Bize büyü yapmışlar :(

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
298
40
merhabalar 1 haftadır başımda olan bi konuyu açmak istedim birilerine anlatma ihtiyacım var
3 yıllık evliyim 14 aylık kızım var eşimle iyi kötü geçiniyoruz birbirimizide çok seviyruz, kızım çok huysuz uyku uyumaz yemek yemez aşırıda göze gelir hemen hastalanır eşimle artık çok bunaldık bi hoca bulup götürüp nazar duası yazdıralım dedik belirtiyimki hayatımda hiç hocalara gitmedim büyüye inanırım Allaha sıgınırım korkarım neyse kızımı teyzemle bulduğumuz bi hocaya götürdük isim vs falan derken hoca bana kızım size eşinnle karı koca olmayın diye büyü yapılmış dedi ama tam tutmamış çocugunda erkek olsaydı sakat olabilirdi dedi ve bende olan ruhsal durumları sordu hepside doğruydu çocugun bi derdi yok sizin sıkıntınız ona yansıyor dedi ve eşimle tekrar çağırdı dün eşimle gittim bize koruyucu muskalar yazdı hep taşıyın dedi ve karşılığında para ödedik. hocanın dediklerini düşündükçe olma ihtimali daha çok yükseldi eşimle gün geçtikçe cinsel sorunlarımız olmaya başladı ben aşırı sinirli i hale geldim hiçbirşeye kimseye tahammülüm yok eşimi ve çocuğumu çok seviyorum canımı veririm fakat sinirlenince gözüm görmüyor nefret yağdrırıyorum sonra üzülüyrum artık inşş düzeliriz böyle şeylerden çok korkardım başımıza geldi anlatıp rahatlamak istedim

ne yalan söyleyeyim banada hiç inandırıcı gelmedi hocanın söyledikleri...büyüye inanırım ama anlattıklarınızdan ben bunu çıkardım...
ama tabiki bi ihtimal böyle birşey varsada umarım tez zamanda atlatırsınız.
ve bence kızınızı hoca yerine doktora götürmeyi de denerseniz belki daha iyi bir çözüm yolu bulunur ve kızınız sağlığına kavuşur...geçmiş olsun

bana pek büyü yapılmış gibi gelmedi tabi gerçeğini bilemem ama genelde bu çeşit hocalara gidildiğinde olmasa dahi para koparmak için varmış gibi gösterebiliyolar o an içinizde sıkıntı stres varsada direk ona yorumlanıyo zaten olan şeyi kılıfına uydurmayı başarıyolar çok tanıdığımın başına geldi böyle şeyler tamamen para koparma amaçlı

yalnız hoca söyledikten sonra sorunlar yaşamanız ilginç ...
hani öncesinde gayet iyiymişsiniz ...
çocuğun iştahsızlığını uyumamasını da büyüye vurması ilginç
herkesin bebeği yiyip içip uyuyordur zaten tek sorunlu bebek sizindir....

işin içine para giriyorsa o hoca hoca değildir gözümde . üfürükçü düzenbazın teki. bak böyle şeylere inanma. tamam dinimizde malesef büyü var ama kendini bende büyü var diye şartlandırma.bende senin bulunduğun durumdan geçtim. çocuk olunca ister istemez eşlerden uzaklaşabiliyoruz. ama zamana bırak. bebğinin huyuda cinsel yaşamınızda düzelecek.

konuyla ilgili değil ama yanlış anlamayın, profil resminiz midemi kaldırdı.

Eşinizle ve evliliginizle ilgili sorunlarınız varsa psikiyatriye gidebilirsiniz ayrıca evliliginiz için terapi alabilirsiniz çocugunuza gelince daha 14 aylık o yaştaki bebekleklerin büyükler gibi yiyip içmesini bekleyemeyiz belirli bir yaşa gelince yemeside içmeside düzene girer,bizde büyü var diyerek bu tür insanlara para kaptırmayın çocugunuzun rızkını elin adamlarına kaptırmayın eger üzerinizde nazar oldugunu düşünüyorsanız evde kendiniz ayetel kursi,fatiha,ihlas ve felak nas surelerini okuyun ve Allah 'a dua edin Allah ile aranıza 3.şahışları sokmayın.

bence safsata.hoca sizi boş göndermemiş.aynı şeyleri o dönemden geçen herkes yaşıyor.çok abartmışsınız.

yanılmıyorsam Kuran-ı Kerim de büyüyle ilgili ayetler var ama siz psikojik olrk öfke kontorlnuzu kaybetmiş görünüyorsunuz ne yazık ki nişanlımda sizin gbi beni çok sevsede çok sinirli nefret yağdırıyor en ufak konuda sonra düzeliyor dünya tatlısı oluyor ne yapıcam bilmiyorum psikojk tedavi görmeyi deneyn, ALLAH a bol bol dua edin..

