Biz ne yapacağız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.214
53.160
32
Kızlar herkese selam o kadar doluyum çaresizim ki tayin açıklandı ve 7. Tercihe yerleştik orası da Elazığ ( mecburen yazmıştık çünkü başka seçenek yoktu ) 4. Bölgede görev yapıyorduk 3. Bölgeye verdiler . Elazığ birliklerinin tamamı geri dönüşü olmayacak Hakkari’de görev yapıyorlarmış . Eşimin şube müdürü elazığı aradı personelim geliyor ihtiyacınız var mı diye onlar çok mutlu olmuşlar tek sorun maaşı Tunceli hozat birliği yapıyormuş bizi de oraya görevlendirmek istediler bende seve seve kabul ettim . Çünkü aile birliğimiz bozulmayacak ve oğlumu 4 sene yanlız büyütmek zorunda kalmayacaktım . Evimizi topladık koliledik diğer şehirde bıraktık . Bayramda ailemizle zaman geçirdik pazar günü ben ve oğlum annemlerde kaldım eşim yola çıktı Tunceli’ye pazartesi göreve başladı . Herşey çok iyi maddi anlamda iş konusunda vs çok rahatladık . Sorun burada başladı ve biz ev bulamıyoruz o kadar zor bir durumdayız ki lojman yok zaten apart varmış 1+1 onlar da 3.5 yaşındaki çocukla nasıl kalalım ? Sadece 1 sene veriyorlar oda çıkarsa puan yeterse . Diğer şehirdeki kontratımız ağustosta bitiyor adam 1 seneliğine kiraya vermek istemişti zor 1.5 seneye ikna olmuştu o zaman şimdi de sanmıyorum ki yenilesin kontratı eşyalar orada kalsınlar desek . Tokiler varmış orası da deprem bölgesi tokilerden buluruz zannettik ama asla yok eşim heryere haber yolladı araya adam sokuyoruz filan . Tokinin karşısında bir bakkal varmış eşim oraya girmiş slm demeden adam gülmüş ev yok demiş o derece kötü bir durumdayız . Bugün bir arkadaş ev bulmuş aile Apartmanı ev 3 senelik ve 2 senedir boşmuş 1 sene kiracı oturmuş sadece dışardan video resim geldi bana . Anaokuluna çok yakın vs sorun ısınması kat kaloriferi varmış o alet salondaymış her daire kendi istediği gibi yakıyormuş güney cephe cam balkonu ankastre vs varmış içinin videosunu bekliyoruz gelecek . Ev sahibi yaşlı bir kadınmış pek vermek istemiyormuş evi ve eve perde asmış ki millet sormasın diye arkadaşlar kadını ikna ederiz diyorlar içi sıfır çok iyi rahat edersiniz vs diyorlar . Ben 20 senedir filan soba görmedim yakmadım ne yapacağız diyorum kendi kendime. Bu eve yok dersek ve bir daha ev bulamazsak ne olacak annemlerde ne kadar kalacağım diyorum . Oğlum pazar günü giden babasına dün küstü ve asla telefonda konuşmuyor . Bana bugün dedi ki anne benim babam var mı ? Dün gece o kadar kendimi sıktım ki gece kabusla uyandım sabah boğazım sişmiş öksürük vs perişan yatıyorum oğlum zaten hiç durmuyor . Ne yapacağız ya bilmiyorum moralim çok bozuk sürekli bir şeyler bekliyoruz hep bir stres yaşıyoruz .

Allah gönlünüze göre versin işleriniz kolaylaşsın inşallah.

Valla merak edip baktım sarı siteden cidden 5 daire görünüyor onların da herhalde size uygunluğu yokmuş, ne değişik hiç evin olmaması

Bilemiyorum kolaylıklar dilemeye geldim sadece, zor bir durum. Çocuğunuz eşinizle neden küstü evde yok diye mi?

