Biz kızlar için güzellik sırları ve püf noktaları !!!!

$ewrwe.jpg

Yapış örnegi 1: Ilk yapmanız gereken sey koyu bir ruju dudagınızın tumune surun ve bir pecete yardımı ile orta kısmını dudagınızla ısırarak silin. Daha sonra temizlenmis ic kısmına dilediginiz daha acık renkteki rujunuzu uygulayın ve bir karıştırma fırcasıyla renklerin bulustugu yerleri hafifce birbine karıstırın. Isterseniz bir Lip Gloss ile parlata bilirsiniz..

Bu resimdeki renkler evet, ama kendi renklerinizle cok guzel sonuclar elde edebilirsiniz:) mesela basit bir kırmızı ruj surulmus dudagınızın ortasına 2 ton acık kırmızı ruj surerseniz bu dudagınızı hem buyuk hemde ısık yansımasi olarak gösterecektir :) ayrıca daha dogal :)

$544.jpg

Yapılışı: 4 yumurta sarısı (saçınız çok uzun veya gürse 5-6 yumurta sarısı kullanın) yarım çay bardağı badem yağı ve yarım çay bardağı susam yağı. Tüm malzemeleri iyice çırpın ve saç diplerine masaj yaparak sürün, yumurta saçlara çok iyi geliyor saçları besliyor ve daha parlak olmalarını sağlıyor, badem yağı saçları canlandırıyor ve gürleştiriyor, susam yağı ise harika bir saç uzatıcı düzenli kullandığınızda saçlarınızın ne kadar hızlı uzadığına hayret ediceksiniz

günaydııın göz torbacıklarınızı gidermek yada azaltmak için ;

Soğuk patates veya salatalık dilimlerini bi müddet göz altınızda bekletebilirsiniz veya bir çift çay poşetini önce sicak sonra soguk suda beklettikten sonra en az bes dakika gözlerinizin üzerinde tutun.

Eki Görüntüle 927922

kırılan pudra veya far için :

1- alkol ve kolonya dökün

2-parmağınız ile kırılan parçaları düzeltin

3-ve yaklaşık 24 saat kurumaya bırakın
yakın zamanda ( biri dün akşam)iki tane tekli farımı yere düşüp dağıldığından attım. Keşke daha evvel görseydim bu bilgiyi.

Eki Görüntüle 927950

yüzümüzü yıkayıp iyice kuruluyoruz.
yumurtanın beyazını çırpıp yüzümüze güzelce sürüyoruz
normalde evde kullandığımız peçeteyi alıyoruz.gözlerimiz burun deliklerimiz ve ağzımızı açıkta kalacak şekilde maske biçiminde kesiyor ve yumurta akı sürdüğümüz yüzümüze yapıştırıyoruz.
yumurtanın beyazını peçetenin üzerinden tekrar sürüyoruz ve tamamen kurumasını bekliyoruz.
kuruduktan sonra yavaş yavaş çıkarıyoruz . peçeteyi ışığa tuttuğunuzda bütün siyah noktaların peçeteye yapıştığını göreceksiniz.
son olarak yüzümüzü ılık suyla yıkıyoruz cildiniz hassas ise nemlendirici krem sürün

Teşekkürler bu güzel bilgiler için
bu maskeyi bu akşam demeye çalışıcam.Okuyorum sayfaları sırayla yazılmadıysq birde gözenekler için pratik çözüm var mı sorayım ?:KK16:

yakın zamanda ( biri dün akşam)iki tane tekli farımı yere düşüp dağıldığından attım. Keşke daha evvel görseydim bu bilgiyi.

bu maskeyi bu akşam demeye çalışıcam.Okuyorum sayfaları sırayla yazılmadıysq birde gözenekler için pratik çözüm var mı sorayım ?:KK16:

aa kotu olmus tuh keske daha once gorseydınız deneyın ve sonra yazın bızede :) tesekkur ederım gozenekler ıcın bılgı paylasırım bırazdan :) kucultmek ıcın bır kac paylasım yapmıstım zaten :) detaylı olanlarıda paylasırım gene beklıyorum aksam haberlerınızı

$11.jpg

1 yumurta akı, 2-3 tatlı kasıgı sekeri cırpın ve yuzunuzde 20 dk bekletin. Haftada 3 gun uygulayın

gözenekler için ;

Öncelikle, her sabah cildinizi soğuk su ile yıkayın ki kan dolaşımı artsın ve cilt kendini beslesin.
- Haftada bir, akşamları mutlaka peeling yaparak gözeneklerin içine dolan yağ ve doku birikintilerini uzaklaştırın.
- Cildinize uygun bir yağ ile (ozonlanmış zeytinyağlı bakım serumları uygundur) haftada iki gece aşağıdan yukarı doğru masaj yapın .

