Biz kızlar için güzellik sırları ve püf noktaları !!!!

Görüdüğüm kadarıyla izmirdeymişsin :KK15:
Ben tam bir izmir aşığıyım biliyomusun :KK16:
Egeyi komple severim fakat izmir bi başka :KK76:

evet izmirliyim :)
bencede izmir bambaşkaaa :KK16:
farklı bir şehirde yaşmayı inan hayal edemiyorum

evet izmirliyim :)
bencede izmir bambaşkaaa :KK16:
farklı bir şehirde yaşmayı inan hayal edemiyorum

Evet kesinlikle öyle şanslısın vessellam :KK52::KK9:
O denizi,o havası o fuarı ah ah hele insanları o ne kibarlık öyle :KK16:
Ve düzenli bi şehir onu da söyliyimde daha söylencek çok şeyi varda....:21:

Kuru ciltlere

Buz kabına süt koyup dondurun. Donmuş sütleri her Gün cildinizde dolaştırın.

Yağlı ciltlere

Maden suyuna yarım limon sıkıp buz kabında dondurun. Donmuş maden suyunu her gün makyaj öncesi cildinizde dolaştırın. Böylece gözeneklerinizin sıkışmasını ve cildinizin sarkmasını engellemiş olursunuz.

Yaşlanmış ciltler

Bir çorba kaşığı öğütülmüş badem unu, bir yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı tatlı badem yağı ve 20 damla limon suyunu karıştırıp cildinizde 20 dakika bekletip temizleyin.

Karma ciltler için

Bir çorba kaşığı havuç suyu, bir çorba kaşığı susam yağı ve bir tatlı kaşığı polen tozunu karıştırın. Cildinizde 20 dakika bekletip yıkayın.

Makyajdan önce

Hepsinden bir çorba kaşığı olmak üzere, portakal suyu, süt, soya ununu karıştırıp cildinizde 20 dakika bekletin önce ılık sonra soğuk su ile yıkayın.

Hassas ciltlere

Hepsinden bir çay kaşığı olmak üzere, bal, gliserin ve yulaf ununu karıştırın. 20 dakika cildinizde bekletin.

Malzemeler:

* 2 tutam ıhlamur,

* 1 kahve fincanı sıcak süt.

Hazırlanışı ve Uygulanışı:

Cildimizi temizleyelim ve maskemizi hazırlamaya başlıyalım. Sütümüzü
ısıtalım sıcak süt olması gerekiyor. Sonra sıcak sütün içerisine
2 tutam ıhlamuru atalım ve 15 dakika demlenmeye bırakalım.
Daha sonra süzüp yüzümüze masaj yaparak sürelim.
15-20 dakika kadar bekletip yüzümüzü ılık su ile yıkayalım. Bu maskeyi haftada
2-3 kez uygulayabilirsiniz. Cildinizin sıkılaştığını ve güzelleştiğini göreceksiniz.

Atom tarifi
1 adet muz
5 adet çilek
1 adet kivi
1/2 bardak portakal suyu
2 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı antep fıstığı
1/2 bardak havuç suyu
Yarım su bardağı süt

Üzeri için: Hindistan cevizi

Malzemelerin hepsini blender’da iyice karıştırın.ve için

kesinlikle suya atıp içiyorum ben :KK1: yüzüm şu anda soyulyor limonla karbonat sürmek riskli olabilir gibi geliyor sanki canım
:44:

soyulyorsa evet canım sürme . limon yakar ve tahriş eder o şekilde ki cildi şuan zaten sadece cildine nemlendirici sür

Malzemeler:

1 çorba kaşığı kakao yağı

1 çorba kaşığı badem yağı

1 çorba kaşığı kayısı yağı

1 çorba kaşığı çilek yağı

1 çorba kaşığı limon suyu

1 çorba kaşığı portakal suyu

Tüm malzemeleri karıştırın. Bu karışım, özellikle hamile.lerde çatlak oluşmasını engeller. Yukarıdan aşağıya doğru dairesel hareketlerle masaj yapılarak sürülür.

Vücudunuza tonik olarak, portakal, kara üzüm, elma ve limon sularını karıştırarak sürün.

$19851544147748730-680136.jpg

maşa kullanamıyorsanız buklesiz kalmanıza gerek yokk :KK1:

MRB;
Ben de gül suyu kullanıyorum fakat otacının değil rosensenin farkeder mi acaba bi bilginiz var mı :KK28:

otacı doğal diye düşünüyorum. yani yemeklere de katılabilir yazıyor üstünde. içeriğinde de kimyasal bir şey yoktu sanki:KK70:

Gerekli Malzemeler:

- 2 tane orta boy havuç
- 1 tane yumurta
- 3 su bardak su

Yapılışı ;

- Havuçlar rendelenir,
- 3 su bardak su kaynatılır,
- Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.
- Su 25-30 dk kaynatılır.
- Sonra su süzülerek,
- Yumurtayla çırpılır.
- Maskemiz hazır.

