- 10 Ağustos 2010
- 840
- 0
Evet olivia ben de araştırdıkça NLP'ye ilgim daha da artıyor. Ayrıca eğitmen olarak da çok işime yarayacağını düşünüyorum. Zaten bu hastalık yok mu, hayatın çoğu noktasında karşılaştığım şeyleri hep derslere nasıl adapte edebilirim diye düşünmek ...
Bu arada Almanca kitap tavsiyelerini de alırım umarım ileride. Bana da faydalı olur ama NLP konusunda biraz zorlar sanırım, kelime bilgisi bakımından haliyle:)
Oliviacım bi' ortak noktamız daha çıktı oto-biyografiler! Sana şöyle desem eskiden roman okuyamazdım, yani ya oto-biyografi, biyografi ya da biyografi-kurgu, illa da gerçekle bağlantısı olacaktı. Ama kendi adıma çok dersler çıkardım zamanında...
Emu'cum, bu dağcılık olayına gerçekten saygı duyuyorum. Nasıl özgür hissedebildiğini tahmin edebiliyorum, ayrıca ayrı bir zevki ailene rağmen yapabiliyor olman sanırım Ben de korkardım kesinlikle. Benim kendimi en cesur hissettiğim yer de denizdir. Kara değil ama kesinlikle:))) Sen nasıl başladın dağcılığa? Aman Everest'e sen yalnız çıkarsın daha iyi, o adam olmasın yanında daha güvenli olur zaten, değil mi?:))
NLP merakı bende de var kişisel gelişim ,psikolojik kitaplarda.Tabii bunlar sırf o çekingenliklerimden,alınganlıklarımdan kurtulmak adına sarıldığım kitaplardı hep hala da en sevdiğim tür
Dağcılık anlatılmaz aşk gibi bişey bu hafta power point slaytım vardı dağcılıkla alakalı başlığı
AŞK MI ÖZGÜRLÜK MÜ idi
hatta gören arkadaşlar hep bizde tırmanışa gelelim falan demişlerdi eğer ekleme imkanım olursa burayada eklerim.İlk dağcılık hevesi köyde başladı hayvanlarla biraz garip tabir oldu ama sonrsasında burda bi kulüple tanıştım ve içimdeki hissiyat ortaya çıkıverdi.
Everest pahalı ve zorlu bir dağ o yüzden sıpa baya iyiydi bu konuda ama sadece dağcı olması yetmedi,keşke adam da olup benim yanımda eş olmayı başarabilseydi
Dağcı eş ya da sevgili istiyorum ama sanki köklerine kıran girdi yok yani
Benim tanıyarak sevme metodunu geliştirmem lazım.İlk görüşte aşk işe yaramıyormuş