Son düzenleme:
büyüye inanırım çünkü Kuranı-ı kerimde var fakat şimdiye kadar aa acaba büyümü diye herşeyle kafayı bozmadım evvimin kapısında arapça yazılı çizili kağıt buldum yine üstüne düşmedim denize attım dr gelince kızımı her ay rutin kontrolüne götürürüm nas felak fatiha ayetel kürsi ihlas surelierini hergün okurum ama biz nazarla ilgili çok sıkıntı çektik bende dahil doğum sonrası 3 ay kısmi felç gii oldum yürüyemiyecek hale geldi dr dr gezdim tahlillerim hep temiz kemiklerimden sıvı alınacaktı sonunda fakat okudular dua etttiler düzeldim sorunlar ben hocaya gittikten sonra çıkmadı öncesinde zatenn hep vardı ben çocukla yorgunluğuma bağlayıp duruyordum kızım aşırı huysuz artık sinirime hakim olamıyorum cinnet geçiricem diye korkuyodum hamileliğimde gölgeler görmeye başlamıştım bunuda hamileliğe verdim hala devam ediyordu hep kulağım aklım çocukta diye düşşündüm hatta hocanın bu sorduğuna doğru değil dedim kendime konduramadım ama düşününce doğru olduğunu anladım ve kızım uyku uyumuyor bütün gün uyumasada gece uyumuyor kendini yatakta sağa sola atıyor huzursuz bi halde hep fakat anneme bıraktımmı onunla erkenden uyuyor bilemiyorum içime kurt düştü bende yaptırdım artık yalansa günahı boynuna

aklıma bizim başımıza gelen olay geldi okuyunca..hiçbir sıkıntımız yoktu , babam memurdu çok güzel bir yerde yapıyordu memurluğunu oldukçada rahattı,evimiz bereketli neşemiz yerindeydi.. o güne kadar!
o gün, babamın memurluk yaptığı yere biri geliyor, tüm memurlar el pençe hocam hocam hocam vs babam adamı tanımıyor (zaten yurt dışında yaşıyormuş)babam adamın işlemlerini yapmaya başlıyor ,adam babama evladım herkes koştu başıma sen gelmedin bu çok hoşuma gitti sana bir muska vericem bunu herkese yapmam ona göre diyor bide! işte güya o muska babamı bizi koruycakmış babamda sağolun diyor alıyor ,karşılığında para falan vermek istemek falanda yok! diğer memurlar hatta ne ballısın falan diyorlar.. neyse babam eve geliyor o muskayı anneme veriyor sakla diye noluyorsa o zaman oluyor işte 1 hafta içinde babam çokkk saçma bir sebebden resmen sürülüyor, üstüne elimiz sıkışıyor, bereketli olan evimize giren malzeme hemen bitiyor anlamıyoruz bile,annem babam sürekli kavga halinde düşman görmüş gibi bakıyorlar birbirlerine biri öhü dese diğeri geber diycek nerdeyse ama anlamda veremiyoruz!1 hafta bitiyor ama dertler bitmiyor üst üste kötü haberler almaya başlıyoruz ölüm kaza vs.. sonunda babam işkilleniyor ve o muskayı cami hocasına götürüyor ,adama rica edince hoca açıyor ne yazıldı onu öğrenmek amaçlı , hep bela beddua yazılmış(( denize attılar onu hocanın tavsiyesiyle .. sonra birden düzeldi herşey çok şükür.. babam haksız yere gönderildiği sürgünden geri alındı ,bereketimiz arttı, anne babamın muhabbetti güzelleşti .. büyüye inanırım ama böyle olaylarda olabiliyor lütfen en yakın cami hocasına bi okutun bakalım ne yazıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…