek şeklinde olmuyor daha çok karartı şeklinde oluyor gibi geldi gördüğüm ultrason kagıtlarına göre. Acaba böyle bişey var mı cidden
Sanırım boyle bişey var ama kesin diye bişey yok tabiki %100 kız veya %100 erkek diyemeyiz. İlk ultrason görüntün var mı elinde pekiEvet canım bende oyle gordugum icin yorum yapıyorum kiz cocuklari daha cok utrasonda pamuk gibi duruyor. Erkekler daha net tabi yanlista olabilir biz sadec ihtimaller ustunden yorum yapiyoruz
Geç döllenme mi benimki de 10 gün geriden geliyor başından beri6+5 ilki ama benim bebis 4 gun filan geriden geliyordu sonradan one gecti
Benim yakaladi hatta son gittimizde 1 2 gun one gecmisti. Muz ve soda oneririm hergun. Bebege kalsiyum direkGeç döllenme mi benimki de 10 gün geriden geliyor başından beri
Cinsiyet belli oldu mu:)Benim yakaladi hatta son gittimizde 1 2 gun one gecmisti. Muz ve soda oneririm hergun. Bebege kalsiyum direk
Evet canm oglum oluyormus insallahCinsiyet belli oldu mu:)
Az önce yazdığım şeyden dolayı kız diyorum ben:) hayırlısı olsun
Kuzum az daha buyunce gitsen yorum yaparm bebise kese sekli filan anlamiyom. Lahana testi yaptn mi
Tahmin ettiğimiz gibi :)Evet canm oglum oluyormus insallah
6+2 kese şekline göre yorum için tam zamanı. Kese şekline göre erkek :) zaten kızlarından farklı.Canım buda benim bebişim 6+2 iken tahminin nedir
Havalianne__ suan kaç haftalık
6+2 kese şekline göre yorum için tam zamanı. Kese şekline göre erkek :) zaten kızlarından farklı.
Lahana testini de uygularsan haber ver kuzum.