- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
İşte bunu KorEc görmeli, nasıl yapacağım diye soruyordu.
bunlar da çok iyi ya. ezgi güzel bilgiler bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bunu korec görmeli, nasıl yapacağım diye soruyordu.
Bunlar da çok iyi ya. Ezgi güzel bilgiler bunlar
takipteyim,
Ne yazikki begen butonu ortadan kalkmis,
yoksa sipsak her gordugumde begenirdim..
Bir adet soğuk yarım limona 3-4 damla bal dökerek yüzünüze daire seklinde masaj yapın ve 15-20 dakika bekletip ılık su ile yıkayın..
(Ölü deriyi yok etmek için 1 tatlı kaşığı şeker de ilave edebilirsiniz)
Bal: doğal bir antibiotikdir, nemlendirir, cildi arındırır, hücre yeniler ve daha çok şey (katkısız bal olması şart)
Limon: cildin daha sıkı, gergin ve pürüzsüz görünüm almasına yardımcı olur, cilt lekelerini aklastırır, sivilceleri kurutur.
Sut ve bal ne kdr olsun peki:)
Ezgiii yuzumde ozel gunlerde cikan svilceler iz birakmaya basladi ve ucuklarım.doktor stresten demisti krem falan kullaniyorm gecmeye basladi.bunu deniyim o zaman faydasini gorurum sanirm
evrim geçirmiş:)
teşekkürler için hepsi de takipteyim bekliyorum devamını
elma aynı bana benziyorrrpaylaşımlar gerçekten çok güzel yarın bir kaçını uygulamayı düşünüyoruumm...çook teşekkürler canımmEki Görüntüle 930080
KIVRIMLI , TOPLU BİR VUCUT:
Genellikle bol giysiler ve gösterişsiz renklerle vücutlarını saklamak eğilimindedir.Oysa bunun yerine üzerine oturan göğüsü ve kalçaları saran giysileri tercih etmeleri doğru karar olur.Paçaları biraz geniş pantolonlar tercih edin.
UZUN VE İNCEYSENİZ :
Hemen hemen herşeyi giyebilir üst bedeniniz uzun bacak boyunuz kısaysa yüksek belli pantolonlar ve göğüs altından kesik elbiseler tercih edin.
MİNYONSANIZ:
Giysilerin üzerinize oturması şarttır. Tek renk veya birbirine yakın renkler seçmek modernlik sağladığı gibi minyonluğunuzun göze batmasını engeller.Mini etek en çok minyonlara yakışır.Aynı renk çorap ve ayakkabı boyunuzun daha uzun görünmesini sağlar.
İNCE ÜST GENİŞ BASENLER :
Armut vücuda sahipseniz şanslı sayılabilirsiniz.Basenleriniz ve poponuzu sadeleştirip ince olan yerleri öne çıkartmalısınız.Kabarık eteklerden ziyade üzerinize oturan düz inen etekler tercih edin
elma aynı bana benziyorrrpaylaşımlar gerçekten çok güzel yarın bir kaçını uygulamayı düşünüyoruumm...çook teşekkürler canımm
uyguladıktan sonra hemen paylaşıcam canımm...:13:
buna bir ekleme yapmak isterim müsadenle.Bir adet soğuk yarım limona 3-4 damla bal dökerek yüzünüze daire seklinde masaj yapın ve 15-20 dakika bekletip ılık su ile yıkayın..
(Ölü deriyi yok etmek için 1 tatlı kaşığı şeker de ilave edebilirsiniz)
Bal: doğal bir antibiotikdir, nemlendirir, cildi arındırır, hücre yeniler ve daha çok şey (katkısız bal olması şart)
Limon: cildin daha sıkı, gergin ve pürüzsüz görünüm almasına yardımcı olur, cilt lekelerini aklastırır, sivilceleri kurutur.