- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
- Konu Sahibi 34bilgen84
aklıma bizim başımıza gelen olay geldi okuyunca..hiçbir sıkıntımız yoktu , babam memurdu çok güzel bir yerde yapıyordu memurluğunu oldukçada rahattı,evimiz bereketli neşemiz yerindeydi.. o güne kadar!
o gün, babamın memurluk yaptığı yere biri geliyor, tüm memurlar el pençe hocam hocam hocam vs babam adamı tanımıyor (zaten yurt dışında yaşıyormuş)babam adamın işlemlerini yapmaya başlıyor ,adam babama evladım herkes koştu başıma sen gelmedin bu çok hoşuma gitti sana bir muska vericem bunu herkese yapmam ona göre diyor bide! işte güya o muska babamı bizi koruycakmış babamda sağolun diyor alıyor ,karşılığında para falan vermek istemek falanda yok! diğer memurlar hatta ne ballısın falan diyorlar.. neyse babam eve geliyor o muskayı anneme veriyor sakla diye noluyorsa o zaman oluyor işte 1 hafta içinde babam çokkk saçma bir sebebden resmen sürülüyor, üstüne elimiz sıkışıyor, bereketli olan evimize giren malzeme hemen bitiyor anlamıyoruz bile,annem babam sürekli kavga halinde düşman görmüş gibi bakıyorlar birbirlerine biri öhü dese diğeri geber diycek nerdeyse ama anlamda veremiyoruz!1 hafta bitiyor ama dertler bitmiyor üst üste kötü haberler almaya başlıyoruz ölüm kaza vs.. sonunda babam işkilleniyor ve o muskayı cami hocasına götürüyor ,adama rica edince hoca açıyor ne yazıldı onu öğrenmek amaçlı , hep bela beddua yazılmış(( denize attılar onu hocanın tavsiyesiyle .. sonra birden düzeldi herşey çok şükür.. babam haksız yere gönderildiği sürgünden geri alındı ,bereketimiz arttı, anne babamın muhabbetti güzelleşti .. büyüye inanırım ama böyle olaylarda olabiliyor lütfen en yakın cami hocasına bi okutun bakalım ne yazıyor?
bugün aldım ve boynuma taktım huzursuzum duyduğum günden beri hiç sevmediğim konular başıma geldi her şerden rabbime sıgınırım herzaman bu hocaya beni teyzem götürdü eniştem çok rahatsızken onu götürmüş ve teyzeme benlik işi yok dr bakmalı demiş para falanda almamış o yüzden sözüne biraz daha itimat ettim verdiğim parayla ne fakir olurum ne zengin en azından aklımda şüphe korku kalmaz artık yalanı günahıda onların Allah la kendi aralarında Allahım bizi kötü insanlardan korusun u konuya daha inanmamın bir nedenide üvey eltim deli gibi büyücü büyücü dolaşır ben kaynımın yanında çalışırken eşimle tanışıp evlendim kaynımlada eltimlede aram düğün öncesinde bozuldu hocanın dediğine göre düğünden 15 gün önce yapılmış diye pis günahlarıda onların olsun kimsenin günahına girmek istemiyorum ama kendi kocasına büyü yapa yapa delirtti adam kurana kitaa küfrediyor babasına küfrediyor başka kadınla dost hayatı yaşıyor yuvası darma dağın oldu bende korktum ya varsa diye