Bize büyü yapmışlar :(

aklıma bizim başımıza gelen olay geldi okuyunca..hiçbir sıkıntımız yoktu , babam memurdu çok güzel bir yerde yapıyordu memurluğunu oldukçada rahattı,evimiz bereketli neşemiz yerindeydi.. o güne kadar!
o gün, babamın memurluk yaptığı yere biri geliyor, tüm memurlar el pençe hocam hocam hocam vs babam adamı tanımıyor (zaten yurt dışında yaşıyormuş)babam adamın işlemlerini yapmaya başlıyor ,adam babama evladım herkes koştu başıma sen gelmedin bu çok hoşuma gitti sana bir muska vericem bunu herkese yapmam ona göre diyor bide! işte güya o muska babamı bizi koruycakmış babamda sağolun diyor alıyor ,karşılığında para falan vermek istemek falanda yok! diğer memurlar hatta ne ballısın falan diyorlar.. neyse babam eve geliyor o muskayı anneme veriyor sakla diye noluyorsa o zaman oluyor işte 1 hafta içinde babam çokkk saçma bir sebebden resmen sürülüyor, üstüne elimiz sıkışıyor, bereketli olan evimize giren malzeme hemen bitiyor anlamıyoruz bile,annem babam sürekli kavga halinde düşman görmüş gibi bakıyorlar birbirlerine biri öhü dese diğeri geber diycek nerdeyse ama anlamda veremiyoruz!1 hafta bitiyor ama dertler bitmiyor üst üste kötü haberler almaya başlıyoruz ölüm kaza vs.. sonunda babam işkilleniyor ve o muskayı cami hocasına götürüyor ,adama rica edince hoca açıyor ne yazıldı onu öğrenmek amaçlı , hep bela beddua yazılmış:((( denize attılar onu hocanın tavsiyesiyle .. sonra birden düzeldi herşey çok şükür.. babam haksız yere gönderildiği sürgünden geri alındı ,bereketimiz arttı, anne babamın muhabbetti güzelleşti .. büyüye inanırım ama böyle olaylarda olabiliyor lütfen en yakın cami hocasına bi okutun bakalım ne yazıyor?

bugün aldım ve boynuma taktım huzursuzum duyduğum günden beri hiç sevmediğim konular başıma geldi her şerden rabbime sıgınırım herzaman bu hocaya beni teyzem götürdü eniştem çok rahatsızken onu götürmüş ve teyzeme benlik işi yok dr bakmalı demiş para falanda almamış o yüzden sözüne biraz daha itimat ettim verdiğim parayla ne fakir olurum ne zengin en azından aklımda şüphe korku kalmaz artık yalanı günahıda onların Allah la kendi aralarında Allahım bizi kötü insanlardan korusun u konuya daha inanmamın bir nedenide üvey eltim deli gibi büyücü büyücü dolaşır ben kaynımın yanında çalışırken eşimle tanışıp evlendim kaynımlada eltimlede aram düğün öncesinde bozuldu hocanın dediğine göre düğünden 15 gün önce yapılmış diye pis günahlarıda onların olsun kimsenin günahına girmek istemiyorum ama kendi kocasına büyü yapa yapa delirtti adam kurana kitaa küfrediyor babasına küfrediyor başka kadınla dost hayatı yaşıyor yuvası darma dağın oldu bende korktum ya varsa diye :14:

bugün aldım ve boynuma taktım huzursuzum duyduğum günden beri hiç sevmediğim konular başıma geldi her şerden rabbime sıgınırım herzaman bu hocaya beni teyzem götürdü eniştem çok rahatsızken onu götürmüş ve teyzeme benlik işi yok dr bakmalı demiş para falanda almamış o yüzden sözüne biraz daha itimat ettim verdiğim parayla ne fakir olurum ne zengin en azından aklımda şüphe korku kalmaz artık yalanı günahıda onların Allah la kendi aralarında Allahım bizi kötü insanlardan korusun u konuya daha inanmamın bir nedenide üvey eltim deli gibi büyücü büyücü dolaşır ben kaynımın yanında çalışırken eşimle tanışıp evlendim kaynımlada eltimlede aram düğün öncesinde bozuldu hocanın dediğine göre düğünden 15 gün önce yapılmış diye pis günahlarıda onların olsun kimsenin günahına girmek istemiyorum ama kendi kocasına büyü yapa yapa delirtti adam kurana kitaa küfrediyor babasına küfrediyor başka kadınla dost hayatı yaşıyor yuvası darma dağın oldu bende korktum ya varsa diye :14:

Allah yar ve yardımcınız olsun,bence onu hocaya bi okutun ne yazmış ,eğer dediği gibiyse sorun yok zaten ama ya değilse?

Yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum ama bana göre Allah inancı tam olan insanlar hacı hocaya güvenerek çözmez işlerini allaha dua ederek çıkar yol bulurlar yazdıklarımı yanlış anlama bellki bir sıkıntı hali içindesin ama dinini bilen her insan elçisiz Rabbime dua ederek sorunların üstesinden gelebilceğini bilir bence sen duanı hocaya deilde sıkıldıdığında Allaha dua ederek çöz derim Rabbim tüm darda kalanların bu mübarek günde yardımcısı olsun inşallah.

hangi hocaya gittigini bil.. arastir once..
her hoca bir hoca dgldir..

bir arkadasimin kiz kardesinede buyu yapilmis.. birinin elinde yemek yemis. belirli zaman sonra kotu kotu seyler olmus kiza.. icine uc harfliler girmeye baslamis fln. kiz pencereden intihar etmeye bile kalkmis annesi tutmus bunu. bir hoca cagirmislar kizla bas basa olmam.lazim demis kiza taciz etmis.
dikkat edin hocalardan arastirin once!!

her yerde yemek yemegin, fazla samimi olmadiginiz birinden yemek almayin dikkatli olun).

komedi topiğinde değilsiniz yanlış yere yazmışsınız ben böyle şeylere pek gülmem Allah korusun der geçerim sizde öyle yapmayı deneyin

Çok doğru yerdeyim :) Yıl olmuş 2013, hala derdi hocalarda arayan insanlar var, derdi hoca çözecekse evellAllah ancak üzerine para veriliyorsa işte buna gülerim!! O yazılan muskaları üzerine takanları da esas Allah korusun derim! Kim bilir ne yazdı! :))

canımm bende inanırım büyüye hocyı falan boşwer hergün felak nas surelerini oku ayetelkürsi oku ve 3 er kere eşine çocuguna kendine oku allha sığınnn ve büyü varmış piskolojisine girip daha fazla strese girme geçmş olsunn

hangi hocaya gittigini bil.. arastir once..
her hoca bir hoca dgldir..

bir arkadasimin kiz kardesinede buyu yapilmis.. birinin elinde yemek yemis. belirli zaman sonra kotu kotu seyler olmus kiza.. icine uc harfliler girmeye baslamis fln. kiz pencereden intihar etmeye bile kalkmis annesi tutmus bunu. bir hoca cagirmislar kizla bas basa olmam.lazim demis kiza taciz etmis.
dikkat edin hocalardan arastirin once!!

her yerde yemek yemegin, fazla samimi olmadiginiz birinden yemek almayin dikkatli olun).

tabi şarlatan dolu ortalık bu bir iş olmuş artık insanların zaaflarını korkularını kullanıyorlar ama ben ilk teyzemle gittim fakat kendisi eşimin gelmesini istedi ve 10 gün sonra tekrar gelin dedi bi nevi kontrol ağır gelmişmi işe yaramışmı vs diye ama içim hep hep huzursuz kızım ben eşim ömür boyu taşıycaz sanki hastalıklıyız kim yaptıysa Allaha havale ettim

peki

ellerin ayaklarin hep sogukmu?
geceleri uyurkene nefesiniz kesiliyormu?
kafaniz hep agrirmi?
unutkan oldunuzmu?

bunlar buyu'un etkisi .

evlendikten sonra sık sık çok hastalandım neredeyse yarısından çoğunu hasta geçirdim hamileliğim 9 ay hep sıkıntılı geçti serumlarla erken doğum yaptım hep halsiz yorgun hırcın ve sinirliyim doğum sonrası migren gibi baş ağrılarım oldu onuda narkoza bağladım ama artık son çare bi hocaya gidiyim dedim oda kendim için değil kızım minicik ve artık insan içine çıkaramıycak hale geldim kim görse o gün kusmaya başıyodu hastalanıyodu onun için nazardan çok korktum bi akrabam görüp aa sen buna ne yediriyosun böyle dedi tombikti kızım ve yeme içme kesildi 1 ayda 2 kilo verdi nazarada inanmayan yoktur herhalde aranızda deveyi kazana insanı mezara götürür

ben parayla yapılan işte bir tuhaflık ararım.
Kuran dakilerden daha tesirli dua mı var?
o da oradan okumuştur.
bence siz bol bol felak, nas, ihlas okuyun.
Allah la aramızda oluyor dua bence bu konuda da siz kendiniz etseniz daha iyi olur.

ben bir de bir şey okumuştum hatta dini bir dergideydi büyü ile ilgil;
''iman ehli bilir ki kişi üzerine ne yapılırsa yapılsın Cenab-ı hak izin vermedikçe tüm kainat birleşse ona zerre kötülük yapamaz''
Allaha dua et para ile iş yapan sıkıntını gideren birini Allahla arana alma.

o da oradan okumuştur.
Allah la aramızda oluyor dua bence bu konuda da siz kendiniz etseniz daha iyi olur.