Geçici olarak misafirhanede bahsettiğiniz apartta vs kalsanız mutlaka bir ev bulursunuz diye düşünüyorum. Eşyalar da depo gibi bir yerde dursa?
Bizde öyle düşündük apartta kalırız biraz diye ama orasında kesin değil çıkıp çıkmayacağı 1 ay var daha oranın belli olmasına en az . Dışarda küçük bir apart varmış 1+1 normalde otelmiş te apart yapmışlar orası da 7 bin kira istiyormuş ( önemli değil para ) ama orada da hiç boş daire yokmuş . Diyorlar ki ağaç kavuğu bulsanız hemen girin yoksa açıkta kalırsınız .

O sitede olan evler merkezde zaten biz ilçede olacağız maalesef ki bildiğin köy 50 km merkez ilçe arası ve öyle dışarda istediğin yerde oturamıyorsun . Eşim bugün o dediğim eve giderken video çekmiş bana arkadaş anlatıyor öyle kötü şartlarda kaldık ki köpek bağlasan durmayacak yerlere girdik diyor . Oğlum evet babası gitti diye küstü . Gece sene tatilde eşimle anlaşmıştık herkes biraz annesinde kalsın ailelerle zaman geçirsin diye 5 gün sürmüştü oğlum o zamanda küsmüştü eşim geldikten sonra günlerce konuşmamıştı suratına bakmamıştı şimdi yine aynısını yapıyor . Birde kaç kere anlattık oda bize anlatıyordu babam göreve başlayacak bize yeni ev bulacak temizlikçi abla evi temizleyecek va diye alıştı sandım yanılmışım yaaaa

Ay vallahi zor bir durum inşallah bi mucize olur da ummadığınız yerden çıkar bir boş ev

3.5 yaşında birgün babasını görmeyince anne benim babam var mı diye sorması garip değil mi
benim kızım da 3.5 yaşında babası bizimle gelmeyip evde kaldığında ya da iş için bize katılamadığında durumu idrak edebiliyor. ben bu kısma takıldım. dün giden babaya hemen küsmesi de garip değil mi
ev işi bir an önce hal olur inşallah

Ay vallahi zor bir durum inşallah bi mucize olur da ummadığınız yerden çıkar bir boş ev
Çok dua ediyorum şuan diğer evden video vs gelmedi daha eşim yarın gelecek dedi . Birde az önce yazdı tokide bir ev varmış . Adam asker kalp krizi geçirmiş vefat etmiş ve ailesi evi boşalatacakmış sanırım . Toki de depremde çok sallanıyormuş

Babası zaten 1 gün nöbete gidiyor ve sonraki gün geleneğini biliyordu o yüzden böyle şeyler yaşamıyorduk . Ama bu kez ne zaman gideceğimiz vs belli değil ya galiba o yüzden oldu emin değilim oğlum zaten çok hassas bir çocuk. Babası gittikten sonra anne baban nerede diyordu anlatıyordum 2 gün böyle geçti bugün de babam var mı dedi

Deprem bölgesinde toki en mantıklısı bulursanız kaçırmayın. Büyük depremi yaşadım, şehrimizde tokiler dışında sağlam bina kalmadı yepyeni evlerimiz haşat oldu depremde bütün evler sallanır ama tokiler tünel kalıp ve perde betonla yapıldığı için yıkım olmuyor.

Bende tokiyi çok istiyorum çünkü yaşanacak yani kaçış yok

Bence de inşallah toki olur deprem bölgesinde diğerleri riskli.
Haritaya baktım da 2. Derece deprem bölgesi görünüyor orası . Ama Elazığ’a 44 km sürekli sallanır diye düşünüyorum ve bingölden de etkilenir sanırım . Hem o yüzden hem ısınma açısından vs tokiyi çok istiyorum lütfen dua edin bizim için olur mu

Dusuk faizli ilk ev kredisiyle falan ev almaya calissaniz cok zorlar mi sizi tabi bilmiyorum sma en azindan kira odemesine az daha eklenip ev alinmis olur..hem yatirimlik hem de kiraya ev olmayabilir de satilik kesin vardir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…