- Konu Sahibi 34bilgen84
-
size katılıyorum Allaha iman edip inandıktan sonra gerisi oş biz çok büyük sıkıntılarla evlendik ve hep Allaha sıgındık rabbim hep yüzümüzü güldürdü bizde hep şükrettik zaten hocanın dedğine göre tam olarak tutmamış siz karı koca olmayın diye yapılmış birşey bu dedi artık insanın içine kurt düşüyor o yüzden para konusu benide rahatsız etti ama o da bunu geçim kaynağı yapmış yani off bilmiyorum Allah herkesi kötülerden korusun
canım büyüye inanıyorum ve çok yakın bir arkadaşımın yengesi büyü yüzünden vefat etti . burada büyü yok diyenleri de anlayamıyorum . yalnız büyüyü bozmak için gideceğin hoca bunu kesinlikle para karşılığında yapmamalı lütfen etraflıca araştır aynı zamanda aklına neden hemen büyü mü diye bi soru geldi ..acaba uzun zamandır bunu düşünüyor muydun çünkü sebeplerin cok normal seyler direk büyü diyemezsin arkadaşların dediği gibi bol bol nas felak ayatel kürsi oku ama dua korur mu bilmem varsa bozmak lazım . Allah kolaylık versin ..
bir de şöyle bir şey var;
o kadar sıkıntıyı o adam olmadan, para dökmeden sadece dua ile atlatmış evlenmişsiniz.
ne bilebiliriz ki daha fazla musibete sebep olup o adama daha fazla muhtaç bırakacak bir şey olmadığını muskanın içinde?
düşünsenize Allahın yapabileceği bir şeyden para alıyor.
sonuçta beklentiniz Allahtan değil mi?
eee neden para ödeniyor ki bu durumda?
emin olun bu işler parayla değil kalple.
siz kalpten inanın güvenin gerisi hikaye.
canınızı sıkmayın.
şu mübarek ay da şeytanlar bile bağlanırmış ki diğerleri ne yapabilir?
kendi kendinizi düşünerek bu yola sürüklemeyin.
sadece bu tip yollara başvurup çocuğunuzun belki de fiziksel bir rahatsızlığını görmüyorsunuz.
doğru söylüyosunuz para koparmasıda bi ihtimal offf hepten içim sıkıldı bu konu beni çok bunalttı hiç huzurlu değilim şuan
bazıları gerçekten allah için yapıyor, çocuğunuzun fiziksel birşeyi olabilir , yada tıpta arayın diyenler Allah dermansız dert vermesin ( (amin) ailemin yaşadığı birşeyi buna istinaden anlatıyorum, ben doğduğumda pörçük dediğimiz yer var ya kuyruk sokumu bitişi yani işte orası delikmiş,aylarca doktor doktor gezmişler ,başka şehirlerde başka doktorlara götürmüşler ,ne ilaç verildiyse işe yaramamış ve ben gerçekten çok ağlıyormuşum ( çatlayıp ölcek diye çok korkmuş annemler) sonra köye gidiliyor,bir kadın varmış bide ona gösterelim demiş büyükler bizimkiler pek inanmasa da yapcak bişi yok görsün bakalım şifa kimde kim bilebilir diyip götürmüşler kadın beni bir güzel soymuş okumuş okumuş okumuş sonra güleceksiniz ama tavuk pisliği yokmu bildiğimiz onu oraya sürmüş, yanlız kadın beni kucağına alıp okumaya başladığı anda ben susmuşum ağlamam kesilmiş..sürdükten bir gün sonra yani sabahına oranın kapandığını görmüş bizimkiler ..doktora geri götürdüklerinde doktor bile inanamamış.. hala o kısımda et ben gibi bi çıkıntı et vardır ten renginde ....yani demem o ki kestirip atmayın hemen ,her hacı hoca üfürükçü olmadığı gibi her üfürükçüde hoca değildir ,sahtekarlar yüzünden zaten hocaların adı karalanıyor hep
bence sen önce şu sayfayaı bir kapa.
zaten mune gelince kapatılır temelli.
neyse kendini fikren önce bir arındır.
namaz kılabilirsin, bol bol dua edebilirsin, hacet duaları var mesela.
ve en önemlisi kafandakileri at dışarı.
her şey kafa da başlar.
bir rahatla sen istemezsen düşünmezsen bir şey olmaz.
dediğim gibi kendin iste.
biz hiç sormadık parayı adam mı istedi sizden yoksa siz mi illaki vereyim dediniz? gönlümden koptu misali?
sayfanın kapatılıp kapatılması çok umrumda değil ben kapatmayı bilmiyorum zaten kapatmak isteyen kapatabilir konu başlığı bi derdim var olduğu için bende bugünki derdimi paylaştım ve hep iyi düşünmeye çalışıyorum
kapat dememin sebebi şu: sen de başlıkta yazmışsın ya bize büyü yapmışlar diye adam seni nasıl etkilediyse direk bunu yazmışsın.
ve buraya yazdıkça da kendi kendine daha fazla düşüneceksin.daha fazla inanacaksın. hatta adamın tek çare olduğunu düşüneceksin.
ayrıca burada ki herkes inanmak zorunda değil büyüye kişisel tercihtir ona göre yorum gelecek ve sana ters yorumlarda olacaktır.
bu da seni daha fazla gerebilir. sorunu daha da büyütür.
parayı kendisi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?