Biz kızlar için güzellik sırları ve püf noktaları !!!!

korkuyodum korkum azaldı... uzun bi çizik var yüzümde .. :KK43: bugn alndı dikişlerim daha ama gördügümdde iş yerine gelene kadr agladım.. halada dokunsalar aglıcak gibiyim ama ginede içimi rahatlattınız.. çok teşekkür ederim

korkuyodum korkum azaldı... uzun bi çizik var yüzümde .. :KK43: bugn alndı dikişlerim daha ama gördügümdde iş yerine gelene kadr agladım.. halada dokunsalar aglıcak gibiyim ama ginede içimi rahatlattınız.. çok teşekkür ederim

tam zamanı işte dikiş çıkışı ilaçla iz kalmasını önlersiniz :)

doktor salı günü vericez dedi ama :s ben salı gününe kadr beklemek pek istemiorm :KK43:

doktor salı günü vericez dedi ama :s ben salı gününe kadr beklemek pek istemiorm :KK43:

valla canım sen bilirsin doktorun neden salı veriyor onu anlamadım genelde dikiş alınırken verirler krem ama neden dikiş aıldı peki sana :26::26:

Kendim ettim kendim buldum :KK43: benlerimi aldırdm ve bin pişmanım 1 tane dikişim kaldı salı günü alcak onuda... :KK43: aglamaktan gözlerim şişti

Makyaj temizlemenin önemi
Eğer gün boyu makyaj ile dolaştıysanız ve gece yatınca makyajınızı temizlemeden uyuduysanız cildinize çok büyük kötülük yapıyorsunuz demektir.

Makyajınızı silmediğiniz taktirde cildinizdeki gözenekler hava almıyacak ve cildiniz gün geçtikçe mat bir görünüm kazanacaktır.

Kapanan gözenekler cildinize gün geçtikçe yıpratacak ve cildiniz yaşlı bir görünüm kazanacaktır.
Gece makyajlarınızı mutlaka makyaj temizleme losyonları ile temizleyip bol sabun ve su ile yıkayıp yüzünüzü kurulayıp yatınız.

canım ben bunu çok yapıyordum, teşekkür ederim bilgi için

X