Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa ne güzel yapmışsınızzz, alanyaya tatile gelirseniz görüşelim kızlaaarrr, benim ankaraya gelme ihtimalim zayıfff, ama kısmet gelirsem kabul edr misiniz acaba???
bu arada bende çocuk arabası almıştım o gün dilekte görünce çooook kıskanarak :)) sonra beğenmedim verdim geri..
dünde optimumdan kraft markalı bi araba aldım herşey iyi hoşta 12 kg yaa çocuğun 2 misli :)) tek çıktığımda yanıma alamam e alamayınca ne işe yaradı onuda bilmiyorum
yaaaa ne güzel yapmışsınızzz, alanyaya tatile gelirseniz görüşelim kızlaaarrr, benim ankaraya gelme ihtimalim zayıfff, ama kısmet gelirsem kabul edr misiniz acaba???
ben optimumda toker bebede baby 2 go nun bi arabasını görmüştüm onu alıcam
hem hafif hem kullanışlıydı. fiyatı da 299 tl idi.
ben optimumda toker bebede baby 2 go nun bi arabasını görmüştüm onu alıcam
hem hafif hem kullanışlıydı. fiyatı da 299 tl idi.
Canım ben birkaç hafta önce Alanya'ya gelecvektim ama eşimin izni iptal olunca kaldı, ben de düşünmüştüm gidince Aybüke'yle görüşsek ne güzel olurdu diye... Ama sana nasıl ulaşcam geldiğim zaman? Annemin Alany'da yazlıkları olduğundan sık sık geliriz biz. Evleri Hacet köprüsünün orada, gerçi köprü falan kalmadı artık ama:roflol: yakın mı size? İstersen özel den girdiğin zaman cebini yaz geldiğimde buluşuruz
eşim oradaki okulda görev yapıyor tatlım, biz hastane kavşağında oturuyoruz, tatile gelirseniz görüşürüz neden olmasın süper olurr, eee biz de buluştuk diye havamızı atarız dimi amaaaa:jeyyar:
hadi ya geçmiş olsun nolmuş