1.5 yıldan beri çoğu kavgamizda bn ugrasmismdr gönlünü almak için ondan daha fazla yalvardım olmuştur .Ya senin gibi insanlara değer veriliyor işte aranıp yalvarılıyor, senin gibi dediysem hakaret algılama lütfen. Saygısızca Konuşmayı becerebilen, adam haklı.
Haklısınız. Yazın hep beraberdik birlikte yaşıyorduk o zman böyle şeyler sorun olmuyordu. Ama şimdi ondn uzaktaym. Böyle şeylere bile alınır oldum biraz kıskançlıgm tuttu. Nerdesn napiosn niye geç cevap yazıyorsun gibi.Ne anlamda olursa olsun tutumunuz gercekten cok yanlis. Iliskide boyle seyler olmamali. Bakin gec cevap yazmasi, gunaydin dememesi icin illa adamin cok onemli bir isinin olmasi bile gerekmez. Bazen insan psikolojik olarak yalnizlasir, ruhsal anlamda cani sıkkındır kendine donmek ister. Ha gonul ister ki bunu hayatindaki kisiyle konussun ama her insan farklidir. Boyle oldugu icin demiyorum ornekleme anlaminda yazdim. Ya gunaydinlar aunlar bunlar onemli seyler degil, ha benden sogudugunu hissettim diyorsun ee oyleyse adami iyice soguttunuz. Bunun yolu bu degil ki oyle hissettiyseniz agirdan alip bi gozlemlemeliydiniz, oturup karsiniza alip boyle boyle hissediyorum demeliydiniz. Boyle hircinliklarla adamin gonlu varsa da kacirirsiniz.
hala köpek kelimesinin arkasinda duruyorsunuz yani... bravo...Köpek gibi yalvardın dedgm konu o zaman benm haklı oldgm onun suçlu olduğu bi konuydu ve kendisi de günlerce affetmrk için uğraştı. Saçma sapan bi konuda değildi. Günlerce aradı yalvardı bn dayanamadım yine affettm ve devam ettk ondn snra bana soğuk davranmaya başlar gibi oldu . Mesala bnden erken uyanıyor ise gidiyor bn günaydın mesajı atıyorm. Sürekli geç cvp yazıyor. Hani bi o gece olsa işi vardr derim günlerce böyle olunca ondn o gece sordum. Açıklama yapmak yerine direk ii geceler demesi beni umursamio gibi bnde sinirlendim.
Seni affettm havalara girdin demek istedim affetmiiken köpek gibi yalvariodn şimdi değiştin anlamında
1.5 yıldan beri çoğu kavgamizda bn ugrasmismdr gönlünü almak için ondan daha fazla yalvardım olmuştur .
Kendisi de suçlu olduğu konularda özür dilemesini biliyor. Bırakın da onda bari gönlümü alsn
Uğraşıyorum ama bi iyi kötu cvp dahi yok . Ona uzak bi yerdeyim . Yakınında olsam gider çoktan gönlünü alırdım ama böyle telefonla uzaktan çok zor konuşmuyor bile benmle
Yeri gelince oda kızınca bana kızıyor bağırıyor bu yüzden bu kadar zmanlkbi ilişkiyi bitirmez sanırm aileler herkes biliyor çünkü
Yaş kaç, 16 falan mı?
Simdide o sizi yalvartmaya calisiyor galiba. Daha barismadiniz mi?
Konu sahibi ne yaptin, haksizsin iyice ustune gitmemissindir umarim, ailene de soyle falan diye?
Sesli guldumOnun sana geri dönüş yapacağını sanmıyorum..
Anca yüzyüze gelip gonlunu alabilirsin..
Başka turlu şu yaptığının kolay kolay affı olmaz..
Resmen itin *ötüne sokmuşsun çocuğu..
İlişkiyi kurtarmak istiyorsan popoyu kaldır git bul onu..ilişkin için bi adım at bi zahmet!
Aynen yüz yüze gelmemiz gerekiyor görünce eminm affeder .Onun sana geri dönüş yapacağını sanmıyorum..
Anca yüzyüze gelip gonlunu alabilirsin..
Başka turlu şu yaptığının kolay kolay affı olmaz..
Resmen itin *ötüne sokmuşsun çocuğu..
İlişkiyi kurtarmak istiyorsan popoyu kaldır git bul onu..ilişkin için bi adım at bi zahmet!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?