Doğuma Hazırlık Bize de tahmin yapar mısınız:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kesenin sağda
Kızlarından farkı nasıl sana göre canım, bana göre bir kızımın kese fasulye ama sağda, diğer kızım solda ama kese yuvarlak. Karnımdaki bebiş hem solda hem fasulye kese :)
Canım keseden ziyade kesenin içindeki yeri :) Büyük oranla kese içinde bebek solda ise erkek, sağda ise kız oluyor. Tabii karından usg resmine göre. Yuvarlak veya fasulye şekli pek belirleyici değil.

Serpico19 benm bebegn ultrason resmini senn bebegnn resmine benzettim 9.hafta fotosu bu bi bakarmısn sence nedr

Eklentiler

• IMG_20190217_125139.webp
    IMG_20190217_125139.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 48
Kesenin sağda

Canım keseden ziyade kesenin içindeki yeri :) Büyük oranla kese içinde bebek solda ise erkek, sağda ise kız oluyor. Tabii karından usg resmine göre. Yuvarlak veya fasulye şekli pek belirleyici değil.
Yok kuzu kese ici sagda solda olmasi degil cunku benimle arkadasim tam zit yondeydi bebis benim sol ust kose onun sag alt kise ikimizin de oglu olacak. en iyisi kesenin icinde bebegi gorup yorum yapmak

Yok kuzu kese ici sagda solda olmasi degil cunku benimle arkadasim tam zit yondeydi bebis benim sol ust kose onun sag alt kise ikimizin de oglu olacak. en iyisi kesenin icinde bebegi gorup yorum yapmak
Yani işte iki teoriye göre yorum yapılıyor ya bir ramiz teorisi yani kese içi duruş yeri bir de nub teorisi yani genital açı ben de ramiz teorisine göre dedim ama tutmaya dabiliyor :)

Kesenin sağda

Ee canım benim diğer kız solda kesede karından

Bayaga soruyorum hersayfaya ondanmı dikkatini çekti acaba kızımdayken bukadar merak etmiuodum ama bu sefer çok merak ediyorum birgece kız bir gece erkek doğuruyorm
Evet bu konuyla ilgili her sayfada ikinizin kullanıcı adını görüyorum. Ben de okuyucu olarak takılıyorum genelde. Şunları bi öğrensek de rahatlasak :KK68:

Back
X