- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.667
- 60
- Konu Sahibi yalnizgul
Kullanımı rahat olduğu için bende giyiyorum.
Özellikle düşük bel pantolonlarda rahat oluyor.
Özellikle düşük bel pantolonlarda rahat oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimi daha rahat hissediyorum ve bu yüzden regl dönemi hariç hep tanga giyerim ve de vazgeçmem.a.s.:enbuyukkk:
Bende giymem sevmem hiç hemde hoş belki poposu küçük olanlara yakışabilir birde kumaş pantolan altında popon küçükse güzel durur ama büyüse ne o öyle lömbür lömbürrr
bide arasına giriyoo ıyy çekiştirr onu ehuehuehuhue delikafadulden
Hiçte giymem eşime güzel görünsün diye popom onlar bizim için ne yapıyo bi söylermisiniz? merak ettim ???? erkekler tanga giysin onlara yakışır onların poposu valla bizimkinden güzeldir... delikafadulden
Tanga giyen arkdaşlara sorum var!!!
çıtçıtlı atlet giyerken nasıl rahat ediyorsunuz.
Bende çok seviyorum kendimi daha seksi hissediyorum ama çıtçıtlı giyince olmuyor rahatsız edici oluyor.
Yazın ii oluyor ama...
Bende giymem sevmem hiç hemde hoş belki poposu küçük olanlara yakışabilir birde kumaş pantolan altında popon küçükse güzel durur ama büyüse ne o öyle lömbür lömbürrr
bide arasına giriyoo ıyy çekiştirr onu ehuehuehuhue delikafadulden
Hiçte giymem eşime güzel görünsün diye popom onlar bizim için ne yapıyo bi söylermisiniz? merak ettim ???? erkekler tanga giysin onlara yakışır onların poposu valla bizimkinden güzeldir... delikafadulden
citcitli atletlerinde varmis diye duydum ama ben bi turlu denk gelemedim:1no2:
ben kapalı bi bayanım internetten tanıştığım diğer bir kapalı bayan bu zamanda müstehcenlık arttı erkeğimize güzel bakımlı görünmeliyiz ben kulllanıyorum jartiyer bile kullanıyomuş allahım ne günlere kaldık ama ne yapalım eeşlerimize güzel çekici gözukmek adına
kapalı olmayanlar tangayla mı çıkıyor sokağa yerimseniben kapalılıktan kastınız poponuzsa merak etmeyin o çoğunlukla hepimizde kapalı.. sanki millet sokakta tangayla jartiyerle geziyor da ne günlere kaldık demişsiniz..