- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
- Konu Sahibi 34bilgen84
-
Hahahaha ALLAH'ım yarabbim :))) Büyü bozan hocaya birde para verdiniz öyle mi ?
işin içine para giriyorsa o hoca hoca değildir gözümde . üfürükçü düzenbazın teki. bak böyle şeylere inanma. tamam dinimizde malesef büyü var ama kendini bende büyü var diye şartlandırma.bende senin bulunduğun durumdan geçtim. çocuk olunca ister istemez eşlerden uzaklaşabiliyoruz. ama zamana bırak. bebğinin huyuda cinsel yaşamınızda düzelecek.
konuyla ilgili değil ama yanlış anlamayın,profil resminiz midemi kaldırdı.
Eşinizle ve evliliginizle ilgili sorunlarınız varsa psikiyatriye gidebilirsiniz ayrıca evliliginiz için terapi alabilirsiniz çocugunuza gelince daha 14 aylık o yaştaki bebekleklerin büyükler gibi yiyip içmesini bekleyemeyiz belirli bir yaşa gelince yemeside içmeside düzene girer,bizde büyü var diyerek bu tür insanlara para kaptırmayın çocugunuzun rızkını elin adamlarına kaptırmayın eger üzerinizde nazar oldugunu düşünüyorsanız evde kendiniz ayetel kursi,fatiha,ihlas ve felak nas surelerini okuyun ve Allah 'a dua edin Allah ile aranıza 3.şahışları sokmayın.merhabalar 1 haftadır başımda olan bi konuyu açmak istedim birilerine anlatma ihtiyacım var
3 yıllık evliyim 14 aylık kızım var eşimle iyi kötü geçiniyoruz birbirimizide çok seviyruz, kızım çok huysuz uyku uyumaz yemek yemez aşırıda göze gelir hemen hastalanır eşimle artık çok bunaldık bi hoca bulup götürüp nazar duası yazdıralım dedik belirtiyimki hayatımda hiç hocalara gitmedim büyüye inanırım Allaha sıgınırım korkarım neyse kızımı teyzemle bulduğumuz bi hocaya götürdük isim vs falan derken hoca bana kızım size eşinnle karı koca olmayın diye büyü yapılmış dedi ama tam tutmamış çocugunda erkek olsaydı sakat olabilirdi dedi ve bende olan ruhsal durumları sordu hepside doğruydu çocugun bi derdi yok sizin sıkıntınız ona yansıyor dedi ve eşimle tekrar çağırdı dün eşimle gittim bize koruyucu muskalar yazdı hep taşıyın dedi ve karşılığında para ödedik. hocanın dediklerini düşündükçe olma ihtimali daha çok yükseldi eşimle gün geçtikçe cinsel sorunlarımız olmaya başladı ben aşırı sinirli i hale geldim hiçbirşeye kimseye tahammülüm yok eşimi ve çocuğumu çok seviyorum canımı veririm fakat sinirlenince gözüm görmüyor nefret yağdrırıyorum sonra üzülüyrum artık inşş düzeliriz böyle şeylerden çok korkardım başımıza geldi anlatıp rahatlamak istedim
merhabalar 1 haftadır başımda olan bi konuyu açmak istedim birilerine anlatma ihtiyacım var
3 yıllık evliyim 14 aylık kızım var eşimle iyi kötü geçiniyoruz birbirimizide çok seviyruz, kızım çok huysuz uyku uyumaz yemek yemez aşırıda göze gelir hemen hastalanır eşimle artık çok bunaldık bi hoca bulup götürüp nazar duası yazdıralım dedik belirtiyimki hayatımda hiç hocalara gitmedim büyüye inanırım Allaha sıgınırım korkarım neyse kızımı teyzemle bulduğumuz bi hocaya götürdük isim vs falan derken hoca bana kızım size eşinnle karı koca olmayın diye büyü yapılmış dedi ama tam tutmamış çocugunda erkek olsaydı sakat olabilirdi dedi ve bende olan ruhsal durumları sordu hepside doğruydu çocugun bi derdi yok sizin sıkıntınız ona yansıyor dedi ve eşimle tekrar çağırdı dün eşimle gittim bize koruyucu muskalar yazdı hep taşıyın dedi ve karşılığında para ödedik. hocanın dediklerini düşündükçe olma ihtimali daha çok yükseldi eşimle gün geçtikçe cinsel sorunlarımız olmaya başladı ben aşırı sinirli i hale geldim hiçbirşeye kimseye tahammülüm yok eşimi ve çocuğumu çok seviyorum canımı veririm fakat sinirlenince gözüm görmüyor nefret yağdrırıyorum sonra üzülüyrum artık inşş düzeliriz böyle şeylerden çok korkardım başımıza geldi anlatıp rahatlamak istedim
merhabalar 1 haftadır başımda olan bi konuyu açmak istedim birilerine anlatma ihtiyacım var
aaa neden kahve sevmezmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?