- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 34
çok teşekkür ederimmm :) istediğiniz birşeyler olursa özelden ulaşan arkadaşlar gibi ulaşabilirsin yada buradan sorabilirsinnn :)
tamam sorularım olursa yazarım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederimmm :) istediğiniz birşeyler olursa özelden ulaşan arkadaşlar gibi ulaşabilirsin yada buradan sorabilirsinnn :)
buna bir ekleme yapmak isterim müsadenle.
bal ve limona ilaveten 1 tane folik asit hapı eritin. acayip güzel oluyor. ayrıca bana sanki daha uzun süre cildimi iyi hissettirdi
bu arada folikasitin kutusu 3.5 tl :)
takipteyim..çok işime yarayacak burası
emeğine sağlık...
Siyah nokta maskesini denicem sonuçlarını buraya yazarım :) Paylaşımlar için teşekkürler :)
solgun cilt için önerilerin var mı canım ? ne gibi maskeler yapabiliriz yüzümüzün daha canlı ve parlak durması için
Ezgicim çok güzel bir sayfa açmışsın ayrıntılı anlatman çok iyi olmuş ben çok beğendim devamını bekliyorum senden
teşekkür ederim bebeğim senin o şafağının güzelliğinide yerim ayrıca :) devamı geliyor yavaş yavaşşş hihi
Az kaldı canım darısı sana olsun en kısa zamanda askerim gelmeden güzelleşmek lazım.Bende kil maskesi yapıyorum yüzüme ama değişik kil maskesi önerisi verirsen sevinirim ezgicim.