oh ne kadar güzelll :) yani tabi ki derinlemesine diptekilere ulaşamaz yumurta ve peçete sonuçta fakat genede parlaklık verir canlandırır
zaman ayırıp denemenize ve olumlu sonuçlarınızı paylaşmanıza çok sevindimmm :) o zaman yeni maskelere diyelim hepberaber :)
paylasiminiz icin ben teşekkür ederim :)
Aynen gelsin diğer maskeler
dikiş izini belli etmeyen yada geçiren bi krem falan var mı
yeni dikiş izi..daha 10 gün oldu . peki bi yan etkisi var mı ve ne kadar izi giderir. ? yani buna çok ihtiyacım var pskolojim bozulmak üzere
ya çok fazla soru soruyorum ama sordugunuz arkadaşlarınızın izleri kullandıkdan sonra nasıl olmuş ?
çok teşekkür ederim biliyorum haddimi aşıyorum sizide sıkıyorum sorularımla ama yüzümde dikiş izim .. kullansam bi sakıncası olur mu sizce
olur mu öyle şey neden sıkıcaksınız . ilaçları kullanmadım bu kadar bilmiyorum bu yüzden sizede yanlış bilgi vermek istemem..
eczaneye sorsanız daha iyi olur bende araştırıcam ama size yardımcı olabilecek birşeyler bulursam gene yazarım size sizde bu ilaçları sorun bakalım ayrıca yara ve dikiş izleri ilaçları ikiside bi problem olcağını kendimce düşünmem..
geçmiş olsun çok çok banada bilgi verin sorduktan sonra eczaneye :) bende araştırıp sizinle paylaşırım
çok teşekkür ederim ezgi hanım... mutlaka bilgilendiricem sizide.. birazdan araştırım bu ilaçları :) akşama dogruda eczaneye sorcm.. çok teşekkürler