Peeling tarifi
2 yemek kaşığı Mısır unu
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı
Az miktarda su

Ürünleri karıştırın ve yumuşak hareketlerle cildinize dairesel masaj yaparak uygulayın. Göz çevreniz hariç tüm cildinize 5-6 dakika uyguladıktan sonra bol su ile durulayın ve maden suyu ile tonik yapın.

yağlı ciltler için pudra önerileri : Yağlı cilde sahip olmanın en olumsuz yanlarından bir tanesi de durmadan onun parlaklığıyla baş etmek ve aynı zamanda sivilcelerle uğraşmaktır. Bu yazımızda cildin parlamasının önüne geçmeye çalışacağız.

Cildin parlamasının yanı sıra sivilceler içinse :Neutrogena Oil-Free Acne Wash Cream Cleanser'ıı öneririm.
Aynı zamanda La Roche-Posay Anthelios W Gel SPF 40 da hem cildin parlaklığını engeller hem de güneş kremi görevi görür.
Shiseido Pureness Compact Oil Free Powder Foundation de yine en iyi pudra önerileri arasındadır.
Bunların yanı sıra A vitamini yüksek olan besinleri bol bol tüketmeniz gerekir. Haftada bir peeling yapmayı da unutmadığınız takdirde artık yağlı cildinizle bir sorununuz kalmayacaktır.

Makyaj temizlemenin önemi
Eğer gün boyu makyaj ile dolaştıysanız ve gece yatınca makyajınızı temizlemeden uyuduysanız cildinize çok büyük kötülük yapıyorsunuz demektir.

Makyajınızı silmediğiniz taktirde cildinizdeki gözenekler hava almıyacak ve cildiniz gün geçtikçe mat bir görünüm kazanacaktır.

Kapanan gözenekler cildinize gün geçtikçe yıpratacak ve cildiniz yaşlı bir görünüm kazanacaktır.
Gece makyajlarınızı mutlaka makyaj temizleme losyonları ile temizleyip bol sabun ve su ile yıkayıp yüzünüzü kurulayıp yatınız.

Mercimek kürü ile siyah noktalar son

Malzemeler:

*1 yemek kaşığı yeşil mercimek

*1 tatlı kaşığı kil

*1 tatlı kaşığı krem

*Alabildiği kadar su

İlk olarak mercimeği öğütün . Tüm malzemeleri mercimeğin içerisine katın. Sonra yüzünüze sürün. 5 dakika bekletip yüzünüzden ovalayıp çıkartın.

Haftada bir kez uygulayın.

Kış hastalıklarından korunmak mümkün!
TARÇIN-KARANFİLLİ ELMA ÇAYI
2 elma (dilimlenmiş)
8 çubuk tarçın
8 adet karanfil
1,5 litre su
Bal
*Bal hariç tüm malzemeyi kaynatın. 1 iri fincana sıcak elma çayınızdan koyun.İçine 1 çay kaşığıbal ekleyerek için.
ZENCEFİLLİ-TARÇINLI BALLI ÇAY
3 halka taze zencefil
1 limon (halkalar halinde kesilmiş)
8 çubuk tarçın
1,5 litre su
Bal
*Bal hariç malzemenin tümünü kaynatın. Fincanınıza 1 çay veya 1 tatlı kaşığı bal koyup üzerine çayınızı ekleyin. İyice karıştırın.

Makyaj temizlemenin önemi
Eğer gün boyu makyaj ile dolaştıysanız ve gece yatınca makyajınızı temizlemeden uyuduysanız cildinize çok büyük kötülük yapıyorsunuz demektir.

Makyajınızı silmediğiniz taktirde cildinizdeki gözenekler hava almıyacak ve cildiniz gün geçtikçe mat bir görünüm kazanacaktır.

Kapanan gözenekler cildinize gün geçtikçe yıpratacak ve cildiniz yaşlı bir görünüm kazanacaktır.
Gece makyajlarınızı mutlaka makyaj temizleme losyonları ile temizleyip bol sabun ve su ile yıkayıp yüzünüzü kurulayıp yatınız.

Bu bb cream icinde gecerlimi?
Cildi besleyen ozelligi oldugu icin zarari olmayabilir hatta gunluk krem ozellikleri iceriyor..

Bu bb cream icinde gecerlimi?
Cildi besleyen ozelligi oldugu icin zarari olmayabilir hatta gunluk krem ozellikleri iceriyor..

B Cream' lerin adı her ne kadar krem olsa da aynı bir makyaj malzemesi gibi temizlenmeleri gerekiyor.
Genellikle makyaj temizleyici yağlar öneriliyor ve kremleri üreten markalar genellikle temizleyici yağ alternatiflerini de önünüze sunuyorlar.

ZAYIFLATAN SALATA
Semizotu
1 adet yeşil elma
2 adet kereviz sapı
2 yemek kaşığı haşlanmış soya fasulyesi
1 yemek kaşığı keten tohumu
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 limon suyu

METABOLİZMAYI HIZLANDIRAN ÇAY
1 kaşık yeşil çay
1 kaşık mate 20 gr. turunç kabuğu
3 acı kırmızı biber