- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
Ana maddesi zaten gül , kurumuş gül bile sürsem kafiii..
e gece hepimiz güllenip yatalım bariii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ana maddesi zaten gül , kurumuş gül bile sürsem kafiii..
evet canımm eskıde kaldı atık malesef
Görüdüğüm kadarıyla izmirdeymişsin
Ben tam bir izmir aşığıyım biliyomusun
Egeyi komple severim fakat izmir bi başka
evet izmirliyim :)
bencede izmir bambaşkaaa
farklı bir şehirde yaşmayı inan hayal edemiyorum
hehe valla ya evden cıkartmamak lazım karbonatı canım herseye etkılı dene bakalım bunuda sen o halde :)
kesinlikle suya atıp içiyorum ben yüzüm şu anda soyulyor limonla karbonat sürmek riskli olabilir gibi geliyor sanki canım
:44:
tamam canım öyle yapayımsoyulyorsa evet canım sürme . limon yakar ve tahriş eder o şekilde ki cildi şuan zaten sadece cildine nemlendirici sür
MRB;
Ben de gül suyu kullanıyorum fakat otacının değil rosensenin farkeder mi acaba bi bilginiz var mı
ne güzell bunu bende deniyim bakın bende bilmiyordum çok teşekkürler bekliyoruz önerilierinizin devamınııı
otacı doğal diye düşünüyorum. yani yemeklere de katılabilir yazıyor üstünde. içeriğinde de kimyasal bir şey yoktu sanki
[sıze=3]dişlerinizi ve sabah kalktğınıza ve gece yatarken mutlaka fırçalamalısınız. Karbonat içeren, ekstra beyazlatıcı diş macunlarını piyasada kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca diş ipi de kullanmanız da fayda var.
-çoğunlukla atlanır ve dayanması zordur ama; dilinizi de mutlaka fırçalayıp üzerindeki plak tabakasını atmalısınız. Dilinizi fırçalamadan tam anlamıyla ferah bir nefese kavuşamazsınız.
-yemekten kalktıktan hemen sonra dişlerinizi fırçalamak diş minelerinize zarar verebilir. En az 1 saat geçmesini beklemelisiniz.
-elma, havuç, çilek, kereviz gibi yerken dişleri temizleyen ve aynı zamanda beyazlatan besinler tüketebilirsiniz.
-haftada 2 kez olmak üzere diş fırçanıza karbonat döküp dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.
-sabahları elma sirkesi ile gargara yapabilirsiniz. Elma sirkesi beyazlatıcı özelliği yanında, karbonat ile karışırılırsa diş macunu özelliği kazanır.
-portakal kabuğunun beyaz kısmı ile dişlerinize hafifçe masaj yapıp beyazlamalarını sağlayabilirsiniz.
-yarım çay bardağı suyun içerisine bir kaç kaşığı karbonat ekleyerek evde kendi ağız gargaranızı yapabilir, plak ve çürük oluşumundan korunabilirsiniz.
Bembeyaz dişlerin yanında, ferah bir nefes de olmazsa olmaz. Nefesimizi verip koklamaya çalışırsak kötü bir koku varsa bile anlayamayız. çünkü nefes kokumuz hep bizimle olduğu için burnumuza garip gelmez. Nefesinizin gerçek kokusunu öğrenmek için, dilinizle elinizi yalayın ve sonra koklayın.
Eğer kötü bir nefes kokunuz varsa ve diş fırçalayamayacak bir ortamdaysanız, mutlaka yanınızda naneli ağız spreyleri, sakız veya karanfil taşıyın.[/sıze]