Uygulama:

- Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
- Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

otacı doğal diye düşünüyorum. yani yemeklere de katılabilir yazıyor üstünde. içeriğinde de kimyasal bir şey yoktu sanki:KK70:

Benim kullandığım rosenste doğal..
Güvendiğim lokman hekim yeri var bi çok şeyi burdan alırım..
Bi otacayıda sorıyım..

Dişlerinizi ve sabah kalktğınıza ve gece yatarken mutlaka fırçalamalısınız. Karbonat içeren, ekstra beyazlatıcı diş macunlarını piyasada kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca diş ipi de kullanmanız da fayda var.

-Çoğunlukla atlanır ve dayanması zordur ama; dilinizi de mutlaka fırçalayıp üzerindeki plak tabakasını atmalısınız. Dilinizi fırçalamadan tam anlamıyla ferah bir nefese kavuşamazsınız.

-Yemekten kalktıktan hemen sonra dişlerinizi fırçalamak diş minelerinize zarar verebilir. En az 1 saat geçmesini beklemelisiniz.

-Elma, havuç, çilek, kereviz gibi yerken dişleri temizleyen ve aynı zamanda beyazlatan besinler tüketebilirsiniz.

-Haftada 2 kez olmak üzere diş fırçanıza karbonat döküp dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

-Sabahları elma sirkesi ile gargara yapabilirsiniz. Elma sirkesi beyazlatıcı özelliği yanında, karbonat ile karışırılırsa diş macunu özelliği kazanır.

-Portakal kabuğunun beyaz kısmı ile dişlerinize hafifçe masaj yapıp beyazlamalarını sağlayabilirsiniz.

-Yarım çay bardağı suyun içerisine bir kaç kaşığı karbonat ekleyerek evde kendi ağız gargaranızı yapabilir, plak ve çürük oluşumundan korunabilirsiniz.

Bembeyaz dişlerin yanında, ferah bir nefes de olmazsa olmaz. Nefesimizi verip koklamaya çalışırsak kötü bir koku varsa bile anlayamayız. Çünkü nefes kokumuz hep bizimle olduğu için burnumuza garip gelmez. Nefesinizin gerçek kokusunu öğrenmek için, dilinizle elinizi yalayın ve sonra koklayın.

Eğer kötü bir nefes kokunuz varsa ve diş fırçalayamayacak bir ortamdaysanız, mutlaka yanınızda naneli ağız spreyleri, sakız veya karanfil taşıyın.

[sıze=3]dişlerinizi ve sabah kalktğınıza ve gece yatarken mutlaka fırçalamalısınız. Karbonat içeren, ekstra beyazlatıcı diş macunlarını piyasada kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca diş ipi de kullanmanız da fayda var.

-çoğunlukla atlanır ve dayanması zordur ama; dilinizi de mutlaka fırçalayıp üzerindeki plak tabakasını atmalısınız. Dilinizi fırçalamadan tam anlamıyla ferah bir nefese kavuşamazsınız.

-yemekten kalktıktan hemen sonra dişlerinizi fırçalamak diş minelerinize zarar verebilir. En az 1 saat geçmesini beklemelisiniz.

-elma, havuç, çilek, kereviz gibi yerken dişleri temizleyen ve aynı zamanda beyazlatan besinler tüketebilirsiniz.

-haftada 2 kez olmak üzere diş fırçanıza karbonat döküp dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

-sabahları elma sirkesi ile gargara yapabilirsiniz. Elma sirkesi beyazlatıcı özelliği yanında, karbonat ile karışırılırsa diş macunu özelliği kazanır.

-portakal kabuğunun beyaz kısmı ile dişlerinize hafifçe masaj yapıp beyazlamalarını sağlayabilirsiniz.

-yarım çay bardağı suyun içerisine bir kaç kaşığı karbonat ekleyerek evde kendi ağız gargaranızı yapabilir, plak ve çürük oluşumundan korunabilirsiniz.

Bembeyaz dişlerin yanında, ferah bir nefes de olmazsa olmaz. Nefesimizi verip koklamaya çalışırsak kötü bir koku varsa bile anlayamayız. çünkü nefes kokumuz hep bizimle olduğu için burnumuza garip gelmez. Nefesinizin gerçek kokusunu öğrenmek için, dilinizle elinizi yalayın ve sonra koklayın.

Eğer kötü bir nefes kokunuz varsa ve diş fırçalayamayacak bir ortamdaysanız, mutlaka yanınızda naneli ağız spreyleri, sakız veya karanfil taşıyın.
[/sıze]

mrb ezgi :KK3:
Mümkün olduğu kadar dişlerime bakmaya özen gösteririm fakat bi ara ihmal ettim ve ön alt dişimde tartar oluşmuş :KK14:
Daha iyi temizlensin diye şarjlı diş fırçası aldım..
Ama henüz geçmedi sen ne önerirsin :26:

X