yakın zamanda ( biri dün akşam)iki tane tekli farımı yere düşüp dağıldığından attım. Keşke daha evvel görseydim bu bilgiyi.Eki Görüntüle 927922
kırılan pudra veya far için :
1- alkol ve kolonya dökün
2-parmağınız ile kırılan parçaları düzeltin
3-ve yaklaşık 24 saat kurumaya bırakın
Eki Görüntüle 927950
yüzümüzü yıkayıp iyice kuruluyoruz.
yumurtanın beyazını çırpıp yüzümüze güzelce sürüyoruz
normalde evde kullandığımız peçeteyi alıyoruz.gözlerimiz burun deliklerimiz ve ağzımızı açıkta kalacak şekilde maske biçiminde kesiyor ve yumurta akı sürdüğümüz yüzümüze yapıştırıyoruz.
yumurtanın beyazını peçetenin üzerinden tekrar sürüyoruz ve tamamen kurumasını bekliyoruz.
kuruduktan sonra yavaş yavaş çıkarıyoruz . peçeteyi ışığa tuttuğunuzda bütün siyah noktaların peçeteye yapıştığını göreceksiniz.
son olarak yüzümüzü ılık suyla yıkıyoruz cildiniz hassas ise nemlendirici krem sürün
Karbonat dişi çizmez mi ?
yakın zamanda ( biri dün akşam)iki tane tekli farımı yere düşüp dağıldığından attım. Keşke daha evvel görseydim bu bilgiyi.
Teşekkürler bu güzel bilgiler için
bu maskeyi bu akşam demeye çalışıcam.Okuyorum sayfaları sırayla yazılmadıysq birde gözenekler için pratik çözüm var mı sorayım ?
yakın zamanda ( biri dün akşam)iki tane tekli farımı yere düşüp dağıldığından attım. Keşke daha evvel görseydim bu bilgiyi.
Teşekkürler bu güzel bilgiler için
bu maskeyi bu akşam demeye çalışıcam.Okuyorum sayfaları sırayla yazılmadıysq birde gözenekler için pratik çözüm var mı sorayım ?
Makyaj temizlemenin önemi
Eğer gün boyu makyaj ile dolaştıysanız ve gece yatınca makyajınızı temizlemeden uyuduysanız cildinize çok büyük kötülük yapıyorsunuz demektir.
Makyajınızı silmediğiniz taktirde cildinizdeki gözenekler hava almıyacak ve cildiniz gün geçtikçe mat bir görünüm kazanacaktır.
Kapanan gözenekler cildinize gün geçtikçe yıpratacak ve cildiniz yaşlı bir görünüm kazanacaktır.
Gece makyajlarınızı mutlaka makyaj temizleme losyonları ile temizleyip bol sabun ve su ile yıkayıp yüzünüzü kurulayıp yatınız.
Bu bb cream icinde gecerlimi?
Cildi besleyen ozelligi oldugu icin zarari olmayabilir hatta gunluk krem ozellikleri iceriyor..
geç oldu biraz ama
konun hayırlı olsun ezgi