göz altı morlukları için denemediğim şey kalmadı bunu da deneyecem daha önce hiç denemedim:) teşekkürler paylaşım için
Eki Görüntüle 927950
yüzümüzü yıkayıp iyice kuruluyoruz.
yumurtanın beyazını çırpıp yüzümüze güzelce sürüyoruz
normalde evde kullandığımız peçeteyi alıyoruz.gözlerimiz burun deliklerimiz ve ağzımızı açıkta kalacak şekilde maske biçiminde kesiyor ve yumurta akı sürdüğümüz yüzümüze yapıştırıyoruz.
yumurtanın beyazını peçetenin üzerinden tekrar sürüyoruz ve tamamen kurumasını bekliyoruz.
kuruduktan sonra yavaş yavaş çıkarıyoruz . peçeteyi ışığa tuttuğunuzda bütün siyah noktaların peçeteye yapıştığını göreceksiniz.
son olarak yüzümüzü ılık suyla yıkıyoruz cildiniz hassas ise nemlendirici krem sürün
rica ederim kolay gelsin sonuçları paylaşırsınız ama düzenli uygulayın :)
SAÇLARI PARLATMAK İÇİN DOĞAL ÇÖZÜM
Gerekli malzemeler:
bir fincan süt
1 yumurta sarısı
Biraz şeker
Birkaç damla zeytinyağı
Hazırlanışı:
Yumurtanın sarılarını ayırdıktan sonra biraz zeytinyağı ve şeker ekleyip iyice karıştırın. Sütü ayrı bir kabın içerisinde bekletin.
Önce saçlarınızı süt ile ıslatın ve tarayarak her bölümünün ıslandığından emin olun. Ardından 5-6 dakika bekletin ve durulayın. İkinci kısımda yumurta karışımını kullanın.Masaj yaparak saçınıza uygulayın ve 10 dakika kadar bekletin. Soğuk su ile durulayın. Sıcak su saçın elektriklenmesine neden olacaktır. Saçlarınızın farklılaştığını kuruduktan sonra görebilirsiniz.İsterseniz şampuan kullanabilirsiniz sonrasında ama mutlaka doğal içerikli olsun.Bu tarifi istediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz.
Saçlarınızın çabuk uzamasında yardımcı olur ayrıca protein ihtiyacı da giderilir.
durulama suyuna 2-3 samla elma sirkesi katabilirsiniz,diplerinize sürmeden...SAÇLARINIZ PIRIL PIRIL OLACAK KIZLAR :))
Saçlarımı çok yıkadığım için bi ara çok yıpranmıştı zeytinyağ ve yumurta sarısını mecburen kullandım gerçekten çok işe yarıyo hem yumuşacık oluyo hemde canlanıyor. Arındırması problem çok iyi bir şekilde yıkanması gerekiyor. Bakım kremlerinden daha çok etkili bir yol paylaşman iyi olmuş canım
sivilce izlerim zor geçiyo onun için bi formül var mı acaba:26:
iyi akşamlar çok faydalı bi topik olmuş teşşekürler ve tebrikler
Ben botoks ve siyah noktalar için olan maskeyi denemeyi düşünüyorum ama ondan önce sormam gerekenler var
Botoks maskesi tam olarak cildi gergin güzel göstermemidir amaç bu mudur
Botoks maskaesi ve siyah nokta maskelerini ne kadar süreyle yapmalıyım :26:
Ve son soru bu iki maskeyi üst üste mi yapıyım arada zaman farkı olmalı mı