Üst üste birinci olursanız gidersinizTamam tamam 2 sene nedir yav öyle biz de gitmeyelim zaten
ASSOSyal her ay top 3 te
Neyse yırttı üst üste kısmını atlattı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üst üste birinci olursanız gidersinizTamam tamam 2 sene nedir yav öyle biz de gitmeyelim zaten
Ben en son kazandığım yarışmayı bile unuttum ne yapmıştım da kazanmıştım bilmiyorumÜst üste birinci olursanız gidersiniz
ASSOSyal her ay top 3 te
Neyse yırttı üst üste kısmını atlattı
Bu benBen en son kazandığım yarışmayı bile unuttum ne yapmıştım da kazanmıştım bilmiyorum
Buladım ona bakmaya gidiyorumBu ben
Benimkinin üzerinden kaç sene geçmişti Canom, yaşlılık hatırlamıyorum.Ben en son kazandığım yarışmayı bile unuttum ne yapmıştım da kazanmıştım bilmiyorum
Sen benden önce aldınBen en son kazandığım yarışmayı bile unuttum ne yapmıştım da kazanmıştım bilmiyorum
Benim börekti hamileydim doğurdum yine hamileyim düşünBuladım ona bakmaya gidiyorum
Benim börekti hamileydim doğurdum yine hamileyim düşün
Valla ihtiyarladık mı ne olduBenimkinin üzerinden kaç sene geçmişti Canom, yaşlılık hatırlamıyorum.
Aldım da hangi yarışmaydı Nevoş aırfryer miydi
Bir katılsam beş katılamıyorum zaten o yüzden benim iş yaşKazanmak için katılmakta gerekiyor ama
Acil dra gidelimValla ihtiyarladık mı ne oldu
Asır geçmiş çok haklısınBenim börekti hamileydim doğurdum yine hamileyim düşün
Bize doktor tayin edilsinAcil dra gidelim
Hatta bi kaç aylık hamileydimAsır geçmiş çok haklısın
Galiba öyleydi. Ben martta yaptığımız ramazan sofrasında aldım sende bir ya da iki ay önceAldım da hangi yarışmaydı Nevoş aırfryer miydi