Biz kızlar için güzellik sırları ve püf noktaları !!!!

evde kolay yollu peeling yapmak !!

Toz şeker, tuz ve zeytinyağından birer tatlı kaşığı olacak şekilde alarak bir karışım hazırlayın. Ama cildiniz yağlı bir yapıya sahipse zeytinyağı yerine su kullanmayı tercih edin. Karışımı hazırladıktan sonra cildinizde problem neredeyse parmaklarınız ile cildinize güzelce yedirin. Tuz peeling etkisi yaratıyor, şekerde aynı özellikle birlikte temizledikten sonra cildinize parlaklık veriyor. Göz çevresine yaklaşmadan tüm cildinize özellikle burun çevresine uygulayabilirsiniz. Bu karışımı aynı şeklide ellerinize de yapabilirsiniz. Tırnak diplerini çok güzel temizleyerek ellerinize ışıltı sağlamaya yardımcı olur.

paylasiminiz icin ben teşekkür ederim :)
Aynen gelsin diğer maskeler

Kompakt fondöten dışındaki tüm fondötenleri yüzünüze sürerken sünger yerine ellerinizi kullanın. Çünkü elinizde ki ısı fondötenin akıcılığını arttıracak daha kolay ve eşit uygulanmasını sağlayacaktır

Eğer dolgun dudaklara sahipseniz yumuşak tonlarda rujlar tercih etmelisiniz ince dudaklara sahipseniz koyu ve parlak rujlar tercih etmelisiniz

Beyaz tenliyseniz ve kirpikleriniz açık renkse siyah rimel yerine kahverengi tonları tercih edin. Kahverengi yüzünüzle uyumlu ve doğal bir görüntü yaratmanızı sağlar . Rimeli uygulamadan önce göz kapağınızın dibine kahverengi kalem çekmelisiniz (ince )

Ayaklarınızı omuz hizasında açarak sırtınız dik vaziyette durun.
Yana doğru eğilerek elinizle dizinize kadar değmeye çalışın ve tekrar doğrulun.
Hareketi sağa sola doğru 20'şer kere uygulayın
Bu hareket bel çevresine ki yağları eritmek için birebir ..

Yatmadan hemen önce ellerinize ve ayaklarınıza nemlendirici sürün.
Ayağınıza çorap ellerinize eldiven takın.
Sabah uyandığınızda yumuşacık ellere ve topuklara sahip olacaksınız.

Eğer sürdüğünüz parfümün daha kalıcı olmasını istiyorsanız, parfümü ellerinize sıkın, sonra da saçlarınıza sürün. Gün içerisinde saçlarınız terlemediği için parfümün etkisi çok daha kalıcı olacaktır.

yeni dikiş izi.. daha 10 gün oldu . peki bi yan etkisi var mı ve ne kadar izi giderir. ? yani buna çok ihtiyacım var pskolojim bozulmak üzere

yeni dikiş izi.. daha 10 gün oldu . peki bi yan etkisi var mı ve ne kadar izi giderir. ? yani buna çok ihtiyacım var pskolojim bozulmak üzere

yeniyse daha iyi ne kadar eskiyse , o kadar zor kapanır çünkü sana 2 krem önerebilirim arkadaşlarımın kullandığı arayıp isimlerini aldım şimdi yazıyım sana internetten araştırırsın ve eczaneyede sorarsın hangisinin daha etkili olduğunu

dermatix sigel ultra gel
contractubex

ya çok fazla soru soruyorum ama sordugunuz arkadaşlarınızın izleri kullandıkdan sonra nasıl olmuş ?

ya çok fazla soru soruyorum ama sordugunuz arkadaşlarınızın izleri kullandıkdan sonra nasıl olmuş ?

birisinin motordan bacağı yanmıştı 3.derece yanık olduğundan hafif izi kaldı tabi ki dikiş izi olarak değil ikiside yara izinde kullandı .
ama faydasını gördüler senin daha yeni olduğundan gerçekten düzenli ve devamlı kullanırsan (2ay) en az gibi etkisini görebilirsin diye düşünüyorum eski olsa iz kalıyor ama taze olduğundan bu ilaçlarda deri yenileyici ve internnetten araştır isimlerini yorumları vardır illa ki
hangisi daha iyi bilmiyorum ama bu kremlerden ama bence bi eczaneye bunların adını ver bakalım o ne yorum yapıcak :)

çok teşekkür ederim biliyorum haddimi aşıyorum sizide sıkıyorum sorularımla ama yüzümde dikiş izim .. kullansam bi sakıncası olur mu sizce

çok teşekkür ederim biliyorum haddimi aşıyorum sizide sıkıyorum sorularımla ama yüzümde dikiş izim .. kullansam bi sakıncası olur mu sizce

olur mu öyle şey neden sıkıcaksınız . ilaçları kullanmadım bu kadar bilmiyorum bu yüzden sizede yanlış bilgi vermek istemem..
eczaneye sorsanız daha iyi olur bende araştırıcam ama size yardımcı olabilecek birşeyler bulursam gene yazarım size sizde bu ilaçları sorun bakalım ayrıca yara ve dikiş izleri ilaçları ikiside bi problem olcağını kendimce düşünmem..

geçmiş olsun çok çok banada bilgi verin sorduktan sonra eczaneye :) bende araştırıp sizinle paylaşırım

çok teşekkür ederim ezgi hanım... mutlaka bilgilendiricem sizide.. birazdan araştırım bu ilaçları :) akşama dogruda eczaneye sorcm.. çok teşekkürler

çok teşekkür ederim ezgi hanım... mutlaka bilgilendiricem sizide.. birazdan araştırım bu ilaçları :) akşama dogruda eczaneye sorcm.. çok teşekkürler

rica ederimmmm gene sorun eczanedede daha iyi bilgilendirme verirler diye düşünüyorum :) iyi günler geçmiş olsun tekrar umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…