Biz şimdi ayrıldık mı bilmiyorum...

Ya senin gibi insanlara değer veriliyor işte aranıp yalvarılıyor, senin gibi dediysem hakaret algılama lütfen. Saygısızca Konuşmayı becerebilen, adam haklı.
1.5 yıldan beri çoğu kavgamizda bn ugrasmismdr gönlünü almak için ondan daha fazla yalvardım olmuştur .
Kendisi de suçlu olduğu konularda özür dilemesini biliyor. Bırakın da onda bari gönlümü alsn

Iyi gecelerle de bence sizi tanidigi icin uzatmak istememis. Ben oyle anladim cunku biraz fevri birisiniz galiba.

Haklısınız. Yazın hep beraberdik birlikte yaşıyorduk o zman böyle şeyler sorun olmuyordu. Ama şimdi ondn uzaktaym. Böyle şeylere bile alınır oldum biraz kıskançlıgm tuttu. Nerdesn napiosn niye geç cevap yazıyorsun gibi.

Ya biraz abartmamis misiniz? Ne demek kopek gibi. Hem agziniza geleni söyleyip hem ilgi mi bekliyosunuz. Bence özür dileyin adam yerden göğe kadar hakli

hala köpek kelimesinin arkasinda duruyorsunuz yani... bravo...

1.5 yıldan beri çoğu kavgamizda bn ugrasmismdr gönlünü almak için ondan daha fazla yalvardım olmuştur .
Kendisi de suçlu olduğu konularda özür dilemesini biliyor. Bırakın da onda bari gönlümü alsn

konunuzu okuyunca tam aksi bir tablo ciziliyor gözümde

Uğraşıyorum ama bi iyi kötu cvp dahi yok . Ona uzak bi yerdeyim . Yakınında olsam gider çoktan gönlünü alırdım ama böyle telefonla uzaktan çok zor konuşmuyor bile benmle

bu sadece bir bahane benim gözümde uzaginizda olabilir ama yapabilecegniz mutlaka birseyler vardir

Konu sahibi ne yaptin, haksizsin iyice ustune gitmemissindir umarim, ailene de soyle falan diye?

Simdide o sizi yalvartmaya calisiyor galiba. Daha barismadiniz mi?

Konu sahibi ne yaptin, haksizsin iyice ustune gitmemissindir umarim, ailene de soyle falan diye?

Yok barışmadk ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Dün gün boyunca aradım . Mesaj attm bakmadı hatta teli kapattı.
Snra açtı arayınca yine kapattı. Dün gece
Bnde son olarak msj attm rahatsz etmicemı .
Bugün hiç aramadım. İnstgramda resmimiz falan duruyor ama silmemis. Bnm Candy crush imi oynuyor bide.
Ama bnle hiç konuşmuyor anlamadım ne yapmaya çalışıyor.
Özür diledim ve bekliyorum bakalım

Onun sana geri dönüş yapacağını sanmıyorum..

Anca yüzyüze gelip gonlunu alabilirsin..

Başka turlu şu yaptığının kolay kolay affı olmaz..
Resmen itin *ötüne sokmuşsun çocuğu..

İlişkiyi kurtarmak istiyorsan popoyu kaldır git bul onu..ilişkin için bi adım at bi zahmet!

Sesli guldum

Aynen yüz yüze gelmemiz gerekiyor görünce eminm affeder .
İlk fırsatta gidicem zaten şu an gitme sansm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…