Güvenlik vs sebebiyle o mümkün değilKomşu illerden ev bakın derim git gel yapar
Bizde öyle düşündük apartta kalırız biraz diye ama orasında kesin değil çıkıp çıkmayacağı 1 ay var daha oranın belli olmasına en az . Dışarda küçük bir apart varmış 1+1 normalde otelmiş te apart yapmışlar orası da 7 bin kira istiyormuş ( önemli değil para ) ama orada da hiç boş daire yokmuş . Diyorlar ki ağaç kavuğu bulsanız hemen girin yoksa açıkta kalırsınız .Geçici olarak misafirhanede bahsettiğiniz apartta vs kalsanız mutlaka bir ev bulursunuz diye düşünüyorum. Eşyalar da depo gibi bir yerde dursa?
O sitede olan evler merkezde zaten biz ilçede olacağız maalesef ki bildiğin köy 50 km merkez ilçe arası ve öyle dışarda istediğin yerde oturamıyorsun . Eşim bugün o dediğim eve giderken video çekmiş bana arkadaş anlatıyor öyle kötü şartlarda kaldık ki köpek bağlasan durmayacak yerlere girdik diyor . Oğlum evet babası gitti diye küstü . Gece sene tatilde eşimle anlaşmıştık herkes biraz annesinde kalsın ailelerle zaman geçirsin diye 5 gün sürmüştü oğlum o zamanda küsmüştü eşim geldikten sonra günlerce konuşmamıştı suratına bakmamıştı şimdi yine aynısını yapıyor . Birde kaç kere anlattık oda bize anlatıyordu babam göreve başlayacak bize yeni ev bulacak temizlikçi abla evi temizleyecek va diye alıştı sandım yanılmışım yaaaaValla merak edip baktım sarı siteden cidden 5 daire görünüyor onların da herhalde size uygunluğu yokmuş, ne değişik hiç evin olmaması
Bilemiyorum kolaylıklar dilemeye geldim sadece, zor bir durum. Çocuğunuz eşinizle neden küstü evde yok diye mi?
Ay vallahi zor bir durum inşallah bi mucize olur da ummadığınız yerden çıkar bir boş evBizde öyle düşündük apartta kalırız biraz diye ama orasında kesin değil çıkıp çıkmayacağı 1 ay var daha oranın belli olmasına en az . Dışarda küçük bir apart varmış 1+1 normalde otelmiş te apart yapmışlar orası da 7 bin kira istiyormuş ( önemli değil para ) ama orada da hiç boş daire yokmuş . Diyorlar ki ağaç kavuğu bulsanız hemen girin yoksa açıkta kalırsınız .
Çok dua ediyorum şuanAy vallahi zor bir durum inşallah bi mucize olur da ummadığınız yerden çıkar bir boş ev
Babası zaten 1 gün nöbete gidiyor ve sonraki gün geleneğini biliyordu o yüzden böyle şeyler yaşamıyorduk . Ama bu kez ne zaman gideceğimiz vs belli değil ya galiba o yüzden oldu emin değilim oğlum zaten çok hassas bir çocuk. Babası gittikten sonra anne baban nerede diyordu anlatıyordum 2 gün böyle geçti bugün de babam var mı dedi3.5 yaşında birgün babasını görmeyince anne benim babam var mı diye sorması garip değil mi
benim kızım da 3.5 yaşında babası bizimle gelmeyip evde kaldığında ya da iş için bize katılamadığında durumu idrak edebiliyor. ben bu kısma takıldım. dün giden babaya hemen küsmesi de garip değil mi
ev işi bir an önce hal olur inşallah
Deprem bölgesinde toki en mantıklısı bulursanız kaçırmayın. Büyük depremi yaşadım, şehrimizde tokiler dışında sağlam bina kalmadı yepyeni evlerimiz haşat olduÇok dua ediyorum şuandiğer evden video vs gelmedi daha eşim yarın gelecek dedi . Birde az önce yazdı tokide bir ev varmış . Adam asker kalp krizi geçirmiş vefat etmiş ve ailesi evi boşalatacakmış sanırım . Toki de depremde çok sallanıyormuş
Bende tokiyi çok istiyorum çünkü yaşanacak yani kaçış yokDeprem bölgesinde toki en mantıklısı bulursanız kaçırmayın. Büyük depremi yaşadım, şehrimizde tokiler dışında sağlam bina kalmadı yepyeni evlerimiz haşat oldudepremde bütün evler sallanır ama tokiler tünel kalıp ve perde betonla yapıldığı için yıkım olmuyor.
Bence de inşallah toki olurBende tokiyi çok istiyorum çünkü yaşanacak yani kaçış yok
Haritaya baktım da 2. Derece deprem bölgesi görünüyor orası . Ama Elazığ’a 44 km sürekli sallanır diye düşünüyorum ve bingölden de etkilenir sanırım . Hem o yüzden hem ısınma açısından vs tokiyi çok istiyorum lütfen dua edin bizim için olur muBence de inşallah toki olurdeprem bölgesinde diğerleri riskli.
Bilmiyorum ki ya 1 metre kar oluyormuşTugce simdi aklıma geldi elektrikli radyatör alsanız onunla ısınsan olmaz mi?
Bilmiyorum ki ya 1 metre kar oluyormuşöyle diyorlar