- 3 Eylül 2008
- 4.409
- 79
-
- Konu Sahibi yalnizgul
ay anlamiyorum kumas pantolonun altinda tanga en iyisi diyenler var, ama tanga sanki belli olmuyormu popoda belli oluyor tabiki, birde tanga igyipte kumas pantooln olunca popo lömbür lömbür ordan oraya sallaniyor nasil rahat ediyorsunuz? ben önceleri giyiniyordum arada bir sonra kendimi kötü hissetmeye basladim ve normal ince dikisleri pek belli olmayan veya bokser sort tarzi giyiniyorum kumas pantolonun altina
ne kadar da sacma tangayı sadece acık bayanlarmı giyiyor ki :)komik buldum .Bazen istenmeyen camasır izlerinden bazende güzel görünmek icin her kadın giyebilir .Zaten tercih meselesi saygı duymak lazım .
afedersiniz ama bi kere tanga araya kaçıyo yaaaaaaaaaa:))))
kaldığım kız yurdunda ızlar ellerinde çitleyip çitileyip asarlardı iplerinden berbereni bağlayasım gelirdi tangaları
SONRA EVLENİNCE BENİM DE GÖZÜME SEKSİ GÖRÜNDÜ MA SADECE ÖZEL ZAMANLARDA KOCAMA GİYERİM DIŞARDA İSE SIRF RAHAT EDEMEDİĞİM İÇİN GİYMEM DEVAMLI ELİMLE ONU MU ÇIKARICAM GİRDİĞİ YERDEN
:))))))
ama hoş duruyo şimdi kimse hakkını yemesin
ben kapalı bi bayanım internetten tanıştığım diğer bir kapalı bayan bu zamanda müstehcenlık arttı erkeğimize güzel bakımlı görünmeliyiz ben kulllanıyorum jartiyer bile kullanıyomuş allahım ne günlere kaldık ama ne yapalım eeşlerimize güzel çekici gözukmek adına