''iman ehli bilir ki kişi üzerine ne yapılırsa yapılsın Cenab-ı hak izin vermedikçe tüm kainat birleşse ona zerre kötülük yapamaz''

tebrikler :46::46:

Çok doğru yerdeyim :) Yıl olmuş 2013, hala derdi hocalarda arayan insanlar var, derdi hoca çözecekse evellAllah ancak üzerine para veriliyorsa işte buna gülerim!! O yazılan muskaları üzerine takanları da esas Allah korusun derim! Kim bilir ne yazdı! :))

yıl 2013 ve eşimde bende üniv mezunuyuz böyle konuları hiç sevmem inanırım ve korkarım bilgili bi anneyim herzaman çocugumun gelişimi dr kontrolünde oldu fakat insan bazen çözümsüz kalıyo bunuda kişi kendisi bilir başka insanların komik yorumlarına kalmadan herzaman şükür ve dua eden biriyim şuandada oruçluyum muskanın içinde yazılan ya iyidir ya kötüdür belkide küfürdür belkide alay etmiştir denemekten bişi kaybetmem fakir de olmam bunu para için istismar eden kişinin günahı sevabıda Allah la kendi arasında

arkadaşlar yapmayın, bebeğiniz rahatsızsa doktor dururken hoca nedir?

dr çok götürdüm hatta 24 saat ağzına sudan başka bişey koymayıp üstüne serümda yedi lütfen yorumlarınızı yaparken cahil insanlar gibi görmeyin karşınızdakini çocugum her ay dr kontrolünde büyüdü dr 3 ayda bir getir dediğinde bile her ay götürüp kilo boy takibini yaptım yoğurdu reçeli çorbası meyvesi herşeyine kadar ev yapımı özel kullandım ne yerse yesin demedim 1 hafta sürekli her ateş 39 çıktığında accilde soluğu aldım
ilgili ve bilinçlib i anneyim ama bazı durum ve konular insana her kapıyı denetiyor ve hacı hoca dedikleriniz var gerçekten bazı hastaları iyileştiriyorlar lütfen göz ardı etmeyin ben çocugum büyülenmişmi diye götürmedim aşırı nazar oluyor nazar duaı yazsınlar diye götürdüm

o da oradan okumuştur.

size katılıyorum Allaha iman edip inandıktan sonra gerisi oş biz çok büyük sıkıntılarla evlendik ve hep Allaha sıgındık rabbim hep yüzümüzü güldürdü bizde hep şükrettik zaten hocanın dedğine göre tam olarak tutmamış siz karı koca olmayın diye yapılmış birşey bu dedi artık insanın içine kurt düşüyor o yüzden para konusu benide rahatsız etti ama o da bunu geçim kaynağı yapmış yani off bilmiyorum Allah herkesi kötülerden korusun

Canım Allah'tan istediğimizi araya hacı hoca, şu bu, yatır, evliya bunları koymadan yani aracısız istemeliyiz ki bazen bu tür aracılı istekler insana zehir oluyor nedeni de bu işte...

Bence dulara sığın. Bu büyü nereye kadar böyle gider ki? Allah istemedikçe hiçbirşey gerçekleşmez buna inan ve ondan iste...

araya aciz kulları sokup bizi dertten kurtaracaklarını zannetmeyelim hiç.

dr çok götürdüm hatta 24 saat ağzına sudan başka bişey koymayıp üstüne serümda yedi lütfen yorumlarınızı yaparken cahil insanlar gibi görmeyin karşınızdakini çocugum her ay dr kontrolünde büyüdü dr 3 ayda bir getir dediğinde bile her ay götürüp kilo boy takibini yaptım yoğurdu reçeli çorbası meyvesi herşeyine kadar ev yapımı özel kullandım ne yerse yesin demedim 1 hafta sürekli her ateş 39 çıktığında accilde soluğu aldım
ilgili ve bilinçlib i anneyim ama bazı durum ve konular insana her kapıyı denetiyor ve hacı hoca dedikleriniz var gerçekten bazı hastaları iyileştiriyorlar lütfen göz ardı etmeyin ben çocugum büyülenmişmi diye götürmedim aşırı nazar oluyor nazar duaı yazsınlar diye götürdüm

yanlış anlamayın bilinçsiz olduğunuzu ima etmedim. böyle şeylerin çaresinin hacı hoca olduğuna inanmıyorum ben sadece. sizden uzak olsun ciddi bir hastalığı vs de olabilirdi, ben çocuk sahibi olmadığım için bilemiyorum, ama arkadaşlar normal olduğunu belirtmiş neyse ki. aksi olsa da çözümü tıptadır. o nedenle öyle dedim.

canım büyüye inanıyorum ve çok yakın bir arkadaşımın yengesi büyü yüzünden vefat etti . burada büyü yok diyenleri de anlayamıyorum . yalnız büyüyü bozmak için gideceğin hoca bunu kesinlikle para karşılığında yapmamalı lütfen etraflıca araştır aynı zamanda aklına neden hemen büyü mü diye bi soru geldi ..acaba uzun zamandır bunu düşünüyor muydun çünkü sebeplerin cok normal seyler direk büyü diyemezsin arkadaşların dediği gibi bol bol nas felak ayatel kürsi oku ama dua korur mu bilmem varsa bozmak lazım . Allah kolaylık versin ..

Back
X